Η γύρη ανθέων και ο βασιλικός πολτός, είναι βόμβες ζωτικών ουσιών, αληθινά “βιάγκρα” χωρίς όμως παρενέργειες. Είναι πολύτιμα λόγω της υψηλής περιεκτικότητας τους σε βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, απαραίτητα αμινοξέα, ένζυμα και κυρίως φυτοορμόνες. Οι φυτοορμόνες τους, επιδρούν στους γενετικούς αδένες του άνδρα και της γυναίκας, προκαλούν τη δημιουργία σπερματοζωαρίων στον άνδρα, διεγείρουν την λειτουργία των ωοθηκών στην γυναίκα, αυξάνουν την γονιμότητα, τη σεξουαλική ικανότητα και τη λίμπιντο των δύο φύλων.

Το φυσικό μέλι, περιέχει ίχνη απο γύρη. Αν θέλετε να κάνετε κάτι καλό για τον εαυτό σας, ανακατέψτε το μέλι σας με μια επιπλέον δόση γύρης ανθέων και λίγες σταγόνες βασιλικού πολτού ή κάντε τουλάχιστον για τέσσερις μήνες, μια κούρα με αμπούλες  που περιέχουν και γύρη και βασιλικό πολτό. Ο τρόπος αυτός, είναι πολύ καλύτερος απο το να καταπίνετε χαπάκια με βιταμίνες τεχνητά παρασκευασμένες. Το αποτέλεσμα, θα είναι η καλύτερη λειτουργία του μεταβολισμού και κατά συνέπεια ένα πιο λεπτό κορμί. Μεγαλύτερη αντίσταση στις ασθένειες, αυξημένη ευεξία και περισσότερη ερωτική διάθεση.

Απόσπασμα απο το βιβλίο της Elisabeth Havlicek-Καστανάκη, “Αδυνατίστε τρώγοντας ελληνικά”

Εκδόσεις: “Ελληνικά Γράμματα”

More in Βότανα, Διατροφή, Θεραπείες
ηλικιωμενοι
Κακοποιώντας την τρίτη ηλικία

Διαστάσεις παίρνει το φαινόμενο της κακοποίησης ηλικιωμένων σε όλο τον κόσμο καθώς εκατοντάδες χιλιάδες από αυτούς υφίστανται σωματική βία, απειλούνται,...

Close