Έγκυρη ιατρική ενημέρωση για όλους!

Πρόσφερε τις υπηρεσίες σου μέσω Διαδικτύου στο εξωτερικό από το σπίτι σου και δες τον τραπεζικό σου λογαριασμό να… μεγαλώνει.Γίνε freelancer μέσω Ίντερνετ!
Στο Ίντερνετ υπάρχουν αρκετές ιστοσελίδες που λειτουργούν ως «αγορές» εργασίας. Είναι κάτι σαν πλατφόρμες δημοπρασίας ελεύθερων επαγγελματιών. Μπες στις freelancer.com, peopleperhour.com, twago.com. Σε αυτές τις ιστοσελίδες πάνω από 70 ειδικότητες αναζητούν ή προσφέρουν εργασία, από μεταφραστές και προγραμματιστές μέχρι διαιτολόγους και ειδικούς σε έρευνες αγοράς. Γράψου ως μέλος (είναι δωρεάν) συμπληρώνοντας τα στοιχεία σου. Είναι απαραίτητο να σημειώσεις ποιες υπηρεσίες προσφέρεις ή για ποιους επαγγελματίες ενδιαφέρεσαι προκειμένου το σύστημα να σου υποδεικνύει αυτόματα τις «διαθεσιμότητες» εκείνη τη στιγμή.

Δείγμα δουλειάς σου
Παρουσίασε προηγούμενες εργασίες σου. Μεταφράσεις, προγράμματα, βίντεο κλπ. Ο ενδιαφερόμενος εργοδότης θα πειστεί πιο εύκολα για τις ικανότητές σου.

Ειλικρίνεια
Πρέπει να είσαι ειλικρινής στο τι μπορείς να προσφέρεις, γιατί οι υπηρεσίες αυτές αναρτούν στην 1η σελίδα τους καλύτερους σε κάθε τομέα, αλλά και τους χειρότερους.

Όριο
Επειδή οι προσφορές θα είναι πολλές, υπάρχει περίπτωση να πεις «ναι» σε τόσες δουλειές με αποτέλεσμα να μην μπορείς να ανταποκριθείς. .

 

shape.gr

More in ειδήσεις, πολιτισμός, φιλοσοφία, ψυχολογία
newego_LARGE_t_821_105951938_type12364
Στα χνάρια της μαμάς η κόρη της Κιμ Μπέισινγκερ

Η Άιρλαντ Μπόλντουιν (Ireland Baldwin) είναι κόρη της Κιμ Μπέισινγκερ (Kim Basinger) και του Άλεκ Μπόλντουιν (Alec Baldwin) και, όπως...

Close