Έγκυρη ιατρική ενημέρωση για όλους!

Υπάρχουν κάποιες γυναίκες που όταν τις κοιτάς μαγεύεσαι. Και δε μαγεύεσαι απαραίτητα από την ομορφιά τους ή το τέλειο σώμα τους, αλλά από τη λάμψη του προσώπου τους, και του δέρματός τους. Τι κάνουν λοιπόν αυτές οι γυναίκες που δεν κάνεις εσύ;
Σίγουρα όλα αυτά τα μυστικά τα έχεις ξαναακούσει πολλές φορές, το θέμα είναι πως συνεχίζεις να τα αμελείς και συνεχίζεις να μην τους δίνεις την πρέπουσα σημασία. Πάμε να τα δούμε λοιπόν και ξεκίνα να τα εφαρμόζεις για να δεις την τεράστια αλλαγή που πάντα ήθελες να συμβεί πάνω σου αλλά πάντα την απεύφευγες συνειδητά ή υποσυνείδητα.
#Γυμνάσου 3 φορές την εβδομάδα! Η άσκηση είναι ένα από τα μυστικά της μακροζωίας, αλλά είναι και ένα μυστικό για τέλειο λαμπερό δέρμα. Οι περισσότερες διάσημες τονίζουν την ευεργετικότητα της yoga αλλά εσύ μπορείς να βρεις και άλλους τρόπους να γυμναστείς ανάλογα με το τι σου αρέσει να κάνεις περισσότερο.
#Πλένε το πρόσωπό σου 2 φορές τη μέρα! Μην παραμελείς την καθαριότητα του προσώπου σου γιατί σε μερικά χρόνια θα μετανοιώνεις για αυτήν σου την επιλογή! Απέκτησε λοιπόν την πειθαρχία που χρειάζεται και αφιέρωσε 10 λεπτά από το χρόνο σου στην καλή περιποίηση του προσώπου σου.
#Χρησιμοποίησε toner στο πρόσωπό σου! Ελάχιστες γυναίκες το κάνουν, αλλά αυτές οι γυναίκες είναι αυτές που ξεχωρίζουν για το τέλειο δέρμα τους. Μπορείς να βρεις το ιδανικό toner για σένα σε διάφορες εταιρείες ή μπορείς να φτιάξεις και το δικό σου με χυμό λεμονιού, νερό και κάποιο αντισυπτικό ειδικό για επιδερμίδες. Βάλε το τόνερ σου αμέσως μετά τον καθαρισμό και πριν την ενυδατική.
#Φόρα αντιηλιακό no matter what!! Μην παραμελείς το αντιηλιακό προσώπου και ανανέωνέ το τουλάχιστον 2 φορές τη μέρα.
#Τρώγε σωστά και επικεντρώσου σε σαλάτες, φρούτα, και τροφές χωρίς λιπαρά. Φρόντισε το μέσα σου για να φανεί αυτό και στο έξω σου!!
#Πίνε νερό ακόμα και με το ζόρι. Δε χρειάζεται να το παρακάνεις, αλλά 8 ποτήρια νερό την ημέρα είναι απαραίτητα για τέλειο δέρμα και υγεία!
#Μη φοράς make up όταν δε χρειάζεται. Σίγουρα το να κόψεις τελείως το make up είναι κάτι που δε γίνεται εύκολα αλλά μπορείς να αποφεύγεις να φοράς όταν δε χρειάζεται. Για παράδειγμα πολλές γυναίκες φοράνε make up στη δουλειά τους και ακόμα και όταν γυρίζουν σπίτι δεν το βγάζουν αλλα΄το αφήνουν μέχρι αργά το βράδυ. Φόρα make up στη δουλειά σου ή στις εξόδους σου αλλά βγάλτο όλες εκείνες τις ώρες που δεν είναι απαραίτητο να το φοράς.

Μυστικά Βότανα  Βότανα, Υπερτροφές, Έλαια, Αιθέρια Έλαια  http://www.mystikavotana.gr/

Tagged with:
 
More in Γυναίκες, ομορφιά
83a9554230ed6e6cccfe522a2a4bd53e_XL
Πες αντίο στους μαύρους κύκλους με μερικά έξυπνα tips

Ο Δημήτρης Γιαννέτος μας λέει το μυστικό: για να καλύψεις τέλεια τους μαύρους κύκλους μην χρησιμοποιήσεις πολύ λευκό κονσίλερ, διότι...

Close