Αδειάζετε 100ml αμυγδαλέλαιο σε ένα μπολάκι. Παράλληλα σε ένα ποτήρι αναμειγνύεται 10μλ αιθέριου ελαίου λεβάντας,5ml αιθέραιου ελαίου ευκαλύπτου και 5 mlαιθέραιο έλαιο γερανιού. Ρίχνετε το μείγμα στο αμυγδαλέλαιο και στη συνέχεια, προσθέτετε 25ml αιθέριου ελαίου citronella και ανακατεύεται πολύ καλά.

Η συνταγή ανήκει στα πολίτικα μυστικά της κυρίας Αλεξάνδρας Κούκη. Συγγραφέας του βιβλίου “Τα μυστικά της γιαγιάς Αλεξάνδρας”

Πηγή: Sunday