Σίγουρα κάθε μήνα διαβάζεις το ερωτικό ωροσκόπιο το δικό σου αλλά και του ατόμου που σε ενδιαφέρει, προκειμένου να “κόψεις κίνηση” και να δεις τί μέλλει γενναίσθε για σένα και την σχέση ή γνωριμία σου! Πολλές φορές θα σου έτυχε να διαβάσεις άρθρα, που σου δίνουν τον τρόπο για να κατακτήσεις και να κρατήσεις για πάντα κοντά σου, το άτομο που σε ενδιαφέρει, ανάλογα με το ζώδιό του και πολλές φορές μπορεί να μπήκες στην προσπάθεια να εφαρμόσεις αυτές τις συμβουλές και στην προσωπική σου ζωή!

Η αστρολογία είναι ένα χρήσιμο “εργαλείο” το οποίο σου φανερώνει τις “τάσεις” που υπάρχουν κάθε ώρα, μέρα, εβδομάδα, μήνα ή έτος, προκειμένου να ξέρεις πώς πρέπει να χειριστείς κάποιες καταστάσεις. Από αυτό το μήνα λοιπόν,  το Oroskopos.gr θα σου δίνει χρήσιμες ερωτικές, αστρολογικές συμβουλές, οι οποίες θα σε βοηθούν να μπορείς να κατακτήσεις, να κερδίσεις και περάσεις καλά, με το άτομο που σε ενδιαφέρει, που είσαι ήδη σε σχέση ή βρίσκεται με κάποιον τρόπο στη ζωή σου!

Διαβάζοντας το ζώδιο του ατόμου που σε ενδιαφέρει μπορείς να μάθεις όλα τα Do’s και Dont’s για να μπορείς να το φέρεις πραγματικά στα μέτρα σου!!! Θα διαβάσεις και χρήσιμες ημερομηνίες, που θα σε βοηθήσουν καλύτερα να πετύχεις τον ερωτικό σου στόχο!

ΚΡΙΟΣ
Ένα θα σου πω, ο Κριός το μεγαλύτερο μέρος του Οκτωβρίου, θα τροχίζει τα νύχια του για καβγά και θα χρειαστεί από την πλευρά σου να δείξεις διπλωματία και να λειτουργήσεις αρκετά συμβιβαστικά αλλά και υποχωρητικά, προκειμένου να μην οξύνεις την κατάσταση ανάμεσά σας. Ξεκινώντας ο Οκτώβριος, δημιουργείται ένα μεγάλο “ταυ” τετράγωνο ανάμεσα στον Ήλιο, τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, το οποίο θα επηρεάσει τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριούς,  Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους), αυτή η όψη θα ασκήσει επιρροή κυρίως από 1-4 Οκτωβρίου! Αν λοιπόν, εκτός από το Κριάρι σου, ανήκεις και εσύ σε ένα από τα παραπάνω ζώδια, σε συμβουλεύω αυτό το 4ημερο, να κόψεις τα πολλά λόγια και τις συναντήσεις, να συγκρατήσεις την φλόγα και την παρορμητικότητά σου και να βάλεις νερό στο κρασί σου! Ακόμα και αν εσύ, δεν ανήκεις σε ζώδιο του παρορμητικού σταυρού, καλό θα ήταν τις ημέρες αυτές να περιορίσεις τις απαιτήσεις σου προς το Κριάρι! Ο Ερμής θα κινείται από τις αρχές του μήνα στο ζώδιο του Σκορπιού και ο Κριός, είναι πολύ πιθανό να έχει την ανάγκη να είναι λιγάκι πιο κλεισμένος και εσωστρεφής, δεδομένου ότι θα τον προβληματίζουν τα οικονομικά του. Προσπάθησε να αλαφρύνεις το κλίμα, προγραμματίζοντας ευχάριστες εξόδους οι οποίες όμως δεν θα προϋποθέτουν πολλά έξοδα. Το θετικό νέο για αυτό το μήνα, είναι ότι η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη (από τις 8/10) και έτσι ο Κριός θα μπορεί να είναι πιο ανοιχτός, σε επικοινωνίες, μικρομετακινήσεις ρομαντικού περιεχομένου ενώ θα έχει και την ανάγκη για φλέρτ και αισθηματική ικανοποίησή ! Δελέασέ τον με μία νέα πρόταση για να τον κάνεις να ξεχαστεί από τα δικά του… έννοια σου και θα πιάσει! Θυμήσου, ότι το σημαντικότερο πλανητικό φαινόμενο που επηρεάζει το Κριάρι αυτό το μήνα, είναι η Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιό του (στις 18/10), αυτό σημαίνει ότι συναισθηματικά νιώθει την ανάγκη να κάνει μία μεγάλη αλλαγή … και βιάζεται να δει εξελίξεις, εκμεταλλεύσου λοιπόν το γεγονός αυτό με εξυπνάδα και μαεστρία!

ΤΑΥΡΟΣ
Έχουν πέσει πολλά βάρη στην πλάτη του Ταύρου το τελευταίο διάστημα και το σημαντικότερο βάρος είναι ο Κρόνος… ο οποίος τον πιέζει και τον αναγκάζει να σοβαρευτεί επιτέλους στον τομέα των σχέσεων. Αυτό το μήνα, ο Ταύρος φλέγεται από ερωτικό πόθο και εσύ πρέπει να του ξυπνήσεις όλα αυτά τα δυνατά συναισθήματα που είχε καιρό κρυμμένα μέσα του, προκειμένου να ζήσετε μαζί συναρπαστικές στιγμές, άλλωστε την ευκαιρία θα σου την δώσει! Ξεκινώντας ο Οκτώβριος, το τετράγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Άρη, κάνει τον Ταύρο αρκετά διεκδικητικό, απόλυτο, καβγατζή αλλά και παθιασμένο στα αισθηματικά του … μην του πας και πάρα πολύ κόντρα … αλλά μην του τα κάνεις και όλα βολικά και τον κακομάθεις, γιατί μην ξεχνάς πολλές φορές γίνεται ένα πεισματάρικο παιδί. Κάνε έρωτα και όχι πόλεμο μαζί του, δείξε του από την 1η -2η Οκτωβρίου, πόσο πολύ τον θέλεις και δεν θα χάσεις! Μέχρι τις 8/10 βρίσκεται η Αφροδίτη στον τομέα των σταθερών σχέσεων του ωροσκοπίου του Ταύρου και εκεί ακριβώς βρίσκεται και ο Ερμής. Είναι σίγουρο λοιπόν ότι το Ταυράκι, νιώθει την ανάγκη να συζητήσει και να εξομαλύνει το κλίμα της σχέσης σας, ή αν δεν έχετε σχέση και είστε ακόμα σε φάση φλερτ και γνωριμίες, τώρα παίζονται όλα για να ξεκινήσει ανάμεσά σας, ένα δυνατό ερωτικό παιχνίδι! Από τις 15/10 που θα εισέλθει και ο Άρης στο ζώδιο της Παρθένου, ο Ταύρος θα γίνει πολύ ζεστός, θερμός, ερωτικός και διεκδικητικός και στο μυαλό του θα γυρνούν πικάντικες ερωτικές σκέψεις, που μπορούν να κάνεις τις νύχτες σας φλογερές. Αυτό που έχεις λοιπόν εσύ να κάνεις από την πλευρά σου, είναι να τον σαγηνεύσεις με τον αισθησιασμό σου, να τον εξιτάρεις με την επικοινωνία σας…. και θα τον έχεις στο “πιάτο”! Να θυμάσαι το εξής: Τον μήνα Οκτώβριο παίζονται πολλά για την πορεία της σχέσης σας, γιατί το Νοέμβριο, η Έκλειψη που θα γίνει στο ζώδιο του Σκορπιού, θα τεστάρει σημαντικά την αισθηματική σταθερότητα ανάμεσα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είχε πέσει με τα μούτρα στη δουλειά, έβαζε σε προτεραιότητα τους φίλους,τις παρέες και τις υποχρεώσεις του, ενώ τα αισθηματικά του τα άφηνε σε δεύτερη μοίρα, είτε μπορεί να μην τα σκεφτόταν και καθόλου! Τον μήνα Οκτώβριο όμως θα αλλάξουν πολλά και εσύ πρέπει να φερθείς έξυπνα και ευέλικτα για να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες και να τον κερδίσεις!  Στις 8/10 η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στο ζώδιο του Τοξότη και αυτό σημαίνει ότι ο φίλος μας ο Δίδυμος, αρχίζει να νιώθει και πάλι την ανάγκη να ζεστάνει το κλίμα της σχέσης και αναζητά αυτή την ζεστή αγκαλιά, που θα είναι το απάγκιο του στις δύσκολες  και προκλητικές μέρες που περνά. Εσύ λοιπόν, αυτό το μήνα αυτό που έχεις να κάνεις είναι να του δείξεις ότι η σχέση σας μπορεί να του χαρίσει την αρμονία που έχει ανάγκη αυτό τον καιρό. Ο Δίδυμος δεν θέλει γκρίνιες, μιζέριες και προβλήματα και η αλήθεια είναι πως με τον Ερμή από το ζώδιο του Σκορπιού και σε ανάδρομη τροχιά, η καθημερινότητά του γίνεται σκληρή, οι απαιτήσεις στην εργασία πολλές και οι καθυστερήσεις στο πρόγραμμά του ακόμα περισσότερες. Με τον Άρη να βρίσκεται και στο ζώδιο της Παρθένου από τις 15/10, ο φίλος μας ο Δίδυμος, έχει κόντρες τόσο στο σπίτι όσο και στην δουλειά του! Αυτο σημαίνει ότι εσύ πρέπει να τον αλαφρύνεις… Ένα τρυφερό μηνυματάκι το οποίο θα έχει και χιούμορ… είναι μία καλή πρόταση για να τον κάνεις να ξεφύγει από τα δικά του. Ένα χαλαρωτικό δείπνο με μουσική και κουβεντούλα, είναι ακόμα μία καλή πρόταση για να τον χαλαρώσεις και για να περάσετε μαζί καλά! Μία πολύ καλή ημερομηνία για να τον φέρεις στα νερά σου και να απολαύσετε μαζί δυνατές στιγμές, είναι στις 16 και 17 Οκτωβρίου που η Αφροδίτη από τον Τοξότη, πραγματοποιεί τρίγωνο με τον Ουρανό από τον Κριό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το καημένο το Καρκινάκι, περίμενε τον Δία να μπει στο ζώδιό του για να αποκτήσει τύχη και για να τα πάει σούπερ και μπαίνοντας ο Οκτώβριος, νιώθει ότι κάποιος παίζει με τα νεύρα του ή τον κοροϊδεύει … γιατί τίποτα καλό δεν συμβαίνει! Ο Καρκίνος αυτό το μήνα, θα έχει γκρίνια … πολλή γκρίνια…. και εσύ είτε θα πρέπει να βάλεις ωτοασπίδες, είτε θα πρέπει να κάνεις ασκήσεις ψυχραιμίας. Το μεγάλο ταυ τετράγωνο που σχηματίζεται τις πρώτες 4 μέρες του μήνα στα ζώδια του παρορμητικού σταυρού, προκαλούν ένταση στον Καρκίνο και μπορεί να σου κάνει και καμιά βαρύγδουπη δήλωση, ότι θέλει να το τελειώσετε, ή ότι βαρέθηκε και ότι δεν πάει άλλο … Μην του δώσεις και πολλή σημασία και δώσε τόπο στην οργή, γιατί θα σου πει λόγια τα οποία θα σε πικράνουν! Επειδή στις 2/10 ο Ερμής από το Σκορπιό θα πραγματοποιήσει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και αν ο Καρκίνος σου έχει γεννηθεί στο α’ δεκαήμερο θα είναι αισθηματικά αρκετά ευάλωτος και ονειροπόλος, κάνε  μαζί του όνειρα και σχέδια για το μέλλον, είτε πρότεινέ του ένα ταξίδι,το οποίο  μπορείτε να το πραγματοποιήσετε προς τα τέλη της χρονιάς, αλλά από τώρα θα μπορείτε να το βάλετε στα σκαριά και να το σχεδιάζετε! Στις 8-10/10 η σύνοδος του Ερμή με τον Κρόνο από τον Σκορπιό, ευνοούν τον καρκίνο να πάρει σημαντικές αποφάσεις ερωτικού περιεχομένου! Έτσι λοιπόν εκείνη την ημέρα μπορείς να κουβεντιάσεις μαζί του, να πάρετε από κοινού αποφάσεις και πάνω από όλα αυτές τις μέρες μπορείς να πετύχεις τον στόχο σου μαζί του, αρκεί να έχεις και εσύ από την πλευρά σου να του κάνεις μία καλή πρόταση!  Μία ακόμα θετική ημέρα για να χαμογελάσει η τύχη στα ερωτικά σου με τον Καρκίνο είναι από 19-22/10 που πραγματοποιείται τρίγωνο ανάμεσα στον Ερμή και στον Δία. Παρόλο που εκείνη την περίοδο, θα βρίσκεται το Καρκινάκι μας υπό την επιρροή της Έκλειψης στον Κριό και θα έχει τα νεύρα του με την δουλειά, ο έρωτας μπορεί να γίνει η διέξοδός του από κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Μία καλή ευκαιρία λοιπόν, θα κάνει το Καρκινάκι να χαμογελάσει … φρόντισε αυτή την ευκαιρία να του την δώσεις εσύ! Συνοψίζοντας λοιπόν, δείξε υπομονή στις μουρμούρες του Καρκίνου στο ξεκίνημα του μήνα και στη συνέχεια εκμεταλλεύσου τις καλές ημερομηνίες που σου δώσαμε! 

ΛΕΩΝ
Ένας ακόμα ταλαιπωρημένος εκπρόσωπος του ζωδιακού, είναι ο Λέοντας, αφού ο Κρόνος κακά τα ψέματα, αλλά τον έχει ταράξει… Ίσως είναι και ο πιο κουρασμένος από τα “παιχνίδια” που του στήνει ο Κρόνος τους τελευταίους μήνες, που κάνουν άνω κάτω την προσωπική του ζωή! Ξεκινώντας ο Οκτώβριος, το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Σκορπιό, με τον Άρη από το ζώδιο του Λέοντα, κάνουν το Λιονταράκι να θέλει από τη μία πλευρά να αφεθεί σε ότι σκέφτεται και θέλει να κάνει, από την άλλη το πιάνουν τα νεύρα του και ζηλεύει, παραμονεύει και ξεσπά και εντελώς ξαφνικά αισθάνεται την ανάγκη να κάνει την μεγάλη ανατροπή στα ερωτικά του! Από την 1η -2η μέρα του Οκτωβρίου, προκάλεσέ τον με θετικό, αισθησιακό τρόπο και σίγουρα να ξέρεις ότι δεν έχεις να χάσεις, αλλά να κερδίσεις γιατί οι νύχτες σας θα πάρουν κυριολεκτικά φωτιά. Ο Οκτώβριος θα είναι αρκετά ερωτικός και παθιασμένος μήνας για το Λέοντα, επομένως αν είσαι και πρώην σχέση του… μπορείς και να τον διεκδικήσεις και να φουντώσουν μεταξύ σας και πάλι τα αίματα. Από τις 8/10 που θα μπει και η Αφροδίτη στο ζώδιο του Τοξότη … εκεί ξεκινά μία περίοδος για τον Λέοντα, που βάζει τον έρωτα σε πρώτο πλάνο. Ωστόσο, θα θέλει να παίξει, να επιβεβαιωθεί, να φλερτάρει και εσύ θα πρέπει να μην παίρνεις τοις μετρητοίς τα ξενοκοιτάγματα που θα κάνει! Μέχρι τα μέσα του Οκτωβρίου, θα έχει και τον Άρη στο ζώδιο του, που σημαίνει ότι το Λιοντάρι θα είναι αρκετά διεκδικητικό, ερωτικό και ζηλιάρικο … επομένως είναι πανέτοιμο για προκλήσεις, αρκεί να μην μείνεις με σταυρωμένα τα χέρια. Μία καλή ημερομηνία για να τον αποπλανήσεις ερωτικά και για να τον παρασύρεις είτε για ένα ταξίδι, είτε για να περάσετε μερικές μέρες μαζί, είναι στις 16 και 17 Οκτωβρίου που η Αφροδίτη από τον Τοξότη κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό από τον Κριό…. Ετοιμάσου για πυροτεχνήματα αυτή την ημέρα, αρκεί να μην φοβάσαι και εσύ από την πλευρά σου να τολμήσεις και να ρισκάρεις! Άλλωστε, η Σεληνιακή Έκλειψη στον Κριό στις 18 του μήνα, δημιουργεί στον Λέοντα την ανάγκη να δραπετεύσει από την καθημερινότητά του,  να κάνει μία αλλαγή στη ζωή του … δείξε την ίδια δίψα και εσύ!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ούτε κρύο αλλά ούτε και ζέστη θα είναι αυτό τον Οκτώβριο ο φίλος μας ο Παρθένος. Ωστόσο το θετικό νέο, είναι ότι θα έχει διάθεση περισσότερο να μιλάει μαζί σου, θα μπορείτε να συζητήσετε και να συναντηθείτε, πολύ παραπάνω από ότι συνήθως και σε αυτό θα ευθύνεται η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού. Ωστόσο, από τις 22/10 ο Ερμής θα είναι ανάδρομος επομένως τις τελευταίες 8 ημέρες του μήνα δεν σου συνιστώ, να συζητήσεις και πολύ σοβαρά θέματα μαζί του! Η Αφροδίτη αυτό το μήνα θα βρίσκεται στον Τοξότη (από τις 8/10) και ο Παρθένος θα θέλει να κάνει την προσωπική του ζωή ακόμα πιο όμορφη.  Θα θέλει να δημιουργήσει σταθερές βάσεις στη σχέση σας, ενώ αν ήδη βρίσκεστε αρκετά κοντά, τότε δεν θα ήταν άσχημη η ιδέα ή πρόταση της συγκατοίκησης, άλλωστε είναι κάτι που περνά και από το δικό του το μυαλό αυτό το μήνα! Αν η φάση της σχέσης σας δεν είναι ακόμα σε τέτοιο στάδιο… τότε απλά έχω να σου πω, ότι μπορείς  αυτό το μήνα με τις πράξεις του να του αποδείξεις, ότι η σχέση σας αξίζει να συνεχιστεί!  Στις 15/10 ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου, αυτό σημαίνει ότι ο ήδη αγχωτικός Παρθένος, γίνεται ακόμα περισσότερο αγχώδης και νευρικός και εσύ το μόνο που μπορείς να του κάνεις, είναι να τον σαγηνεύσεις ερωτικά και να του απομακρύνεις το άγχος! Δείξε προσοχή στις 18-20/10 γιατί εκτός από την Έκλειψη, που θα φέρει ψυχολογικό τουμπάρισμα στον Παρθένο, θα υπάρχει αντίθεση ανάμεσα στον Άρη και στον Ποσειδώνα, που θα τον κάνει να νιώθει εξουθενωμένος από τις καταστάσεις γύρω του! Αρκέσου αυτή την ημέρα λοιπόν, σε μία απλή επικοινωνία χωρίς πολλά πολλά! Συνοψίζοντας λοιπόν, μπορείς αυτό το μήνα  να του δείξεις με τις πράξεις σου, ότι είσαι ο άνθρωπος που μπορεί να βασιστεί και να περάσει καλά,  ότι είσαι το σταθερό του λιμάνι που τον κάνει να χαλαρώνει και να νιώθει όμορφα!

ΖΥΓΟΣ

Πολλά μαζεμένα θα πέσουν στην πλάτη του φίλου μας του Ζυγού αυτό το μήνα! Ξεκινώντας ο Οκτώβριος, ο Ήλιος βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ουρανό και σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα , αυτό σημαίνει ότι ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι και ο Ζυγός αισθάνεται ότι πρέπει επιτέλους να πάρεις σημαντικές αποφάσεις…. Η συμπεριφορά του θα είναι αρκετά εκρηκτική και δεν πρέπει να ξεχνάς, ότι και στο σπίτι και στην οικογένειά του έχει τα θεματάκια του και δεν αντέχει τα πολλά ζόρια αυτό τον καιρό (ιδιαίτερα αν έχει γεννηθεί κοντά στην 1η Οκτώβρη)! Συνεχίζοντας ο Οκτώβριος, πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιό του, η οποία πραγματοποιεί δυσαρμονικές όψεις με Ουρανό και Πλούτωνα. Αν με τον Ζυγό είσαι σε σχέση, τότε το καλό που σου θέλω είναι να χειριστείς με διπλωματία τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις μαζί του και μην τον βάλεις σε ηθικά ή συναισθηματικά διλήμματα. Ο κύκλος των 28 ημερών που ανοίγει για τον Ζυγό, με την Νέα Σελήνη που γίνεται στις 5/10 στο ζώδιό του, φανερώνει ότι θα κάνει αλλαγές, θα πάρει αποφάσεις, θα λειτουργήσει με τρόπο διαφορετικό ή και εκκεντρικό σε μία σχέση του! Τίποτα δεν θα μπορεί να σταματήσει το Ζυγό και εσύ από την πλευρά σου, δεν θα πρέπει να τον ζορίσεις σε τίποτα, για να μην έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα.  Ας μην ξεχνάς κιόλας, ότι η Έκλειψη Σελήνης στον Κριό που γίνεται στις 18/10 φέρνει στην φίλο μας τον Ζυγό την συναισθηματική ανατροπή σε μία σταθερή του σχέση ή συνεργασία. Χρειάζεται λοιπόν από την πλευρά σου να δείξεις υπομονή, να μην σε πιάσει πανικός στα λόγια, στις αντιδράσεις και στις αποφάσεις του και προπάντων μην απαιτήσεις αυτό το μήνα κάποια μεγάλη αλλαγή στη σχέση σας, γιατί θα έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Οκτώβριος είναι περίεργος μήνας για τον φίλο μας τον Σκορπιό και αρκετές στιγμές θα τον δεις αγχωμένο, πιεσμένο και προβληματισμένο σχετικά με την εργασία του, την καθημερινότητά του και τις πιέσεις που δέχεται σε αυτούς τους τομείς! Ο Ερμής κινείται στο ζώδιό του αυτό το μήνα και επρόκειτο να είναι αρκετά ετοιμόλογος και με την διάθεση να κουβεντιάσει, να συζητήσει και να βρει λύσεις! Μέχρι τις 6/10 θα έχει και την Αφροδίτη στο ζώδιό του, επομένως έχεις και εσύ από την πλευρά σου την ευκαιρία να τον προσεγγίσεις και να αναθερμάνετε το κλίμα της σχέσης ή της γνωριμίας σας … Ότι καινούργιο είναι να κάνεις μαζί του, φρόντισε να το πραγματοποιήσεις μέχρι τις 20/10 που ο Ερμής θα κινείται σε ορθή πορεία στο ζώδιό του γιατί στη συνέχεια, θα είναι ανάδρομος και θα υπάρχει ασυνεννοησία, μπέρδεμα στις επικοινωνίες και καθυστερήσεις από την πλευρά του, σχετικά με τις επικοινωνίες και τις συναντήσεις σας.  Ωστόσο, ο Οκτώβριος δίνει την ευκαιρία στον φίλο μας τον Σκορπιό να δραστηριοποιηθεί κοινωνικά (μετά τις 15/10) και εσύ αυτό που έχεις να κάνεις, προκειμένου να περάσεις καλά μαζί του, είναι να κανονίζεις εξόδους με παρέα που θα κάνουν και τους δυό σας να ξεχνιέστε από την βουή της καθημερινότητάς σας. Το θετικό νέο για αυτό το μήνα είναι ότι το πορτοφόλι του φίλου σου του Σκορπιού, θα αρχίζει και πάλι να γεμίζει με αποτέλεσμα να νιώθει πιο σίγουρος και δυνατός και αυτό θα τον βοηθήσει να είναι καλύτερα και στην προσωπική του ζωή! Υπάρχει ένα σημείο που πρέπει να προνοήσεις… πλησιάζει η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Σκορπιού (τον επόμενο μήνα στις 3/11) για το λόγο αυτό, τον Οκτώβριο πρέπει να μεριμνήσεις για τυχόν προβλήματα της σχέσης σου και να φροντίσεις από τώρα να τα διορθώσεις. Φύλαγε τα ρούχα σου για να σου μείνουν τα μισά λέει μία παροιμία …

 ΤΟΞΟΤΗΣ

Να αναμένεις εξελίξεις με τον Τοξότη τον μήνα Οκτώβριο … Βγαίνει από τον ερωτικό λήθαργο στον οποίο είχε πέσει και τώρα θα είναι πιο ανοιχτός στον έρωτα, γιατί θα έχει την ανάγκη να εκφραστεί, να φλερτάρει, να ερωτοτροπήσει! Σε αυτό θα συντελέσει η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό του, όπου θα του δώσει την ώθηση να αφεθεί στους μαγευτικούς ρυθμούς του έρωτα! Ωστόσο υπάρχουν και κάποιες παγίδες, τις οποίες πρέπει να μεριμνήσεις από τώρα:  Στις 10/10 η Αφροδίτη από τον Τοξότη κάνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αποτραπούν οι εξαπατήσεις ή τα μεγάλα λόγια και οι υποσχέσεις που δεν θα τηρηθούν, απλούστατα γιατί ο συναισθηματικός κόσμος του Τοξότη εκείνη την ημέρα θα είναι θολωμένος και μπερδεμένος! Μην πιστέψεις στα «μεγάλα» λόγια του, αλλά μην του τάξεις και κάτι που δεν θα μπορέσεις να το πραγματοποιήσεις, γιατί θα αναγκαστείς μετά να πληρώσεις το τίμημα. Στο δεύτερο μισό του μήνα, με τον Άρη να κινείται στο ζώδιο της Παρθένου, αλλά και τον Ερμή να κινείται ανάδρομος στο ζώδιο του Σκορπιού, ο Τοξότης θα πέσει με τα μούτρα στη δουλειά και εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να σιγοντάρεις τα όνειρα και τις φιλοδοξίες του για να του δίνεις δύναμη! Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι το τρίγωνο που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από τον Τοξότη με τον Ουρανό από τον Κριό στις 17/10, θα κάνουν τον έρωτα να αποτελέσει διέξοδο για το αγαπημένο σου Τοξότακι! Μπορεί να σε ερωτευτεί από την αρχή, θα είναι ανοιχτός σε προτάσεις / προκλήσεις και ο ερωτισμός του θα είναι έντονος! Το παιχνίδι λοιπόν είναι στα χέρια σου … παίξε έξυπνα και τον κέρδισες!

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν είναι εύκολη υπόθεση αυτό το μήνα ένας Αιγόκερως, για αυτό και εσύ από την πλευρά σου, δεν θα πρέπει να παίρνεις τοις μετρητοίς το κάθε τι, αλλά θα πρέπει να τον στηρίξεις και να σταθείς δίπλα του σαν βράχος ακλόνητος. Το μυαλό του θα είναι επικεντρωμένο σε 4 πράγματα : Σπίτι, Δουλειά, Σταθερή σχέση … Θα θέλει να μετρήσει τα θετικά και τα αρνητικά στοιχεία γύρω του προκειμένου να πάρει μία απόφαση για το μέλλον του! Μέσα του θα υπάρχουν τα εξής ερωτήματα : «Πρέπει να πάω στα σοβαρά τη σχέση μου ή καλύτερα να επικεντρωθώ στη δουλειά μου, που δεν πάει όπως περίμενα»; «Θέλω να αλλάξω τα πάντα στη ζωή μου … γιατί να παιδεύω και τον σύντροφό μου, σε αυτό το κύμα αλλαγών που θέλω να κάνω»; «Δεν είναι τώρα εποχή για σταθερές σχέσεις»! Όλα αυτά θα τριγυρίζουν στο μυαλό του και δεν θα του επιτρέπουν να αφεθεί στα προστάγματα της καρδιάς του! Από τις 7/10 η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο του Τοξότη και η ερωτική ζωή του Αιγόκερω, τυλίγεται από ένα πέπλο μυστηρίου, τα μυστικά δεν θα λείψουν, ενώ η στάση του θα είναι μυστήρια και θα σε προβληματίσει… Το σίγουρο είναι ότι πρέπει να αποφύγεις την γκρίνια, την κτητικότητα και τις υποδείξεις … Μην τον πιέσεις και μην του ζητήσεις τίποτα, θυμήσου απλώς πως περνά την φάση του! Το θετικό είναι ότι στο δεύτερο μισό του μήνα, ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου, θα κάνει πιο δραστήριο, αποφασιστικό και δυναμικό! Θα θέλει να κάνει αλλαγές, να ταξιδέψει και να ξεφύγει από τα συνηθισμένα … εκεί θα πρέπει να παίξεις καλά το παιχνίδι σου! Τι σημαίνει αυτό; Παρακίνησέ τον, πρότεινέ του να βγειτε, να ταξιδέψετε, βάλτε μαζί στόχους και θυμήσου ότι στο τέλος του μήνα το τρίγωνο που θα πραγματοποιήσει ο Άρης από την Παρθένο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω… (στις 31/10) είναι μία καλή ημέρα για να βάλετε μπροστά τα πλάνα σας!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχει άγχος, ένταση και νευρικότητα το τελευταίο διάστημα ο Υδροχόος… θυμήσου όμως πως σκυλί που γαβγίζει … ΔΕΝ ΔΑΓΚΩΝΕΙ! Ο Κρόνος από το Σκορπιό, δοκιμάζει την πίστη του στους σταθερούς στόχους που έχει βάλει στη ζωή του, πολύ παραπάνω αυτούς που αφορούν την καριέρα του! Μην τον κρίνεις αν τον βλέπεις με τα μούτρα στη δουλειά … Επιπλέον, ο Άρης μέχρι τις 15/10 θα είναι στο Λέοντα, αυτό σημαίνει ότι μεταξύ σας θα υπάρχουν κόντρες και το ποτήρι εύκολα θα ξεχειλίζει και θα γίνονται καβγαδάκια μεταξύ σας! Ωστόσο όλα αυτά είναι περιστασιακά και εσύ από την πλευρά σου δεν θα πρέπει να παίρνεις στα σοβαρά τα λόγια του, ιδιαίτερα όταν σου λέει ότι θα φύγει μακριά, ότι θέλει να ρίξει μαύρη πέτρα πίσω του και να μην ξαναγυρίσει … κρίση είναι θα περάσει! Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη (από τις 7/10), τον βοηθά να βρίσκει και πάλι τις ισορροπίες του και μέσα από την κοινωνική δικτύωση, τις εξόδους με φιλαράκια και την παρέα γενικότερα, μπορείς να τον βοηθήσεις να χαλαρώσει από το στρες που περνά στη δουλειά! Μην περιμένεις ότι ο Υδροχόος θα μπορεί αυτό το μήνα να σε βάλει σαν προτεραιότητά του, του είναι εξαιρετικά δύσκολο και έχει πολλά που τον απασχολούν… δώσε άφεση λοιπόν αν τον βλέπεις πολλές φορές να είναι στην κοσμάρα του! Η Έκλειψη Σελήνης στον Κριό στις 18/10, θα τον ωθήσει να πάρει ξαφνικές αποφάσεις, οι οποίες θα βασίζονται στο συναίσθημα, στην παρόρμηση! Στήριξέ τον και μην του πας κόντρα ….

 ΙΧΘΥΣ

Υπάρχουν μήνες που έχει περάσει πολύ καλύτερα ένας Ιχθύς, ο Οκτώβριος τον βάζει και πάλι στον στίβο της καθημερινότητας και ρίχνει το ενδιαφέρον του που αλλού … στο χρήμα, που είναι ο μοναδικός τομέας στον οποίο δεν έχει εξασφαλίσει αυτή την περίοδο την σταθερότητα που περίμενες! Μην είσαι λοιπόν όλο προτάσεις για δώρα, διασκεδάσεις και ταξίδια … σκέψου ότι και αυτός από την πλευρά του περνά τα ζόρια του! Επιπλέον, ξεκινώντας ο Οκτώβριος, το Ψαράκι αισθάνεται πολύ πιεσμένο από τις συνθήκες της καθημερινότητάς του αλλά και από την εργασία του …αυτή την ένταση, θα την εξωτερικεύσει και σε εσένα μετά τις 15/10 που ο Άρης θα κινείται στην Παρθένο, φλερτάροντας με τον Ήλιο του! Το δεύτερο μισό του μήνα λοιπόν, έχει καβγαδάκια και εντάσεις στα ερωτικά του, τα οποία πρέπει να αποφύγεις γιατί το Ψάρι, όχι μόνο ξέρει να ξεγλιστράει από τα δύσκολα, αλλά έχει και την τάση να ξενοκοιτάει! Αυτό το μήνα λοιπόν, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος, να γοητευτεί από ένα άτομο στο χώρο της δουλειάς του κα να πάρουν τα μυαλά του αέρα (η Αφροδίτη θα είναι στον Τοξότη)! Στις 10/10 μην παρεξηγήσεις την απαισιοδοξία του αλλά και την τάση του να τα βλέπει όλα μαύρα, ακόμα και αν δεν υπάρχει πρόβλημα – η Αφροδίτη από τον Τοξότη κάνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς -! Στις 20/10 μην δώσεις πάλι σημασία στους παροξυσμούς του … αλλά και στην αδυναμία του να διαχειριστεί καταστάσεις που αφορούν τη σχέση σας (ο Άρης από Παρθένο θα κάνει αντίθεση με τον Ποσειδώνα)!  Πέρασε καλά μαζί του στις 31/10 που το τρίγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα, θα σε βοηθά να τον αποπλανήσεις ερωτικά, προκειμένου να πετύχεις τους στόχους σου μαζί του!

Πηγή:oroskopos.gr.msn.com

ΒΟΤΑΝΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΤΡΟΦΕΣ ΕΛΑΙΑ ΚΑΙ ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ

Μυστικά Βότανα

http://www.mystikavotana.gr/

More in Άνδρες, Αντιμετώπιση, Γυναίκες, Σχέσεις, ψυχολογία
30 πράγματα για το σεξ… στα 30!

Μπορεί να μη γνωρίζετε τις στάσεις του Κάμα Σούτρα, αλλά θα πρέπει να ξέρετε ότι κάθε ερωτική ενέργεια είναι μία...

Close