Έγκυρη ιατρική ενημέρωση για όλους!

Πλούσιο σε πρωτεΐνες, ωμέγα-3 λιπαρά, απαραίτητα μέταλλα και ιχνοστοιχεία, το κουκουνάρι έχει διαπιστωθεί πως βοηθά σημαντικά στην καταπολέμηση της παχυσαρκίας, χάρη στο πινολενικό οξύ που περιέχει.
Καρπός υψηλής θρεπτικής αξίας, είναι γνωστό από την αρχαιότητα, ενώ στον Μεσαίωνα το χρησιμοποιούσαν για την ενίσχυση της λίμπιντο και των ερωτικών επιδόσεων.

Μία κουταλιά της σούπας ισοδυναμεί με 60 θερμίδες περίπου. Το κουκουνάρι ταιριάζει στις σαλάτες και στο ρύζι.

www.faysbook.gr

Tagged with:
 
More in Διατροφή, Υγεία
woman-smelling-food-612x382
Βιταμίνη c: το ελιξήριο της νιότης

Παρά τα νέα δραστικά συστατικά που ανακαλύπτει συνεχώς η κοσμετολογία, η βιταμίνη C εξακολουθεί να κρατά τα σκήπτρα στον τομέα...

Close