Υπάρχει ένα παλιό ρητό που λέει, ότι πίσω απο έναν επιτυχημένο άνδρα, κρύβεται μια επιτυχημένη γυναίκα. Στην περίπτωση της Ντέμυ Μουρ μπορούμε να πούμε ότι πίσω απο κάθε αναίσθητο και μικρόμυαλο άντρα, κρύβεται μια ανασφαλής γυναίκα. Πότε έγινε μάγκας ο Κούτσερ; Ούτε ο ίδιος δεν το κατάλαβε. Τόσα χρόνια παντρεμένη μαζί του, σε κάθε φωτογράφηση επίσημου γεγονότος, το αντράκι που κουβαλούσε δίπλα της, έμοιαζε σαν τσάντα. Σαν απαραίτητο κοινωνικό εξάρτημα. Συμπλήρωνε το λαιφσταλίστικο πακέτο.

Κάθε εμφάνιση της δήλωνε: Είμαι μεγάλη και κουκλάρα, είμαι πλούσια, είμαι σίγουρη για τον εαυτό μου, έχω τα παιδιά μου, έχω και το τεκνό. Όλες οι γυναίκες την αγαπούσαν. Εμείς οι σαραντάρες ακόμη και αν δεν το ομολογούσαμε την καμαρώναμε. Όχι γιατί είχε τον μικρό, αλλά γιατί δεν είχε απλώς όλο το πακέτο, ΉΤΑΝ το πακέτο! Και ξαφνικά η Ντέμι Μουρ μένει μισή. Έγινε σαν στικ για σάλτσα με πατατάκια. Και γιατί; Γιατί θρυμματίστηκε το πακέτο που ενώ το πλάσαρε, το πίστεψε κι όλας! Τελικά σαν γυναίκα σαραντάρα η μη, με θίγει. Το να εγκαταλείψουν μια γυναίκα δεν είναι δα και κάτι πρωτόγνωρο! Το να εγκαταλείψει όμως τον εαυτό της γιατί την εγκατάλειψαν, είναι οικτρό. Ακυρώνει τα πλούτη σου, την ομορφιά σου, τον χαρακτήρα σου. Τελικά  όταν μπορείς να αγοράσεις τα πάντα, ξεχνάς να ανακαλύψεις τον εαυτό σου. Να τον αγαπήσεις γι αυτό που δεν είναι και που δεν θα το βρείς σε καμιά περίπτωση στις φωτογραφίες. Και επειδή η ανωριμότητα πέφτει σύννεφο, φαντάζομαι ότι ο Κούτσερ ακόμη καμαρώνει! Μα είναι πρότυπα αυτά; Απορώ!

ΤΟ ΘΕΜΑ απο www.imerisia.gr/

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η διάσημη ηθοποιός Ντέμι Μουρ, η οποία όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος της υποφέρει από εξάντληση.

Η 49χρονη σταρ που τους τελευταίους μήνες, μετά και το χωρισμό της με τον Άστον Κούτσερ, εμφανίζεται όλο και πιο αδύναμη κι αδυνατισμένη, μεταφέρθηκε σε κέντρο υγείας με ασθενοφόρο. Σύμφωνα με πηγές, όπως αναφέρει η Daily Mail, η Mουρ ήταν με μία φίλη της όταν ξαφνικά άρχισε να τρέμει.

Όπως μετέδωσε το E! news η ηθοποιός φερόταν σαν να έχει πάθει επιληπτική κρίση. Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπός της στη βρετανική εφημερίδα «εξαιτίας του άγχους στη ζωή της αυτήν τη στιγμή, η Μουρ επέλεξε να αναζητήσει επαγγελματική βοήθεια για να θεραπεύσει την εξάντλησή της και να βελτιώσει συνολικά την υγεία της. Επιζητεί να γίνει αμέσως καλά και είναι ευγνώμων για την υποστήριξη από την οικογένεια και τους φίλους».

Ωστόσο, το TMZ μεταδίδει ότι η ηθοποιός νοσηλεύεται για χρήση ουσιών, αλλά οι εκπρόσωποί της αρνούνται να σχολιάσουν αυτές τις φήμες.Σύμφωνα με το website μία κλήση στις Πρώτες Βοήθειες έγινε στις 10.45 το βράδυ, ώστε αμέσως να σπεύσει ασθενοφόρο στο σπίτι της. Επιπλέον, όπως ακόμη μεταδίδει το TMZ, η διάσημη ηθοποιός αποσύρθηκε από την ταινία «Βαθύ Λαρύγγι».