Όπως οι περισσότερες γυναίκες, μερικές φορές δεν έχετε αρκετό χρόνο το πρωί να κάνετε ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ πριν βγείτε από το σπίτι. Είτε πάτε στη δουλειά είτε συνοδεύετε τα παιδιά στο σχολείο είναι το ίδιο σημαντικό να φαίνεστε ωραία (ή όσο το δυνατό πιο ωραία μέσα στο χρονικό πλαίσιο που έχετε).

Θα σας δείξουμε μερικούς γρήγορους και εύκολους τρόπους, με τους οποίους μπορείτε να μετατρέψετε τη μονότονη και βαρετή εμφάνισή σας σε εντυπωσιακή και να γίνετε ευπαρουσίαστη μέσα σε δύο λεπτά ή και λιγότερο.1. Εστιάστε στην επιδερμίδα

Με λίγα λεπτά προετοιμασίας πρέπει να συγκεντρώσετε τον χρόνο σας στις πιο σημαντικές και εμφανείς λεπτομέρειες του προσώπου σας όπως η επιδερμίδα. Εξισορροπήστε τον τόνο του δέρματος με μια βάση και τελειώστε με λιπ γκλος για να προσθέσετε λεπτομέρεια. Μια βάση σε μορφή στικ είναι ιδανική σε αυτή την περίπτωση, γιατί μπορείτε να την απλώσετε με γρήγορες κυκλικές κινήσεις στο μέτωπο, τα μάγουλα, και το σαγόνι στη συνέχεια αν απλώσετε ομοιόμορφα στις γωνίες του προσώπου.

2. Χρησιμοποιήστε το ροζ για περισπασμό

Η γρήγορη εφαρμογή του κονσίλερ μπορεί να μην είναι αρκετή για να καλύψει τις μικροατέλειες της επιδερμίδας σας (τουλάχιστον όχι σε ικανοποιητικό βαθμό). Ένα ζεστό ροζ κραγιόν τραβά την προσοχή μακριά από το δέρμα επικεντρώνοντας στα χείλη, καθώς είναι γνωστό ότι το ροζ προσελκύει το μάτι.

3. Γίνετε σέξι σε μια στιγμή

Το άι λάινερ είναι ένας γρήγορος τρόπος για να φαίνεστε αισθησιακή στη βραδινή έξοδο. Μπορείτε να το απλώσετε σε λιγότερο από δύο λεπτά κάνοντας τη γραμμή από το πάνω μέρος της βλεφαρίδας μέχρι τις εξωτερικές γωνίες.

4. Διώχνοντας τη λιπαρότητα των μαλλιών

Μερικά πρωινά δεν έχετε τον χρόνο να λουστείτε, αλλά χρειάζεται ακόμα να απαλλαγείτε από αυτήν την ατημέλητη εμφάνιση. Απλά ρίξτε λίγη μαγειρική σόδα στο κεφάλι και βουρτσίστε με αργές κινήσεις. Η μαγειρική σόδα απορροφά τη λιπαρότητα και την υγρασία κάνοντας τα μαλλλιά να φαίνονται ωραία και καθαρά. Επίσης, μπορείτε να δοκιμάσετε ένα ξηρό σαμπουάν (που μπορείτε να κάνετε μόνες σας) ή απλώς να λούσετε τη φράντζα δίνοντας την αίσθηση του καθαρού και να δέσετε τα υπόλοιπα μαλλιά σε αλογοουρά. Η έλλειψη λιπαρότητας δίνει λάμψη στα μαλλιά.

5. Καλύψτε την ξαφνική ακμή

Βουρτσίζοντας τα δόντια σας παρατηρήσατε ένα σπυράκι στο πρόσωπό σας; Μη φοβάστε; Καλύψτε το με λίγη οδοντόκρεμα ενώ συνεχίζετε να βουρτσίζετε. Η οδοντόκρεμα περιέχει μερικές ουσίες που συμβάλλουν στην καταπολέμηση των συμπτωμάτων ακμής. Ξεπλύντε την οδοντόκρεμα από το πρόσωπο (πολύ σημαντικό βήμα) μετά από δύο λεπτά και το σπυράκι θα είναι λιγότερο ορατό. Όλες αυτές οι συμβουλές μπορούν να εφαρμοστούν σε λιγότερο από 2 λεπτά η καθεμία δημιουργώντας μια αισθητή βελτίωση στην εμφάνισή σας. Έτσι, ακόμα και αν δεν μπορείτε να διαθέσετε 20 ή και 10 λεπτά, απλώς αφιερώστε μερικά λεπτά βγαίνοντας από το σπίτι με λαμπερό πρόσωπο.

 

totalbeauty

More in Γυναίκες, ομορφιά, φτιάξτο μόνη σου
d81dde7813bd99a2f6a5498a2ec932ec_L
Γρήγορη και εύκολη μάσκα για βαθύ καθαρισμό

Μια πολύ γρήγορη και εύκολη μάσκα η οποία καθαρίζει σε βάθος αλλά και απαλύνει ρυτίδες απ’ το πρόσωπο!   Απλώστε...

Close