Το ρόφημα μαϊντανού καταστέλλει την όρεξη και σε συνδυασμό με άσκηση και με δίαιτα μας βοηθάει στην απώλεια βάρους και πόντων, στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και μας χαρίζει μια απαλή, λεία και υγιή επιδερμίδα.

Υλικά
1,5 λίτρο νερό
Μισή κούπα φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο
χυμό από 1 φρέσκο λεμόνι
Φέτες λεμονιού

Εκτέλεση: Βράζουμε το νερό. Κατεβάζουμε το νερό από την φωτιά και προσθέτουμε τον μαϊντανό. Σκεπάζουμε και περιμένουμε για 15-20 λεπτά, φιλτράρουμε και προσθέτουμε το χυμό του φρέσκου λεμονιού.

Πίνουμε το ρόφημα κρύο ή ζεστό. Σερβίρουμε προσθέτοντας μια λεπτή φέτα λεμονιού.

Μπορούμε να προσθέσουμε, για έξτρα γεύση και δύναμη, φύλλα από σπανάκι, αγγούρι και άλλα πράσινα λαχανικά.

Συμπερασματικά, επιλέγοντας μαϊντανό για τη βελτίωση της γεύσης των πιάτων μας, ωφελούμαστε με μια όχι μόνο νόστιμη αλλά και συνάμα ευεργετική για την υγείας μας επιλογή.

Ωστόσο, χρειάζεται προσοχή με τις ποσότητες μαϊντανού που καταναλώνουμε. Η υπερβολική κατανάλωση προκαλεί συχνά ιλίγγους, ενώ μειώνει και τον αριθμό των καρδιακών παλμών. Χρειάζεται επίσης, εγκράτεια στην κατανάλωση, από όσους αντιμετωπίζουν κυκλοφορικά προβλήματα ή νεφρικές δυσλειτουργίες.

Μυστικά Βότανα

Βότανα, Υπερτροφές, Αποτοξίνωση, Έλαια, Αιθέρια Έλαια για την Ομορφιά http://www.mystikavotana.gr

 
%d bloggers like this:
More in Uncategorized
ΑΥΤΑ είναι τα ωραιότερα καρέ χτενίσματα!

Επιμέλεια: Βεργιώτη Χριστίνα Ποιος είπε ότι το καρέ μαλλί δεν είναι θηλυκό; Το ακριβώς αντίθετο, αποδεικνύουν μερικές από τις μεγαλύτερες stars...

Close