Όταν μια σχέση φτάνει

στο τέρμα πάντα υπάρχουν κάποια σημάδια που μαρτυρούν ότι ήρθε το τέλος. 
Α) Αλλαγή συμπεριφοράς
Ξυπνάς μια ωραία μέρα και βλέπεις δίπλα σου άλλον άνθρωπο.Αρχίζει να είναι νευρικός. Μιλάει απότομα, βρίσκει άκυρους λόγους για να μαλώσει μαζί σας. Επίσης, θα αρχίσει να συμπεριφέρεται πολύ εγωιστικά και θα περιμένει μόνο από εσάς να κάνετε την κίνηση για να τα ξαναβρείτε. Με λίγα λόγια θα αρχίσει είτε συνειδητά είτε υποσυνείδητα να φέρεται με τον χειρότερο τρόπο έτσι ώστε να αναγκαστείτε να τον χωρίσετε! Εννοείται βέβαια ότι θα ρίξει ευθύνες σε εσάς, ότι τον πιέζετε ότι τον παίρνετε συνέχεια τηλέφωνο και αυτός έχει «δουλειές» .
Β) Ξαφνικά θέλει περισσότερο χώρο και ελευθερία
Σιγά λες και εσείς τον είχατε δεμένο και κλεισμένο στο σπίτι με το ζόρι. Όχι δεν είναι αυτό!!!! Σας κάνει συζητήσεις ότι ξαφνικά πνίγεται, ότι θέλει λίγο χρόνο για τον εαυτό του, θέλει να δει τους φίλους του να βγούνε, λες και μέχρι χθες δεν έβγαινε μαζί τους, δεν τους έβλεπε. Θα αρχίσει να συμπεριφέρεται σαν εργένης θα βγαίνει μόνος του συνέχεια.Και δεν φτάνει αυτό, εννοείται ότι κάποια στιγμή μεταξύ σοβαρού και αστείου θα σας πει ότι καταπιέζετε και δεν μπορεί άλλο στην σχέση αυτή.
Γ) Αποφεύγει το κρεβάτι μαζί σας.
Ναι είναι σημαντικός παράγοντας σε μία σχέση. Όταν ξαφνικά βλέπεις ότι δεν έχει διάθεση για κρεβάτι θα πρέπει να αναρωτηθείς … «ΓΙΑΤΊ;» Βέβαια αν το συζητήσεις μαζί του, εννοείτε ότι θα σου πει ότι είναι κουρασμένος ή ότι έχει άγχος αυτό τον καιρό λόγο προβλημάτων στην δουλεία.

Μυστικά Βότανα

Βότανα, Υπερτροφές, Διατροφή, Έλαια, Αιθέρια Έλαια www.mystikavotana.gr

Tagged with:
 
More in Σχέσεις, ψυχολογία
Τοξική σχέση: Πώς θα αποτοξινωθείς;

Μπορείς να διορθώσεις την ερωτική σου σχέση ή να λύσεις χρόνια ζητήματα με μια φίλη. «Όλοι έχουμε περάσει από σχέσεις...

Close