Ειδικά τα μικρά νέα παιδιά που μετρούν το σάκχαρο τους, όταν φυσικά είναι διαβητικά και ξεκινώντας απο μικρότερες ακόμη ηλικίες, φτάνουν σε ένα σημείο που βλέπουν τα δάκτυλα τους σκληρά με αποτέλεσμα να δυσκολεύονται στην μέτρηση του σακχάρου τους κάτι όμως που δεν μπορούν να αποφύγουν, αφού είναι επιβεβλημένο για την σταθεροποιήση του. Μια πολύ καλή φυσική λύση που χρησιμοποιώ κι εγώ είναι η εξής:

Παίρνετε λίγο μέλι και το απλώνεται σε βρεγμένα χέρια. Το μεταχειρίζεσται σαν κρεμοσάπουνο και αμέσως μετά το ξεπλέντε. Ακολούθως, παίρνετε ασπιρίνη την διαλύεται με ελάχιστο νερό στην παλάμη σας και τρίβετε με το προιόν τις άκρες των δακτύλων σας και όλα σας τα χέρια. Το συγκεκριμένο μείγμα προκαλεί αντισηψία και είναι ένα πολύ καλό φυσικό πήλιγκ χεριών που προσφέρει νεανικότητα στα δάκτυλα. Έτσι η επόμενη μέτρηση, γίνεται ευκολότερα και πολύ άνετα. Δοκιμάστε το!

Μέλι ιδιότητες:

Το μέλι έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και βοηθά στη γρήγορη επούλωση των πληγών. Περιέχει μέταλλα και ιχνοστοιχεία, ενώ παράλληλα είναι παχύρρευστο και βοηθά να συντηρηθεί η υγρασία και να εισχωρήσει βαθύτερα στους πόρους. Άρα βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας, βοηθά την ανανέωση των κυττάρων, ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου.

Ασπιρίνη ιδιότητες:

απόσπασμα απο womenonly.gr

Η ασπιρίνη είναι ένα ήπιο φάρμακο κατά των μυκητιάσεων και κατά συνέπεια μπορεί να μειώσει την ανάπτυξη του μύκητα.

Ένα δισκίο ασπιρίνης διαλυμένο σε ένα κουταλάκι του γλυκού νερό μπορεί να βοηθήσει να εξαφανιστούν οι ενοχλητικές φουσκάλες που παρουσιάζονται μετά απο τσιμπήματα εντόμων.

Η ασπιρίνη μπορεί να μαλακώσει το δέρμα, καθιστώντας εύκολη την επιχείρηση απομάκρυνσης του!

Τρίψε 75mg ασπιρίνης σε μια κουταλιά της σούπας νερό για να δημιουργήσεις ένα φυσικό σκράμπ και στη συνέχεια άπλωσέ το πάνω στο σημείο που θέλεις. Τύλιξέ το με ύφασμα και αφαίρεσε το μετά από 10 λεπτά. Με μια μικρή ελαφρόπετρα τρίψε απαλά το δέρμα και το αποτέλεσμα θα σε εκπλήξει!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν έχεις αλλεργία στην ασπιρίνη ή σε οποιοδήποτε άλλο συστατικό της δεν πρέπει να τη χρησιμοποιήσεις, ακόμη και για τις παραπάνω εξωτερικές χρήσεις.