Έγκυρη ιατρική ενημέρωση για όλους!

Η Κριστέλ πρωταγωνίστησε σε πέντε συνέχειες της «Εμμανουέλας» από το 1974 έως το 1993 και φυσικά οι soft ερωτικές ταινίες της Εμανουέλας, ειδικά οι 2 πρώτες, μπορούν να σου δώσουν ολόσωστες συμβουλές για το καλό σεξ!

 

Αγάπησε το σώμα σου με τα ελαττώματά του:

Το σώμα της Κρίστελ δεν είναι το τυπικό πλαστικό κορμί που θα δεις σε πολλές ταινίες ερωτικού περιεχομένου. Αντίθετα ήταν ένα φυσιολογικότατο γυναικείο σώμα με μικρό στήθος, αληθινές καμπύλες ενώ ακόμα και τα μαλλιά της ηθοποιού στην πρώτη ταινία ήταν κοντά! Κι όμως, η αυτοπεποίθηση με την οποία η Εμμανουέλα κυκλοφορούσε γυμνή, μπορεί να διδάξει κι εσένα πολλά.

*Προσπάθησε να εξοικιωθείς με τη γυμνή σου εικόνα. Ως γνωστόν τα αρσενικά ψοφάνε να σε βλέπουν γυμνή γιατί το οπτικό ερέθισμα παραμένει πρώτο για έναν άντρα.

*Φρόντισε να μην κλείνεις τα φώτα και να μην κάνεις έρωτα μέσα στο θεοσκόταδο!

*Αγάπησε το στήθος σου- μικρό ή μεγάλο. Η Εμμανουέλα ήταν μια κοπέλα με μικρό στήθος και όχι τόσο στητό. Αυτό δεν την εμπόδισε να χαίρεται την κάθε στιγμή στο κρεβάτι.

 

Μείνε ανοιχτή στις ερωτικές φαντασιώσεις:

Σίγουρα η Εμμανουέλα φρόντιζε να δοκιμάζει τα πάντα όσον αφορά τη φαρέτρα των ερωτικών απολαύσεων της αλλά εσύ μπορείς να είσαι περισσότερο επιλεκτική και να φροντίζεις να δοκιμάζεις όσα ταιριάζουν σε σένα. Ακόμα και το να κολυμπήσεις γυμνή στη θάλασσα όπως η θρυλική Εμμανουέλα
Απόλαυσε το κάθε κομμάτι του έρωτα: προκαταρκτικά, κυρίως πιάτο στο σεξ!

Η Εμμανουέλα φρόντιζε να πάρει απόλαυση από κάθε σεξουαλική της εμπειρία. Κάνε κι εσύ το ίδιο. Ακόμα και φάσεις όπως το να του προσφέρεις ένα ωραίο στοματικό που μέχρι σήμερα δεν μπορούσες να απολαύσεις, φρόντισε να τις δεις με άλλο μάτι!

Η Εμμανουέλα ήταν ανοιχτή στη δοκιμή της πίσω πόρτας ή του στοματικού. Δες κι εσύ πως μπορείς να χαλαρώσεις περισσότερο και να δεις τα θετικά των παιχνιδιών αυτών στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορεί να συνέχεσαι το στοματικό. Σκέψου πόσο πιο διεγερμένος θα είναι μετά τα φιλιά που θα του προσφέρεις εκεί χαμηλά και πόσο μεγαλύτερη ηδονή και καλύτερη θα είναι η στύση του κατά τη διείσδυση.
Δώσε την αξία που πρέπει στα εσώρουχα, υφάσματα και υφές στο σεξ:

Μην περιμένεις να πάρεις τη μεγαλύτερη ηδονή κι απόλαυση ντυμένη με τις πιτζάμες σου. Η Εμμανουέλα φρόντιζε να χρησιμοποιεί όλες τις αισθήσεις της στο σεξ και τα εσώρουχά της ήταν πάντα μελετημένα στις λεπτομέρειες. Δαντέλα, πέρλες, φτερά, ψηλές μπόρες θα πρέπει να είναι μέσα στην ημερήσια διάταξη του ντυσίματός σου στο κρεβάτι.
Μην αμελείς την αυτοϊκανοποίηση σου:

Δώσε την σημασία που πρέπει στα παιχνίδια με τον εαυτό σου. Μάθε πώς μπορείς να φτάσεις εσύ η ίδια στην απόλαυση για να μπορείς να καθοδηγήσεις και τον σύντροφό σου σωστά. Βρες έστω και λίγο χρόνο, ακόμα και την ώρα που κάνεις ντους για να έρθεις σε οργασμό. Δεν είναι τυχαίο πως οι πιο καυτές στιγμές της Εμμανουέλας είναι εκείνες που βρίσκεται μόνη στην μπαμπού καρέκλα της και περιποιείται τον εαυτό της!
Και φυσικά, οφείλεις να δοκιμάσεις το σεξ και πέρα από το κρεβάτι σου: προσπάθησε να βρεις τον τρόπο και τον χρόνο με τον αγαπημένο σου για να κάνετε έρωτα και εκτός κρεβατιού! Στο αυτοκίνητο, στην αμμουδιά, στα όρη και τα βουνά, στην κουζίνα ή στο χαλί, βγείτε έξω από την κρεβατοκάμμαρα και κάντε σεξ!

Tagged with:
 
More in Sex, Γυναίκες
newego_LARGE_t_821_105625035_type12364
Ανησυχητική η κατάσταση της Ντέμι Μουρ

Δεν δείχνει να την… παλεύει η διάσημη ηθοποιός την κατάσταση. Μάλιστα τόσο που οι φίλοι της κρούουν τον κώδωνα του...

Close