Έγκυρη ιατρική ενημέρωση για όλους!

 

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

Συγκλονιστικά ειλικρινής, δεν δίστασε να μιλήσει πρώτη φορά δημόσια για τις δύσκολες ώρες που πέρασε, όταν κλήθηκε να αντιμετωπίσει ένα σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του. Τη στιγμή που έμπαινε λουκέτο στην ΕΡΤ και το μέλλον της εκπομπής του «Στην Υγειά μας» ήταν αβέβαιο, ο Σπύρος Παπαδόπουλος είχε να δώσει ίσως την πιο δύσκολη μάχη της ζωής του.

Όλα ξεκίνησαν σε ένα τυπικό check up, όταν οι γιατροί τυχαία ανακάλυψαν ένα εύρημα στον δεξί του νεφρό. Ο ηθοποιός μάλιστα χρειάστηκε να μπει εσπευσμένα στο χειρουργείο στις 10 Ιουνίου, προκειμένου ο όγκος αυτός να αφαιρεθεί. «Χρειάστηκε να αφαιρέσω το νεφρό μου» αποκαλύπτει για πρώτη φορά. Όλο αυτό το διάστημα ο ηθοποιός προσπάθησε να μη χάσει το χαμόγελό του καθώς γνώριζε από πρώτο χέρι, πως η ψυχολογία σε αυτές τις περιπτώσεις παίζει καθοριστικό ρόλο στην υγειά του ασθενούς.

Βέβαια τη στιγμή που του ανακοινώθηκε πως πρόκειται για κάτι τόσο σοβαρό πάγωσε. Δεν μπορούσε να πιστέψει πως ο καρκίνος θα χτυπούσε για δεύτερη φορά την πόρτα της οικογένειά του.

http://www.athensmagazine.gr/

More in ειδήσεις, καλλιτέχνες
25214932
Ανάκληση μη ασφαλούς πυρηνελαίου και ακατάλληλων πλαστικών πιάτων από τα Jumbo

Την άμεση ανάκληση μη ασφαλούς πυρηνελαίου, στο οποίο ανιχνεύτηκε συγκέντρωση πολυκυκλικών αρωματικών υδρογονανθράκων πάνω από τα νομοθετημένα όρια ζήτησε ο...

Close