Αιθέριο Έλαιο Λιβάνι: Το αιθέριο Έλαιο Λιβάνι, είναι αντισηπτικό, για κυστίτιδα, αιμορροΐδες, δερματικά προβλήματα (ρυτίδες, χαλαρωμένο δέρμα).  Επίσης είναι καταπληκτικό, για την αντιμετώπιση των πανάδων. Με εισπνοές,  βοηθάει στην ανακούφιση από τον επίμονο βήχα.  Έχει ακόμη την ιδιότητα, να καταπραΰνει και να ανακουφίζει από την ένταση. Επίσης, κατεβάζει την πίεση. Εξάγεται από ρητίνη. Tο λιβάνι χρησιμοποιείται για εξαγνισμό και “εσωτερικό καθαρισμό“ όχι μόνο των ανθρώπων αλλά και των χώρων που τους περιβάλλουν.

Το Λιβάνι συμβολίζει  την ένωση μας με το βαθύτερο και το θείο μέρος της ψυχής μας. Κι αυτό γιατί εξαγνίζει το συναισθηματικό μας κόσμο.  Το πικάντικο, βαλσάμικο, ξύλινο άρωμα του συμβάλλει στον εσωτερικό καθαρισμό των δυσάρεστων ενεργειών μας. Εξομαλύνει έτσι και τα συναισθήματα. Τα  «τρέφει» θετικά. Ταυτόχρονα αναζωογονεί αλλά και γαληνεύει. Είναι ακόμη αντισηπτικό, χωνευτικό, ηρεμιστικό. Από τους αρωματοθεραπευτές, συστήνεται ως αποτελεσματικό αντιγηραντικό και όχι άδικα. Έχει καταπληκτικά αποτελέσματα ειδικά στον τομέα της ανανέωσης κουρασμένων και γερασμένων δερμάτων. Τα αναζωογονεί και τα ξανανιώνει.

 Αν θέλετε να βρείτε το αιθέριο έλαιο λιβάνι κλικάρετε στον ακόλουθο σύνδεσμο

www.mystikavotana.gr

Tagged with:
 
More in Βότανα, Θεραπείες, Υγεία
Αιθέριο έλαιο πιπεριού για την ανακούφιση του πόνου.

Αιθέριο έλαιο πιπεριού: Χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση ρευματισμών, κρυολογημάτων, μυϊκών πόνων και σωματικής εξάντλησης.  Έχει πικάντικη οσμή κι έχει καταπληκτικές...

Close