Έγκυρη ιατρική ενημέρωση για όλους!

Kαι να γίνετε η απολύτη ιέρεια!

Πιστεύετε ότι είστε καταπληκτική στο sex και πως λίγες έχουν το πάθος και τη δική σας ευλυγισία; Συγχαρητήρια, ανήκετε στο 100% των σεξουαλικά ενεργών γυναικών του πλανήτη, χωρίς φυσικά να αφήνουμε στην απ’ έξω τους άντρες οι οποίοι χτυπάνε το… ίδιο ακριβώς ποσοστό. Το γιατί το πιστεύετε αυτό είναι καθαρά δικό σας θέμα και αν αρέσει στον παρτενέρ σας εμάς μας περισσεύει. Τι θα λέγατε όμως, αν σας δίναμε κάποια μικρά tips, ή καλύτερα κάποιες κινήσεις sos οι οποίες θα δώσουν ακόμα μεγαλύτερη αίγλη στις έτσι κι αλλιώς καταπληκτικές σας επιδόσεις; Ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές λοιπόν και γίνετε ιέρεια του sex και η προσωπική του Θεά του Έρωτα!

1. Βάλτε φρένο: Ξέρουμε ότι την ώρα την κρίσιμη, το τελευταίο πράγμα που θα σκεφτείτε είναι τα κολπάκια, αλλά αν θέλετε να είστε ένα βήμα πιο μπροστά από τις υπόλοιπες, θα πρέπει να το κάνετε. Φιλήστε τον λοιπόν σε όλο του το πρόσωπο, πίσω από τα αυτιά, είναι ερωτογενής ζώνη, στον αυχένα και στον λαιμό. Πάνω λοιπόν  στη στιγμή που θα είστε έτοιμοι να πετάξετε τα ρούχα σας στο πάτωμα και να του δοθείτε άνευ όρων, κάντε λίγο κράτει και επιδοθείτε σε ένα αργό και αισθησιακό στριπτίζ. Δεν χρειάζεται να είστε μάστερ του είδους και ίσως να μη χρειαστείτε καν μουσική! Πολύ απλά κοιτάξτε τον λάγνα, αν σας βοηθάει να χαλαρώσετε πιείτε και ένα ποτάκι και να είστε σίγουρες ότι η εμπειρία θα του μείνει αξέχαστη!

2. Παίξτε τον στα δάχτυλα: Μπορεί να μην το έχετε συνειδητοπoιήσει μέχρι σήμερα, αλλά με τα δάχτυλά σας μπορείτε να κάνετε θαύματα ακόμα και στο sex! Ξεκινήστε του λοιπόν με ένα αισθησιακό μασάζ κατά μήκος του σώματός του χωρίς να αφήσετε κανένα σημείο παραπονεμένο. Από το κεφάλι και τον αυχένα, στην πλάτη και στους ώμους πιέζοντας με κυκλικές κινήσεις τα δάχτυλά σας ενώ κατεβαίνετε όλο και προς τα κάτω. Ξέρετε πολύ καλά φυσικά ποιο θα είναι το τελευταίο σημείο στο οποίο θα δώσετε περισσότερη έμφαση. Μετά από αυτό, καλή σας διασκέδαση…

3. Λίγο πριν… μπει: Και ενώ λοιπόν τον έχετε κάνει πύραυλο και το νιώθετε πολύ καλά, λίγο πριν μπει… απαγορεύστε του την είσοδο και κάντε του ένα στοματικό στα γρήγορα! Προσοχή γιατί υπάρχει η πιθανότητα να τελειώσει κι εσείς να μείνετε με τη χαρά. Το πράγμα χρειάζεται λεπτό χειρισμό. Μην δώσετε πολλή ένταση και κυρίως κάντε απαλές και αργές κινήσεις. Περάστε τη γλώσσα σας κατά μήκος του πέους του και επικεντρωθείτε στην κορυφή κάνοντας κυκλικές κινήσεις. Όχι πάνω από ένα με δύο λεπτά. Θέλουμε να τον κάνουμε τούρμπο, όχι να φτάσει στην κορύφωση χωρίς εμάς. Να ξέρετε ότι η εμπειρία που θα ζήσετε στη συνέχεια θα είναι μοναδική. Μη σας πούμε να προεστοιμαστείτε και για κανά σκαμπίλι. Δεν είναι και λίγο εκεί που θες να κάνεις τη διείσδυση η άλλη να σου βάζει απαγορευτικό!

4. Μίλα του βρώμικα: Το έχουμε πει χιλιάδες φορές, το sex στα μουγγά είναι βαρετό και αμήχανο. Δε χρειάζεται να έχετε κάνει διατριβή για να μιλήσετε βρώμικα στον παρενέρ σας. Το μόνο που είναι απαραίτητο είναι χιούμορ, φαντασία και κάτι άλλο που δεν επιτρέπεται να το γράψουμε! Την ώρα λοιπόν που αυτός κάνει τα δικά του, μπορείτε να του ψιθυρίσετε στο αυτί τι θέλετε να σας κάνει και πώς, αλλά και πόσο σας αρέσει αυτό που σας κάνει, κάντε του και ένα κοπλιμέντο… κρίμα είναι! Θα το πούμε για ακόμη μία φορά: τα μέρη του σώματός σας αποκαλέστε τα όπως ακριβώς τα αποκαλεί όλος ο κόσμος! Προς Θεού, μην πείτε οπίσθια ή στήθος… Το έχετε χάσει το παιχνίδι!

5. Διώξτε τον: Δεν εννοούμε να του δώσετε τα παπούτσια στο χέρι και να τον διώξετε με τις κλωτσιές, αλλά ενώ αυτός κάνει την γνωστή χαρακτηριστική κίνηση μέσα-έξω, σπρώξτε τον μακριά και… καταπιαστείτε με κάτι άλλο. Αυτό που τρελαίνει τον άντρα, είναι φυσικά η παρτενέρ του να αγγίζει τον εαυτό της μπροστά του. Κάντε αυτό λοιπόν διατηρώντας απόσταση μεταξύ σας ώστε να μην είστε σε θέση να έχετε επαφή. Εκτός του ότι η λίμπιντός του βρίσκεται στα ύψη, η καρδιά του πάει να σπάσει και… ο μικρός του φίλος είναι έτοιμος να εκραγεί, θα του δώσετε και μία ακόμα ευχαρίστηση έτσι για το κερασάκι στην τούρτα. Αφού τελειώσετε την δουλειά σας, καλέστε τον και πάλι κοντά σας και βιώστε τον καλύτερο οργασμό που είχατε ποτέ!

queen.gr

More in Sex, Γυναίκες, Σχέσεις
dialogismos
Διαλογισμός. Η βασιλική οδός προς τον εαυτό μας και δύναμη αυτοθεραπείας!

Mήπως όταν ακούτε τη λέξη «διαλογισμός», σας έρχονται στο μυαλό άνθρωποι καθισμένοι οκλαδόν σε κατάσταση νιρβάνας να κοιτάζουν το κενό,...

Close