Όταν η Κειτ Χόλμς αποκάλυψε το μυστικό της ομορφιάς της που ήταν το ελιξήριο σαλιγκαριού, τους άφησε όλους άφωνους!! Συγκεκριμένα  εμφανίστηκε εντελώς αμακιγιάριστη και αποκάλυψε μια αψεγάδιαστη επιδερμίδα! Οι ξένοι δημοσιογράφοι αναρωτήθηκαν και τη ρώτησαν πως τα καταφέρνει. Έλαβαν αμέσως την ενθουσιώδη απάντηση πως άλειφε στο πρόσωπο της,  έκκριμα σαλγκαριού. Γρήγορα το νέο διαδόθηκε και οι γυναίκες του Χόλυγουντ το πρόσθεσαν στο τσαντάκι με τα καλλυντικά τους.

Η βλέννα του σαλιγκαριού αποτελεί την αδιαμφισβήτητη καινούργια ανακάλυψη των σταρ. Αυξάνει το κολλαγόνο, δημιουργεί σφικτή και φρέσκια επιδερμίδα μωρού και κάνει πολύ απλά τις γυναίκες να χαίρονται μια παρατεταμένη ομορφιά . Η στροφή μας προς τα εναλλακτικά προϊόντα μπορεί να μας κάνει να νομίζουμε ότι ανακαλύψαμε την Αμερική στον τομέα της ομορφιάς, όμως η αλήθεια είναι ότι ο Ιπποκράτης το σάλιο του σαλιγκαριού, το είχε ανακαλύψει πολύ πιο νωρίς στον τομέα της επανόρθωσης και ανασύστασης του δέρματος. Επίσης το χρησιμοποιούσε, για τη θεραπεία του κοκκύτη και το έλκος του στομάχου. Μάλιστα το σαλιγκάρι περιελάμβανε περίοπτη θέση, ως έμβλημα υγείας καθώς αποτελούσε το σύμβολο των τότε φαρμακείων.

Τι κάνει στο γυναικείο δέρμα; Σφίγγει τους ανοιχτούς πόρους, «κρύβει» τα σημάδια ακμής και λάμπει το πρόσωπο! Προκαλεί ανόρθωση. Επανορθώνει το κουρασμένο άτονο εξασθενημένο δέρμα που χρειάζεται εξισορρόπηση.

Γιατί είναι τόσο δραστικό; Τα έχει όλα. Περιέχει πρωτεΐνες, αντιοξειδωτικά και υαλουρονικό οξύ, που συντηρούν την πολυπόθητη υγρασία της επιδερμίδας, αποτρέπουν τους ερεθισμούς και κυρίως  απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα. Το έκκριμα σαλιγκαριού περιέχει επίσης: αλλαντοϊνη, κολλαγόνο, ελαστίνη, γλυκολικό οξύ και βιταμίνες Α, C, και Ε …

Τις επουλωτικές ιδιότητες του σάλιου του σαλιγκαριού τις ανακάλυψαν πρώτοι οι εργάτες της Χιλής που μάζευαν τα σαλιγγάρια. Διαπίστωσαν πολύ σύντομα ότι τα χέρια τους είχαν αποκτήσει πολύ νεανική όψη και ότι οι πληγές στα χέρια τους έκλειναν άμεσα.

Αναλυτικά μία προς μία οι δυνατότητες του ελιξήριου σαλιγκαριού:

 

Μειώνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες

Καταπολεμά τα παθογόνα βακτηρίδια του δέρματος.

Βοηθά στον έλεγχο της ακμής

Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος

Θεραπεύει τα χηλοειδή και τις ουλές από ακμή (σταματά τις φλεγμονές)

Δίνει απαλή αίσθηση στο δέρμα, από τη πρώτη χρήση.

Δίνει φωτεινότητα και εικόνα αναζωογόνησης

Προλαμβάνει τα γυρίσματα της τρίχας κάτω από το δέρμα, τα κοψίματα και τους ερεθισμούς στο ξύρισμα. Είναι κατάλληλο για άνδρες και για παιδιά.

Μυστικά Βότανα

Εάν θέλετε να επιλέξετε ελιξίριο σαλιγκαριού μπορείτε να συνδεθείτε με τον ακόλουθο σύνδεσμο http://www.mystikavotana.gr

 

%d bloggers like this:
More in Γυναίκες, Θεραπείες, ομορφιά
Το δηλητηριασμένο μήλο και τα τοξικά καλλυντικά

Όταν γέννησα την κόρη μου, βρέθηκε στον δρόμο μου ένας άνθρωπος που μου αποκάλυψε πόσο πολύ, τελικά, το χρήμα κινεί...

Close