Πριν ξεκινήσεις τη διαδικασία φροντίδας του στήθους σου, βάλε την κρέμα που θα χρησιμοποιήσεις στο ψυγείο για λίγα λεπτά. Στη συνέχεια, αφού τη βγάλεις, άπλωσε το προϊόν με κυκλικές κινήσεις από κάτω προς τα επάνω αποφεύγοντας την περιοχή της θηλής.Εάν είσαι πιο τολμηρή, πριν από τη χρήση κάνε απαλό μασάζ με παγάκια.Για πρόληψη Κάνε μασάζ με λάδι από αβοκάντο που τρέφει και δίνει όγκο στα κύτταρα, προκειμένου να φαίνεται πιο σφριγηλό και υγιές το δέρμα γύρω από το μαστό.

Για σφιχτό στήθος Ανακάτεψε στην παλάμη σου λάδι χαμομηλιού και ελάχιστο λάδι λεβάντας και κάνε μασάζ για 2-5 λεπτά.

Για να φαίνεται μεγαλύτερο Πίνε κάθε μέρα 1 φλιτζάνι φασκόμηλο και κάνε μασάζ με τα φύλλα του αφεψήματος. Έχει αποδειχθεί ότι το φασκόμηλο βοηθά στην ανάπτυξη του αδένα του στήθους.

Να θυμάσαι Το σουτιέν που φοράς καθημερινά δεν πρέπει να είναι πολύ στενό, αλλά να εφαρμόζει ακριβώς στην περίμετρο του κορμού και του στήθους χωρίς να πιέζει. Καλό είναι να το αντικαθιστάς κάθε 6 μήνες.

ΠΗΓΗ

Αν θέλεις να επιλέξεις λάδι χαμομηλιού, έλαιο λεβάντας και έλαιο από αβοκάντο μπορείς να συνδεθείς με τον ακόλουθο σύνδεσμο www.mystikavotana.gr

Tagged with:
 
More in Βότανα, Θεραπείες
Φτιάξτε δικά σας απορρυπαντικά και γλιτώστε χρήματα και χημικά!

Φροντίδα σπιτιού Σταδιακά, αφαίρεσα όλο και περισσότερα (σχεδόν όλα) τα τοξικά καθαριστικά από την φροντίδα του σπιτιού μου. Κέρδισα και...

Close