Έγκυρη ιατρική ενημέρωση για όλους!

Τονώστε την αυτοπεποίθησή σας, σε μία μόλις μέρα Ειδικά το καλοκαίρι, είναι πολύ πιθανό να προκύψουν έξοδοι, αποδράσεις ή και υποχρεώσεις την τελευταία στιγμή, κάνοντάς μας να νιώθουμε ότι θα θέλαμε λίγο παραπάνω χρόνο για να εμφανιστούμε στα καλύτερά μας.

Παρότι δεν γίνονται θαύματα, και η καλή εξωτερική εμφάνιση είναι θέμα διαρκούς δουλειάς, υπάρχουν σίγουρα τρόποι να νιώσετε λεπτότερη άμεσα.
Ακολουθήστε αυτά τα 5 βήματα και νιώστε καλύτερα, μέσα σε ένα 24ωρο.
1) Αποφύγετε το αλάτι Αν νιώθετε ότι το σώμα σας κατακρατάει υγρά, αποφύγετε την αίσθηση πρηξίματος, μένοντας μακριά από το αλάτι. Το φούσκωμα θα εξαφανιστεί άμεσα.
 2) Κοιμηθείτε αρκετά Αν είστε κουρασμένη και σέρνεστε, σίγουρα δεν θα έχετε το κουράγιο να γυμναστείτε. Η έλλειψη ύπνου, άλλωστε, προκαλεί και το αίσθημα της πείνας. Μείνετε σε καλή φόρμα πηγαίνοντας για ύπνο λίγο νωρίτερα.
 3) Γυμναστείτε Μία καλή προπόνησημ κατά τη διάρκεια της οποίας θα ιδρώσετε, βοηθάει να αποτοξινωθείτε, αλλά, εκτός αυτού, και τονώνει την αυτοπεποίθησή σας. Μία ώρα προπόνησης σίγουρα θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα αμέσως.
 4) Πιείτε νερό Το νερό κάνει θαύματα με την πρησμένη κοιλιά, οπότε καλό θα είναι να αντικαταστήσετε τα αναψυκτικά για ένα μεγάλο ποτήρι παγωμένο νερό. Για επιπλέον γεύση και δροσιά, προσθέστε του λεμόνι, φέτες αγγούρι ή και μέντα.

 5) Μαγειρέψτε στο σπίτι Όταν τρώτε έξω, είναι δύσκολο να ξέρετε τι ακριβώς περιέχει το πιάτο σας- για να μην αναφέρουμε τις μεγάλες μερίδες φαγητού. Αντί για την καθιερωμένη έξοδό σας για φαγητό, προτιμήστε να μπείτε στην κουζίνα για να φτιάξετε ένα σπιτικό γεύμα.

queen

More in Διατροφή, Υγεία
Δεν είναι και τόσο δύσκολο να παραμείνεις νέος και υγιής! Απλώς περπάτησε! Για υπέροχο δέρμα και υγεία!

Περπάτησε ή αθλήσου για να έχεις ένα δέρμα πάντα σφικτό και ακμαίο! Δε χρειάζεται και μεγάλη φιλοσοφία! Εφόσον το περπάτημα...

Close