Αν νομίζατε ότι ξέρατε τι τραβάει μια ωραία γυναίκα σε έναν άντρα, ξανασκεφτείτε το. Καθώς έχουμε έρθει σε επαφή με πολλές και διάφορες ωραίες γυναίκες, μάθαμε την αλήθεια που μπορεί να σας παραξενέψει. Οι όμορφες γυναίκες γνωρίζουν πολύ συχνά άντρες, αλλά όσον αφορά στις προτιμήσεις τους, η εμφάνιση και το χρήμα ΔΕΝ είναι στο top 10. Κρατήστε το αυτό και διαβάστε τα κυριότερα χαρακτηριστικά που ψάχνει πραγματικά μια γυναίκα σε έναν άντρα.

No.10 Εξυπνάδα

Δείξτε την εξυπνάδα σας με δική σας ευθύνη. Η εξυπνάδα ελκύει τις ωραίες γυναίκες, αλλά μόνο αν χρησιμοποιείται σωστά. Με άλλα λόγια, πρέπει να είστε ενδιαφέρων, αλλά μετριόφρων. Αξιοποιήστε την εξυπνάδα σας και εκπλήξτε την με πρωτότυπες, διασκεδαστικές ιδέες, με δημιουργικότητα και με απρόσμενες κινήσεις που θα τη γοητεύσουν. Όσο για την επίσημη μόρφωσή σας, επίσης πρέπει να είστε πολύ προσεκτικός. Αν είστε εξειδικευμένος σε κάποιον τομέα, είναι σημαντικό να το δείξετε διακριτικά, με την έννοια του «Είμαι καλός σε αυτά, άσε με να σου δείξω» και όχι σα να λέτε «Εγώ είμαι έξυπνος κι εσύ δεν είσαι». Επιπλέον, να θυμάστε ότι μερικές ωραίες γυναίκες νιώθουν να απειλούνται από έναν άντρα με βαθιά μόρφωση, γι’ αυτό επιλέξτε προσεκτικά τα βήματά σας.

No.9 Πρόκληση

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία: Οι όμορφες γυναίκες έχουν συνηθίσει να σέρνουν πίσω τους άντρες που τις θαυμάζουν. Επομένως, αν θέλετε να ξεχωρίσετε από το πλήθος, προκαλέστε την. Αν δείξετε αδιαφορία ή κρατήσετε αποστάσεις από μια όμορφη κοπέλα, αν την κάνετε να νιώσει ότι την παίρνετε τηλέφωνο απλά και μόνο επειδή δεν έχετε κάτι άλλο να κάνετε και αν την αντιμετωπίσετε σα να μην τρέχει και τίποτα σπουδαίο, είναι πολύ πιθανό ότι θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να τραβήξει την προσοχή σας. Αυτή η συμπεριφορά τρελαίνει τις ωραίες γυναίκες, παθαίνουν εμμονή με τον συγκεκριμένο άντρα. Βέβαια, δε θα το παραδεχτούν ποτέ.

No.8 Προσοχή

Αυτό πάει μαζί με το Νο.9: Πέρα από τα δώρα και τα κομπλιμέντα, οι ωραίες γυναίκες θέλουν να ξέρουν ότι τις σκέφτεστε. Ακόμα και αν της πείτε ότι δεν σας αρέσει που βγαίνει με κάποιον άλλο, θα το λατρέψει, γιατί θα σημαίνει ότι τη σκέφτεστε. Να θυμάστε ότι μια ωραία γυναίκα δεν φοράει το σέξι φόρεμα γιατί απλά έτυχε. Τα προσεγμένα μαλλιά της δεν πέτυχαν όλως περιέργως. Οι γυναίκες εντυπωσιάζονται και ελκύονται από τους άντρες που προσέχουν αυτές τις λεπτομέρειες. Εκτός αυτού, είναι καλύτερα και για εσάς, από το να προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή σας με τη γκρίνια. Έτσι δεν είναι;

No.7 Γενναιοδωρία

Αυτό είναι το μυστικό σας όπλο. Οι εντυπωσιακές γυναίκες μπορούν να έχουν σχεδόν ότι ζητήσουν από τους άντρες, γι’ αυτό μην δοκιμάσετε να τις εντυπωσιάσετε με δώρα. Εντυπωσιάστε τις δείχνοντάς τους ότι σας ενδιαφέρει και το καλό των άλλων. Κάντε μια δωρεά, βοηθήστε κάποιον που έχει ανάγκη, γίνετε εθελοντής σε κάποια οργάνωση και προσκαλέστε την να συμμετάσχει κι εκείνη. Όλα αυτά θα αγγίξουν την καρδιά της και θα τη συγκινήσουν. Και με την ευκαιρία (που είναι ουσιαστικά και το πιο σημαντικό), θα κάνετε πραγματικό καλό στον κόσμο.

No.6 Μαεστρία στο σεξ

Τι άλλο να πούμε; Στις γυναίκες αρέσει το σεξ όσο και στους άντρες. Ωστόσο, όπως όλα τα καλά πράγματα στη ζωή, έτσι και ο ιδανικός εραστής δεν είναι εύκολο να βρεθεί. Οι γυναίκες «κολλάνε» με τους ικανούς εραστές που μπορούν να τις φέρουν σε έκσταση, να τις διδάξουν νέους τρόπους για να νιώσουν υπέροχα. Γι’ αυτό λοιπόν διαβάστε. Δείτε μερικές «εκπαιδευτικές» ταινίες. Εμπλουτίστε τις γνώσεις και τις κινήσεις σας.

No.5 Ρομαντισμός

Για τους περισσότερους άντρες, αυτό είναι κάτι προφανές, αλλά η αλήθεια έχει ως εξής: Ο ρομαντισμός μπορεί να δημιουργήσει έλξη με τρόπο που καμία σχέση δεν έχει με τον πρίγκιπα στο λευκό άλογο. Μάθετε πώς να γίνετε ο άντρας που ξέρει να συνδέεται συναισθηματικά με μια γυναίκα και θα είστε περιζήτητος. Μην περιορίζεστε μόνο στο περιτύλιγμα. Κοιτάξτε βαθύτερα μέσα της και εντοπίστε την εσωτερική ομορφιά της. Χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας και αναζητήστε ευκαιρίες να κάνετε ποιητικά σχόλια, να διηγηθείτε συναρπαστικές ιστορίες. Βρείτε συναισθηματικές ερμηνείες στα πράγματα και θα την κάνετε να λιώνει.

No.4 Κυριαρχία

Σημαντική πληροφορία: Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι οι εμφανίσιμες γυναίκες έλκονται ασυνείδητα από «κυριαρχικούς» άντρες. Στην πραγματικότητα, τα κυριαρχικά αρσενικά σε συγκεκριμένες ομάδες πρωτεύοντων θηλαστικών αντιστοιχούν στο 75% στο σύνολο των ζευγαρωμάτων με τα επιθυμητά θηλυκά της ίδιας ομάδας. Όπως οι πίθηκοι, έτσι και οι άνθρωποι. Οι ωραίες γυναίκες λατρεύουν τους άντρες που ξέρουν τι θέλουν, αλλά και πώς να το αποκτήσουν. Φυσικά, δεν εννοούμε εκείνο το δυναμισμό που τρομάζει τις γυναίκες, τις κάνει να νιώθουν άβολα ή που ξεπερνά τα όριά τους. Μιλάμε για τη δυναμική στάση του άντρα που θέτει στόχους και προσπαθεί με πάθος να τους πετύχει. Οι γυναίκες ερεθίζονται με αυτό το είδος κυριαρχίας. 

No.3 Κλάση

Οι ωραίες γυναίκες τσιμπούν αμέσως όταν τους δείχνετε ότι έχετε κλάση και κουλτούρα (με μέτρο, γιατί μετά γίνεται βαρετό). Τι πάει να πει όμως «κλάση, αλλά με μέτρο»; Κοιτάξτε, καλό είναι να ξέρετε μερικά πράγματα για διάφορα είδη κρασιών ή για τον ευρωπαϊκό κινηματογράφο. Έχετε μερικές γνώσεις γύρω από τη μόδα; Ακούτε Φρανκ Σινάτρα; Μήπως σας αρέσει η ασιατική κουζίνα; Και γιατί να μην της ανοίξετε την πόρτα για να περάσει; Όλα αυτά είναι παραδείγματα επίδειξης κλάσης, αλλά «με μέτρο».

No.2 Αίσθηση του χιούμορ

Ισχύει: Το χιούμορ λειτουργεί ως αφροδισιακό για τις ωραίες γυναίκες. Αν μπορείτε να την κάνετε να γελάει, όλα θα πάνε καλά, ανεξάρτητα με άλλες ατυχίες που μπορεί να συμβούν – κι αυτό γιατί οι ωραίες γυναίκες μαγνητίζονται από τους άντρες που μπορούν να τις κάνουν να ξεκαρδιστούν στα γέλια. Επειδή μερικοί άντρες δεν το καταλαβαίνουν αυτό καλά, προτείνουμε να δείτε τον Πιρς Μπρόσναν στην Υπόθεση Τόμας Κράουν, τον Κλαρκ Γκέιμπλ στο Όσα παίρνει ο άνεμος ή τον Τομ Κρουζ στο Top Gun, για να πάρετε μια ιδέα. Το μυστικό είναι να συνδυάσετε με λεπτότητα την υπερβολική αυτοπεποίθηση με την εκρηκτική αίσθηση του χιούμορ. Θα την τρελάνετε.

No.1 Αίσθηση της διασκέδασης

Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Τίποτα δεν μπορεί να ξενερώσει περισσότερο μια όμορφη κοπέλα από έναν μίζερο άνθρωπο. Όλες οι γυναίκες – και ακόμα περισσότερο οι όμορφες – ψάχνουν άντρες που τους αρέσει η διασκέδαση, η περιπέτεια, το άγνωστο ή ακόμη και ο κίνδυνος. Είναι ενδιαφέρον. Είναι μαγευτικό. Είναι μια διαφυγή από την καθημερινή τους ρουτίνα. Οι γυναίκες τρελαίνονται με τους διασκεδαστικούς άντρες που φλερτάρουν, περνούν καλά μαζί τους και δεν τηλεφωνούν την επόμενη μέρα. Να θυμάστε λοιπόν ότι η προβλεψιμότητα ελκύει ορισμένες γυναίκες – αυτές που ψάχνουν για σύζυγο. Όταν όμως απλά θέλουν να κάνουν μια «νέα γνωριμία», η διασκέδαση είναι που μετράει.

erosgreek.gr

Μυστικά Βότανα

Βότανα Υπερτροφές, Έλαια, Αιθέρια Έλαια www.mystikavotana.gr

Tagged with:
 
%d bloggers like this:
More in Sex, Σχέσεις, ψυχολογία
Ζώδια και άνδρες: Πως θα κατακτήσεις μια γυναίκα. Οι ακαταμάχητες ατάκες.

  Η γυναίκα των ονείρων σου (τουλάχιστον έτσι δείχνει…) στέκεται απέναντί σου. Και θέλεις να τη μαγέψεις με τα λόγια...

Close