Έγκυρη ιατρική ενημέρωση για όλους!

 

Το κόλπο είναι απλό. Τρίβεις τα μαύρα στίγματα με ασπιρίνη! Μην ανησυχείς αν δεν βγει με την πρώτη. Επανέλαβε και θα τα καταφέρεις. Συνήθως όσο βαθύ κι αν είναι το μαύρο στίγμα σου την τρίτη φορά, αφαιρείται στα σίγουρα.

Ένα p που θα κρατήσει λαμπερό και αγέραστο, το λιπαρό δέρμα σου.

Κάνε τον δικό σου επαγγελματικό καθαρισμό στο σπίτι ξενοιάζοντας μια και καλή από τα μαύρα στίγματα.

Πως θα το κάνεις:

Απλώνεις αρχικά μέλι πάνω στο καθαρό βρεγμένο πρόσωπο σου και το αφαιρείς αμέσως χωρίς να περιμένεις. Αμέσως μετά διαλύεις στη χούφτα σου ένα δισκίο ασπιρίνης με λίγες σταγόνες νερό και τρίβεις με αυτό το πρόσωπο σου. Αυτή η αγωγή καθαρισμού και πίλινγκ μπορεί να γίνεται 1 φορά στις δεκαπέντε ημέρες. Εξαφανίζει σπυράκια και μαύρα στίγματα. Κρατάει το δέρμα υγιές και λαμπερό. Ανανεώνει το πρόσωπο και είναι μια σούπερ αγωγή ενάντια στη γήρανση. Συσφίγγει και καθαρίζει εκπληκτικά! Πρόκειται για μια σούπερ ενυδατική καθαριστική αγωγή με ποιότητα αισθητικού ινστιτούτου ανέξοδη και υπέροχη! Την ακολουθώ από τα 30 και είμαι σήμερα 45 και από τότε δεν έχω δει ούτε ένα μαύρο στίγμα στο πρόσωπο μου. Καλή και σίγουρη επιτυχία!

Προσοχή! Εκεί που υπάρχουν σπυράκια μην τρίβετε! Όμως επειδή η ασπιρίνη δρα εκπληκτικά στην ακμή, μπορείτε το βράδυ πριν πέσετε για ύπνο, να βάλετε διαλυμένη ασπιρίνη πάνω στο σπυράκια σας.

Ζωή Κυροπούλου

Μυστικά Βότανα

Βότανα, Υπερτροφές, Έλαια, Αιθέρια Έλαια://www.mystikavotana.gr

More in Βότανα, Γυναίκες, Θεραπείες, ομορφιά
ada (1)
Η γυναίκα που άνοιξε το δρόμο στους υπολογιστές

Η αναλυτική και μαθηματική σκέψη της Ada Lovelace Η γυναίκα που έμεινε γνωστή στην ιστορία η πρώτη προγραμματίστρια γεννήθηκε το...

Close