Τι να πει κανείς για το λεμόνι; Είναι μια κατηγορία από μόνο του. Θα μπορούσε να αποτελέσει σχολή για όλους μας, απλώς κοιτάζοντας το. Η ενέργεια του και τα οφέλη του είναι πολύτιμα. Το λεμόνι και το σκόρδο είναι ίσως το πιο ισχυρά θεραπευτικά όπλα που έχουμε στη κουζίνα μας. Καταπολεμούν  ιώσεις και ενισχύουν τον οργανισμό. Δεν είναι τυχαίο που οι Άγγλοι καπετάνιοι, κατόπιν απαιτήσεως της νομοθεσίας τους, υποχρεούνται στα μακρινά τους ταξίδια, να πίνουν 2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού κάθε πρωί. Οι γνώσεις μας γύρω από το λεμόνι, σπάνια επαρκούν καθώς οι έρευνες των ειδικών φέρνουν συνέχεια στο φως νέα στοιχεία και νέες δυνατότητες!

Συνταγή για το ζάχαρο.

Κάθε πρωί νηστικοί, πίνετε 2 κουταλιές της σούπας επί τρείς συνεχόμενες ημέρες. Επιμείνετε. Ακόμη κι αν το ζάχαρο σας επιμείνει, εσείς επιμείνετε περισσότερο! Την τρίτη ημέρα τελικά σίγουρα θα ρυθμιστεί! Αφήστε άλλες τρεις μέρες και επαναλάβετε!

Σημείωση: Όλοι οι διαβητικοί γνωρίζουμε ότι πρέπει πάντα να τρώμε σωστά και ελεγμένα. Κανένα προϊόν δεν φέρνει το απόλυτο θαύμα στο Διαβήτη αν δεν τον ελέγχουμε. Το αληθινό θαύμα είμαστε εμείς! Ενημερωθείτε και απο τον γιατρό σας!

Καλή επιτυχία!

γλυκιά ζωή 

Μυστικά Βότανα

Βότανα, Υπερτροφές, Προϊόντα Για Τον Διαβήτη http://www.mystikavotana.gr

%d bloggers like this:
More in Βότανα, Διαβήτης, Διατροφή, Θεραπείες, Υγεία
Πέντε λόγοι για να αρχίσεις να τρως κρεμμύδια

Πάνω απ’ όλα η υγεία! Μπορεί να θεωρείται απαγορευτικό τρόφιμο πριν από ένα ραντεβού, όμως το κρεμμύδι κάνει πολύ καλό...

Close