Η Ντέμι Μουρ (Demi Moore) και ο Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) υπήρξαν για χρόνια ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της σόουμπιζ παρά τα 15 χρόνια που τους χώριζαν -ή έστω… έτσι έδειχναν.

Όμως το “όνειρο” τέλειωσε άκρως άκομψα όταν ο 35χρονος ηθοποιός κεράτωσε την 50χρονη σύζυγό του -και μάλιστα την παραμονή της 6ης επετείου του γάμου τους.

Μια μεγάλη ευτυχισμένη οικογένεια. Η Ντέμι Μουρ με τον Μπρους Γουίλις και τις τρεις κόρες τους και μαζί τους ο Άστον Κούτσερ, τον πρώτο καιρό της σχέσης τους.

Μια μεγάλη ευτυχισμένη οικογένεια. Η Ντέμι Μουρ με τον Μπρους Γουίλις και τις τρεις κόρες τους και μαζί τους ο Άστον Κούτσερ, τον πρώτο καιρό της σχέσης τους.

Τον Νοέμβριο του 2011 ο χωρισμός ανακοινώθηκε και επίσημα, τον περσινό Δεκέμβριο ο Κούτσερ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου και η Μουρ μόλις τώρα κατάφερε να συγκεντρώσει τα κουράγια της και να ακολουθήσει τον “χορό” για την οριστική λύση ενός γάμου που προφανώς είχε λήξει πολύ νωρίτερα.

Και ενώ η διαμάχη ανάμεσα στους πρώην συζύγους αναμένεται θερμή και εστιασμένη στα οικονομικά, πληροφορίες του RadarOnline αποκαλύπτουν ότι η Ντέμι Μουρ θεωρεί τον εαυτό της υπεύθυνο για τον χωρισμό γιατί “δεν έμεινε έγκυος”.

“Η Ντέμι προσπάθησε επί χρόνια να μείνει έγκυος από τον Άστον αλλά δεν προέκυψε. Είχε ήδη πατήσει τα 40 όταν παντρεύτηκαν και έκανε τα πάντα για να του δώσει ένα παιδί”, μεταφέρουν φίλοι της Μουρ, η οποία να θυμίσουμε ότι έχει τρεις κόρες από τον γάμο της με τον Μπρους Γουίλις (Bruce Willis), την 24χρονη Ράμερ (Rumer), η 21χρονη Σκάουτ (Scout) και η 18χρονη Ταλούλα (Tallulah).

Παρά τη μεγάλη διαφορά που τους χώριζε ηλικιακά, λέγεται ότι ο Άστον ήθελε σαν τρελός να γίνει πατέρας και πίεζε την Ντέμι πολύ.

Όμως το μωράκι δεν ήρθε ποτέ και φαίνεται ότι σε αυτό ακριβώς το σημείο η Μουρ εστιάζει και την ουσία του προβλήματος που οδήγησε και στην κατάρρευση της σχέσης τους.

“Η Ντέμι πιστεύει κατά βάθος ότι αν είχαν ένα παιδί με τον Άστον, δεν θα χώριζαν ποτέ γιατί εκτός του ότι θα ήταν ευτυχισμένος θα έμενε στο σπίτι περισσότερο, δεν θα γλεντούσε εδώ και εκεί με αντροπαρέες και δεν θα είχε έτσι την ευκαιρία να την απατήσει”, υποστηρίζουν οι πηγές, αλλά πάλι… κανείς δεν ξέρει…

Πάντως, πληροφορίες θέλουν όντως τον Άστον να θέλει την πατρότητα σαν τρελός πιέζοντας αυτή τη φορά τη νυν αγαπημένη του, Μίλα Κούνις (Mila Kunis). Και δεν είναι ότι η 29χρονη ηθοποιός δεν θέλει. Του το ξεκαθάρισε όμως… Πρώτα η κουλούρα και μετά το μωρό…

Ζ. Κ.

womenonly.

More in ειδήσεις, καλλιτέχνες
freelancer-494-gallarge
Βρες δουλειά!Γίνε ελευθ.επαγγελματίας στο ίντερνετ

Πρόσφερε τις υπηρεσίες σου μέσω Διαδικτύου στο εξωτερικό από το σπίτι σου και δες τον τραπεζικό σου λογαριασμό να... μεγαλώνει.Γίνε...

Close