ΦΥΣΙΚΟ ΕΛΑΙΟ ΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΥΣΗ ΛΙΠΟΥΣ – ΜΕΙΩΣΗ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ

 Μείωση της κυτταρίτιδας με ελαιόλαδο, καυτερή πιπεριά, τζίνζερ και καφέ.

Όσες από εσάς αναζητάτε μια γρήγορη θεραπεία για τη μείωση της κυτταρίτιδας και την καύση του περιττού λίπους βρίσκεστε στο σωστό σημείο. Η καφεΐνη που περιέχεται στον καφέ έχει ισχυρές αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και προκαλεί γρήγορη μείωση της κυτταρίτιδας. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που οι περισσότερες κρέμες και gel αδυνατίσματος έχουν ως βασικό συστατικό την καφεΐνη. Το τζίντζερ και η καυτερή πιπεριά αυξάνουν τη κυκλοφορία του αίματος και την οξυγόνωση μεταξύ των κυττάρων μειώνοντας έτσι την κυτταρίτιδα, ενώ ταυτόχρονα ανεβάζουν τη θερμοκρασία του δέρματος προωθώντας τη λιπόλυση.

Τι θα χρειαστείτε
½ φλ. ελαιόλαδο
1 καυτερή πιπεριά
1 κ.σ. τζίτζερ
1 κ.γλ στιγμιαίο καφέ

Τρόπος εφαρμογής
Χτυπάτε καλά τα προϊόντα στο μπλέντερ. Κάνετε μασάζ με το μείγμα στα σημεία που έχουν έντονο πρόβλημα. Διάρκεια μασάζ 20 λεπτά. Μετά το μασάζ, τυλίγετε τα σημεία που εφαρμόσατε το μείγμα με ένα σελοφάν και αφήνετε για άλλα 10 λεπτά. Ξεπλένετε με χλιαρό νερό.

Προσοχή: Όχι στα σημεία με ευρυαγγείες.

Επανάληψη: 5-7 φορές την εβδομάδα

Γράφει: Θασίτη Ζωή, Αισθητικός
ΠΗΓΗ: www.genenutrition.gr

Μυστικά Βότανα Βότανα, έλαια και υπερτροφές για αδυνάτισμα mystikavotana.gr

More in Βότανα, Θεραπείες, ομορφιά, Υγεία, φτιάξτο μόνη σου
Διατροφή για τα άτομα που λαμβάνουν κορτιζόνη

Η χορήγηση κορτιζόνης αποτελεί συνήθη θεραπεία για τη διαχείριση μιας πληθώρας παθολογικών καταστάσεων. Οι παρούσες παθολογικές καταστάσεις μπορεί να είναι...

Close