Έγκυρη ιατρική ενημέρωση για όλους!

n

 

Με το φακό μιας σπάνιας Polaroid ο Αμερικανός καλλιτέχνης Chuck Close φωτογράφισε 20 διάσημους σταρ του Χόλιγουντ, με τους δικούς του όρους. Η φωτογράφιση έγινε για το φετινό επετειακό Vanity Fair Hollywood Portfolio 2014 και σίγουρα είναι κάτι διαφορετικό απ’ότι έχουμε συνηθίσει.

n

Ο Brad Pitt, η Julia Roberts, η Scarlett Johansson, o George Clooney, η Oprah Winfrey και 15 ακόμη σημαντικά ονόματα του Χόλιγουντ έλαβαν προσκλήσεις από τον Chuck Close και ανταποκρίθηκαν, παρά τους αυστηρούς και αδιαπραγμάτευτους κανόνες που τους έθεσε. Συγκεκριμένα έπρεπε να πάνε στην φωτογράφιση μόνοι τους ή με την συνοδεία μόνο ενός στενού φίλου ή συγγενή, να είναι διαθέσιμοι για τρεις ώρες, να έχουν επιμεληθεί μόνοι τους την ενδυμασία και την εμφάνισή τους, να είναι προετοιμασμένοι πως το catering, θα περιελάμβανε μόνο καφέ και σάντουιτς ή σαλάτες και να προσέλθουν στο στούντιο με δικό τους μεταφορικό μέσο.

Ο Chuck Close, ασχολείται δεκαετίες με ρεαλιστικά πορτραίτα και ο ίδιος επέλεξε να χρησιμοποιήσει μόνο μια σπάνια, αντίκα Polaroid. Σκοπός του, να δείξει τους διάσημους, όπως πραγματικά είναι. Το αποτέλεσμα δικαιώνει τον καταξιωμένο φωτογράφο, καθώς πρόκειται για 20 φυσικά όμορφα πορτραίτα.

n

Όλα τα πορτραίτα θα δημοσιευτούν στο Vanity Fair Hollywood Portfolio 2014 που θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο.

Οι σταρ που φωτογραφήθηκαν είναι οι: Steven Spielberg, Brad Pitt, Julia Roberts, Scarlett Johannson, Kate Winslet, George Clooney, Forest Whitaker, Oprah Winfrey, Bette Midler, Harrison Ford, Dustin Hoffman, Bruce Willis, Jessica Lange, Sean Penn, Martin Scorsese, Robert DeNiro, Javier Bardem και κάποια άλλα ονόματα του Χόλιγουντ.

nnnn

Δείτε το βίντεο με στιγμιότυπα από την φωτογράφιση και δηλώσεις του Chuck Close:

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

www.athensvoice.gr

NAUTICA A16606G

More in καλλιτέχνες, ομορφιά, στυλ
61122-134183
Μόδα Άνοιξη-Καλοκαίρι 2014

Πώς το λέτε εσείς εδώ, γιατί δεν θυμάμαι πώς το λέμε εμείς εκεί; Νομισματοκοπείο, θολό, ροζουλί... Φέτος θα ντυθούμε: -Facebook -...

Close