1. Παιχνίδι ρόλων:

 

Η φαντασίωση: από τις πιο συνηθισμένες σεξουαλικές φαντασιώσεις: δύο ξένοι στο μπαρ, ο αστυνομικός κι εσύ ληστής, ο γιατρός κι εσύ η νοσοκόμα, η δασκάλα και ο μαθητής, όποιο σεξουαλικό σενάριο κι αν υποστηρίξεις, σε ανάβει και το απλό σεξ σε κάνει να βαριέσαι.

 

Τι σημαίνει: σου αρέσει το δράμα και θα μπορούσες να είσαι πολύ καλή ηθοποιός. Ίσως η πραγματική σου ζωή να μην είναι τόσο συναρπαστική όσο θα ήθελες αλλά σίγουρα μέσα από το παιχνίδι των ρόλων, μπορείς να γίνεις για μια νύχτα η σέξι στριπτιζέρ που πάντα ονειρευόσουν.

 

2 . Σεξ σε δημόσιο χώρο:

 

Η φαντασίωση: κάθε δημόσιος χώρος -από το παρκάκι, το ασανσέρ, την τουαλέτα του κλαμπ, τη θάλασσα – αποτελεί για σένα ερωτογενή ζώνη καθώς το σεξ σε ριψοκίνδυνα μέρη εκτός κρεβατιού σου προκαλεί την απόλυτη ηδονή.

 

Τι σημαίνει: μπορεί να μην το διακρίνουν οι άλλοι από την εξωτερική σου εμφάνιση αλλά είσαι άτομο που λατρεύει να παίρνει ρίσκο. Κι επειδή λατρεύεις να παίρνει το ρίσκο, πολλές φορές κάνεις πράξη τις ερωτικές φαντασιώσεις σου και δεν ντρέπεσαι γι’ αυτές. Το πρόβλημα ξεκινά όταν συνηθίζεις στο ρίσκο και πρέπει να επιστρέψεις στην γκρίζα για σένα όψη της κρεβατοκάμαράς σου.

3. Ο ματάκιας ας είναι καλά:

 

Η φαντασίωση: αυτό που οι άλλοι φοβούνται (να τους πάρει κάποιο μάτι να κάνουν σεξ), εσένα ίσα ίσα σε εξιτάρει. Κάνεις σεξ δίπλα στο παράθυρο με ανοιχτές κουρτίνες και φάτε μάτια ψάρια.

 

Τι σημαίνει: μήπως φταίνε οι γονείς σου ποτέ δεν ήρθαν στη σχολική γιορτή να σε θαυμάσουν να λες το ποίημά σου; Πάντως τώρα, σου αρέσει να βρίσκεσαι στο κέντρο της προσοχής. Ακόμα κι όταν περπατάς στο δρόμο, κοιτάζεις την αντανάκλαση σου στις βιτρίνες. Όπως και να έχει, στο σεξ όπως και στη ζωή σου, θέλεις να γίνεσαι το επίκεντρο. Κι αν στη ζωή δεν τα καταφέρνεις, το ανοιχτό παράθυρο του σπιτιού σου σού δίνει τη δυνατότητα να το πετύχεις.

4. Κρύο καιρός για τρίο

 

Η φαντασίωση: οι τρεις δεν αποτελούν πλήθος για εσένα αφού φαίνεται πως λαχταράς ακόμα μια προσωπικότητα στο κρεβάτι σου.

 

Τι σημαίνει: είσαι άτομο που δεν κυριεύεται από ζήλεια και σου αρέσει να μοιράζεσαι πράγματα, ακόμα και το σύντροφό σου. Οι ομαδικές εργασίες πάντα σε εξιτάρουν, και στο σεξ ακόμα περισσότερο, αρκεί να συμμετέχεις ενεργά.

 

5. Spanking (Ξυλιές)

 

Η φαντασίωση: η εμμονή σου με τις ξυλιές στον πισινό σου δεν έχουν τελειωμό. Θέλεις να ζητήσεις από το σύντροφό σου να σου δώσει ακόμα πιο δυνατές ξυλιές αλλά φοβάσαι μήπως σε παρεξηγήσει.

 

Τι σημαίνει: έχεις πιθανότατα, βαρεθεί να επικρίνεις τον ίδιο σου τον εαυτό. Θέλεις να βρεθεί κάποιος να σε τιμωρήσει και σίγουρα η ταινία «Η Γραμματέας» είναι η αγαπημένη σου.

 

6. Έλα να φάμε καλά:

 

Η φαντασίωση: εσύ, η Κιμ Μπάσινγκερ στις 9 ½ Εβδομάδες, θέλεις να βάζεις το φαγητό στην κρεβατοκάμαρα. Σαντιγί, σοκολάτα, μέλι, φράουλες, ζελέ αποτελούν τα όπλα της ηδονής σου και ο οργασμός έρχεται ταχύτερα, όταν εκείνος σε ταΐζει στο στόμα!

 

Τι σημαίνει: η πηγή της ηδονής σου αποτελεί το συναισθηματικό φαγητό. Η φιλοσοφία σου είναι πως με λίγο φαγητό, όλα γίνονται καλύτερα, ακόμα και το σεξ!

 

7. Αλλάζουμε παρτενέρ; (Swinging)

 

Η φαντασίωση: οι αλλαγές συντρόφων είναι στη μόδα κι εσύ λες να το τιμήσεις το σπoρ, έστω και στα όνειρά σου.

 

Τι σημαίνει: η ποικιλία αποτελεί το έξτρα μπαχαρικό στη ζωή σου. Ακόμα κι όταν είσαι στο εστιατόριο, δεν ξέρεις τι να παραγγείλεις και παραγγέλνεις ένα απ’ όλα! Oι swingers στην Ελλάδα πληθαίνουν μέρα με την ημέρα και η φαντασίωση γίνεται πλέον πράξη και πραγματικότητα.

 

8. φαντασίωση: κολλητική ταινία, σχοινί, χειροπέδες, μαντήλια, όλα εκείνα τα εργαλεία που μπορούν να σε ακινητοποιήσουν και να δώσουν στον παρτενέρ σου την απόλυτη εξουσία πάνω σου, σε κάνουν να νιώθεις έστω για λίγο ηρωίδα των 50 Αποχρώσεων του Γκρι.

 

Τι σημαίνει: ειδικά η φαντασίωση τούτη, αποτελεί δημοφιλές θέαμα σε ταινίες, σειρές ακόμα και στο θέατρο. Άλλωστε μετά την επιτυχία του βιβλίου 50 Αποχρώσεις του Γκρι, το περίφημο Bondage, τα παιχνίδια υπακοής (Discipline) αλλά και ολόκληρη η θεωρία του Σαδομαζοχισμού έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητά μας και έχουν οδηγήσει στην ίδρυση του πρώτου ελληνικού φόρουμ για λάτρεις του BDSM! Ειδικά αν είσαι τύπος που θέλει να δέχεται εντολές, το παιχνίδι του δεσίματος αποτελεί το απόλυτο αφροδισιακό για σένα.

 

womenonly.gr

Tagged with:
 
More in Sex, Σχέσεις, ψυχολογία
newego_LARGE_t_821_1615922_type12364
Tαντρικό σεξ: εισαγωγή σε άλλα κόλπα

Αν θέλεις να ανεβάσεις το θερμόμετρο της ερωτικής σου ζωής και να να μεγαλώσεις την έκσταση της σαρκικής επαφής, η...

Close