Το καθαρό Μουρουνέλαιοείναι ευεργετικό για την υγεία διότι δεν αποτελεί μόνο  φυσική πηγή βιταμινών αλλά θεωρείται η καλύτερη πηγή πρόσληψης των  πολύτιμων Ω-3.

Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι η  περιεκτικότητά του σε θρεπτικά συστατικά είναι υψηλή και η αξία του  αναγνωρίζεται σαν φυσική πηγή των βιταμινών Α και D.
Οι θεραπευτικές  ιδιότητες του ιχθυελαίου είναι απόλυτα τεκμηριωμένες και επιστήμονες  ισχυρίζονται συγκεκριμένα ότι χωρίς τα Ω-3 λιπαρά οξέα το σώμα μας  καταρρέει.
Αυτό το έλαιο συνεπώς που μας προσφέρει η φύση, θα το  χαρακτήριζε κανείς «δώρο Θεού» γιατί μας είναι απαραίτητο και πολλαπλής  χρησιμότητας
Το μουρουνέλαιο βοηθάει στο να έχουμε υγιή μαλλιά, δέρμα και νύχια. Επίσης επιταχύνει της διαδικασίες  ομαλοποίησης της επιδερμίδας με τάση προς ακμή και φλεγμονές.
Tips για ομορφιά απο glikiazoi: Για αντιγήρανση διαρκείας εφαρμόζετε μια φορά την εβδομάδα, μια κάψουλα μουρουνέλαιο στο πρόσωπο (το βράδυ πριν τον ύπνο)
Επίσης μπορείτε να το προσθέτετε στην μάσκα των μαλλιών σας πριν το λούσιμο. Δυναμώνει  ανανεώνει  και μακραίνει τα μάλλια.

 

%d bloggers like this:
More in Βότανα, Γυναίκες, Θεραπείες, ομορφιά, φτιάξτο μόνη σου
Σύσφιξη προσώπου με Νέκταρ λουλουδιών

Σύσφιξη προσώπου με Νέκταρ λουλουδιών Η χαλάρωση προσώπου εμφανίζεται μεταξύ 30 – 35 ετών.  Τα πρώτα σημάδια  είναι οι ρυτίδες...

Close