Έγκυρη ιατρική ενημέρωση για όλους!

Πολλές φορές (για να μην πω όλες) βαριέσαι να φτιάξεις τα μαλλιά σου με αποτέλεσμα να καταλήγεις με έναν όχι και τόσο ωραίο κότσο ή μία πρόχειρη αλογοουρά. Δες τι μπορείς να κάνεις για να δείχνεις όμορφη και προσεγμένη ανά πάσα στιγμή.
Σε επίσημη εμφάνισή της η πρωταγωνίστρια του Mad Men, Τζένιουερι Τζόουνς, εμφανίστηκε πολύ όμορφα βαμμένη, με ένα πολύ καλό καλυπτικό makeup και ένα έντονο ροζ κραγιόν, ενώ έπιασε τα μαλλιά της σε έναν πολύ απλό κότσο.. τόσο απλό που φαινόταν και το κίτρινο κοκκαλάκι από μέσα.

Φρόντισε και εσύ το μακιγιάζ σου και πιάσε τα μαλλιά σου σε έναν κότσο στο πάνω μέρος του κεφαλιού σου με τρόπο που να φαίνεται από μπροστά αλλά να είναι επιμελώς ατιμέλητος. Άφησε και μερικά τουφάκια στα πλάγια και απόλαυσε όλα τα βλέμματα που θα είναι καρφωμένα πάνω σου.

Το μυστικό είναι, όταν βαριέσαι να φτιάξεις τα μαλλιά σου, να δίνεις έμφαση σε κάτι άλλο πάνω σου έτσι ώστε να διώχνεις την προσοχή των άλλων από εκεί που δεν θέλεις. Αν λοιπόν, δε θέλεις να αφιερώσεις χρόνο στα μαλλιά σου, αφιέρωσε λίγο παραπάνω χρόνο στο στυλ σου και στο μακιγιάζ σου.

Μυστικά Βότανα

Βότανα, Υπερτροφές, Προϊόντα Για Υπέροχα Μαλλιά http://www.mystikavotana.gr

More in Γυναίκες, Μυστικά, ομορφιά, φτιάξτο μόνη σου
eb02f84d148786a604fb5e9bdc13c3d6_L (1)
Ερωτεύτηκαν και έζησαν αυτοί καλά;

Ο έρωτας είναι μία κατάσταση που μοιάζει πολύ σε ορισμένα σημεία του με την ψυχοπαθολογία. Είναι από τα πιο δυνατά...

Close