Έγκυρη ιατρική ενημέρωση για όλους!

Με το που έγινε γνωστή η τραγική είδηση του χαμού της Whitney Houston, αρκετοί celebrities ήταν αυτοί που δήλωσαν ότι οι σκέψεις τους είναι στην κόρη της τραγουδίστριας Bobbi Kristina.

Αυτοί όμως που γνώριζαν λίγο καλύτερα τη Whitney μιλούσαν για τα… παιδιά της τραγουδίστριας.

Λίγοι ήταν εκείνοι που γνώριζαν για την ύπαρξη του κρυφού της γιου Nicholas Gordon. Ο Nick που είναι μόλις 22 χρονών δεν ήταν βέβαια βιολογικό παιδί της Whitney, αλλά εκείνη τον είχε πάρει στο σπίτι της και του είχε δώσει την ίδια αγάπη που έδινε και στην κόρη της.

Αν και δεν είναι γνωστό αν η τραγουδίστρια είχε υιοθετήσει τον νεαρό, το σίγουρο είναι ότι του συμπεριφερόταν σαν να είναι πραγματικός της γιος, ενώ ήταν αχώριστος με την Bobbi Kristina που πάντα τον θεωρούσε αδελφό της.

Όπως αναφέρει το Radar Online τα δύο παιδιά πήγαιναν παντού μαζί και έκαναν στενή παρέα. Μέχρι πέρσι που οι δυο τους τσακώθηκαν πάρα πολύ άσχημα για τον τότε φίλο της BobbiKristina.Μάλιστα κατά τη διάρκεια ενός καυγά ο Nick είχε βγάλει όπλο με αποτέλεσμα να συλληφθεί για οπλοκατοχή, ενώ συνελήφθη και η Bobbi Kristina γιατί στην κατοχή της βρέθηκε αλκοόλ ενώ ήταν ανήλικη.

«Αναπαύσου εν ειρήνη. Πάντα είχε πιστούς θαυμαστές και θα συνεχίσει. Σε ευχαριστώ. Ο θρύλος θα ζει για πάντα», έγραψε ο Nick στο Twitter, ενώ δεν είναι ακόμα γνωστό αν θα παρευρεθεί στην κηδεία της… μητέρας του.

www.sigmalive.com