Έγκυρη ιατρική ενημέρωση για όλους!

Οι γνωριμίες είναι δύσκολες! Και οι γνωριμίες μέσω διαδικτύου ακόμα δυσκολότερες! Κι όμως, τι να κάνεις, τη στιγμή που το διαδίκτυο είναι εκείνο που θα σου προσφέρει την λύση του να γνωρίσεις κάποιον, στον περιορισμένο χρόνο σου, από τη σιγουριά του σπιτιού σου και με πολλές εναλλακτικές. Ιδού οι πιο συχνοί τύποι αντρών που θα συναντήσεις OnlineΟ τύπος που αρκείται στις δυο λέξεις:
Το αγόρι τούτο θα σε κάνει να ξεχάσει και τα ελληνικά σου. Ένα γεια, ένα τι κάνεις κι όξω από την πόρτα. Ο τύπος αυτός δεν γνωρίζει από κανόνες στίξης και γραμματικής και θα αφιερώσει σε σένα μόνο λίγο χρόνο για να στείλει ένα απλό μήνυμα inbox. Και σε ρωτώ, τι να τον κάνεις τον άντρα που δεν μπορεί μέσω internet να σου αφιερώσει έστω 2 λεπτά. Στο δια ζώσης τι θα γίνει;
Ο τύπος που άλλο έδειξε κι άλλο ήταν:
Το προφίλ του θα σου φανεί ενδιαφέρον, οι απαντήσεις του σπαρταριστές, οι φωτογραφίες του κουκλίστικες. Ένας νορμάλ άντρας θα πεις, μέχρι που στο inbox σου, θα δεις μια επισυναπτόμενη φωτογραφία με το όργανό του και λεζάντα: σου αρέσει; Κι εκεί, θα τον κάνεις ban!
Ο τύπος μαύρα μάτια θα κάνω να σε δω:
Μιλάτε, ξαναμιλάτε, σου κάνει poke, του κάνεις κι εσύ, δεν υπάρχει περίπτωση να σε βρει στο chat και να μην σου πιάσει την κουβέντα. Ταυτόχρονα, οι μέρες παιρνούν, εσύ του ζητάς επίμονα να βγείτε αλλά εκείνος όλο πήζει στη δουλειά Πάρα ταύτα, το προφίλ του είναι γεμάτο check ιν σε μπαρ, κλαμπ, εστιατόρια, γήπεδα και συναυλίες. Νι, καλά το κατάλαβες, το αγόρι αυτό είναι μαζί σου μόνο ιντερνερτικά! Και με άλλες εκατό παράλληλα!
Ο τύπος ”μια και κάτω”!
Σου έπιασε την κουβέντα, σου εξήγησε από που γνωρίζεστε, βγάλατε σε ένα βράδυ τα σώψυχά σας, κι από τότε το λαγωνικό άφαντο. Ον λάιν δεν τον πέτυχες ξανά ποτέ, σε inbox δεν ματα- απάντησε, σημείο ζωής δεν έδωσε και η γνωριμία έμεινε εκεί. Ο μυστηριώδης τύπος είναι εμπειριών συλλέκτης και μόλις πέταξε στην επόμενη μελισσούλα του διαδικτύου ή απλά στην γυναίκα του.
Ο τύπος τσιμπούρι:
Κλεισμένος στο γραφειάκι του, αμφιβόλου εξωτερικής εμφάνισης αφού ποζάρει πάντα στο ημίφως, το αγόρι αυτό, θα κολλήσει μαζί σου ιντερνετικά. Και να τα like σε κάθε σου φωτογραφία και να οι δηλώσεις αγάπης από την μέρα Νο1 και θα σε βομβαρδίσει με άπειρα μέιλ, μηνύματα και φοβάμαι πως θα βρει και το κινητό σου. Φοβού το τσιμπούρι και banαρέ το έγκαιρα!
Kατερίνα Πατούλια

http://www.womenonly.gr

More in Γυναίκες, Σχέσεις, ψυχολογία
d7e3f8a74e371be57796209f7be53668_L
Ζώδια: Τι τον έκανε να σε προσέξει;

Οι πράξεις μετρούν περισσότερο... Τα πράγματα που αρέσουν στους άνδρες πάνω μας, συχνά δεν έχουν να κάνουν με την εμφάνιση,...

Close