Προτάσεις για να κρύψετε εμφανισιακά προβλήματα…


Θέλεις να εντυπωσιάσεις και να καλύψεις όλες σου τις ατέλειες και μάλιστα χωρίς μακιγιάζ αλλά με το κατάλληλο χτένισμα; Παρακάτω θα βρεις ποια είναι εκείνα τα χτενίσματα που κρύβουν τέλεια τις ατέλειές σου…

Μπορεί το ίσιο να είναι το φόρτε σου, όμως, αν θέλεις να ξεφορτωθείς το διπλοσάγωνο ή το μέτωπο «αεροδρόμιο», πρέπει να βρεις ποιο είναι το χτένισμα εκείνο που θα καλύψει την ατέλεια σου και θα σε μεταμορφώσει!

Η ψηλή αλογοουρά που σου «κόβει» τα μάγουλα: Η ψηλή αλογοουρά είναι τέλεια για σένα που θέλεις να καμουφλάρεις τα μάγουλά σου.



Ξεκίνησε ισιώνοντας τα μαλλιά σου και μαζεύοντας τα σε ψηλή αλογοουρά που θα πλαισιώσει το πρόσωπό σου. Ασφάλισε την αλογοουρά με το λαστιχάκι σου και άφησε δυο τσουλουφάκια: ένα από το ένα πλάι και ένα από το άλλο για να καλύψεις τα μάγουλα σου τέλεια.

Οι μπούκλες-κύματα με όγκο: Το να δώσεις έξτρα όγκο στο χτένισμα σου ειδικά στο κάτω μέρος είναι ένα πολύ καλό τρικ για να καμουφλάρεις το φαρδύ σου μέτωπο. Αφού ξεκινήσεις να φτιάχνεις την μπούκλα σου από το αυτί και κάτω με το ειδικό ψαλίδι, φρόντισε η χωρίστρα που θα κάνεις να είναι στη μέση. 




Δώσε έξτρα όγκο στις μπούκλες σου γυρίζοντας το κεφάλι προς τα κάτω και δώσε αέρα με το πιστολάκι για ακόμη πιο πολύ όγκο και θα δεις τις ατέλειες να κρύβονται τέλεια. 

Η φράντζα: Η φράντζα εκτός του ότι σε βάζει στην καρδιά της μόδας σου προσθέτει εμφανισιακούς «πόντους». 



Η μακριά και λεπτή φράντζα στη μέση, το πλάι ή σε όποια μεριά σε βολεύει, σου καλύπτει το φαρδύ μέτωπο σου δίνει στιλ και γενικά «κόβει» το πρόσωπο και δημιουργεί γωνίες. Τόλμησε την!


Πηγή: womenonly.gr

Πηγή: http://www.tsekouratoi.gr/2013/01/blog-post_1980.html#ixzz2LfVfiUEA

Tagged with:
 

Twitter

Powered by Twitter Tools

More in Γυναίκες, ομορφιά
ImageHandler
Τι δεν πρόκειται να προσέξει πάνω σας κατά τη διάρκεια του sex

Όταν μιλάμε για άντρες και sex, θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι... η σχέση...

Close