Έγκυρη ιατρική ενημέρωση για όλους!

Το καινούριο σίριαλ του HBO το μετά- Sex and the City τα «Κορίτσια» που ήδη παίζεται στην Αμερική. Φαντάσου την Κάρι, την Σαμάνθα, την Μιράντα και τη Σάρλοτ στα 20 τους. Λίγο πιο αγύμναστες, πολύ λιγότερο κοκέτες… να προσπαθούν να βρουν δουλειά, γκόμενο, χρήματα. Να μιλάνε με τις ώρες για σεξ, να διαλέγουν λάθος άντρες, να κυνηγούν την περιπέτεια, την καριέρα, τη διασκέδαση. Αυτονόητο φόντο η Νέα Υόρκη βέβαια… Η δημιουργός τους Λένα Ντάνχαμ, όπως λέει, εμπνεύστηκε τον κεντρικό χαρακτήρα της Χάνα Χόρβαθ, από τη δική της ζωή, όπως εξάλλου κι η ομόλογός της συγγραφέας του Sex and the City Κάντανς Μπούσνελ-Κάρυ Μπράντσω.

Λοιπόν η ιστορία έχει ως εξής: η Χάνα πιστεύει ότι είναι μεγάλη συγγραφέας και μένει να το αποδείξει, γράφοντας το πρώτο της βιβλίο.

Οι γονείς της σταματούν να τη συντηρούν και αναγκάζεται να ζητήσει λεφτά από το εκδοτικό οίκο που δουλεύει ως ασκούμενη. Όταν το αφεντικό της αρνείται, φεύγει από τη δουλειά. Παράλληλα είναι τσιμπημένη με έναν γκόμενο-ηθοποιό και μαραγκό- που ποτέ δεν την παίρνει τηλέφωνο κι απλά βρίσκονται και κάνουν σεξ.

Η συγκάτοικός της η Μάρνι- η Σάρλοτ της παρέας- είναι βοηθός γκαλερίστα και έχει μια μακροχρόνια σχέση που έχει βαλτώσει.

Η Τζέσι, η Αγγλίδα ξαδέλφη και συγκάτοικος της Χάνα, είναι μποέμ τυχοδιώκτρια και απρόβλεπτη. Δουλεύει περιστασιακά σαν νταντά.

Τέλος η Σοσάννα, η άλλη της ξαδέλφη, διαβάζει τα πάντα γύρω από τις σχέσεις και το σεξ αλλά είναι παρθένα.

Όλα αυτά γίνονται με πολύ δόση αυτοσαρκασμού και γλυκόπικρου χιούμορ, σε μια καθόλου ωραιοποιημένη απεικόνιση της πραγματικότητας, με την αφέλεια και την αυθεντικότητα της ηλικίας των είκοσι κάτι, όπου όλα είναι πιθανά και τίποτε αυτονόητο.

Το συστήνω ανεπιφύλακτα!!!!

Δείτε το τρέηλερ για να έχετε μια ιδέα…

 

 

http://www.marymary.gr/blo

More in ειδήσεις, πολιτισμός
387094_Newton-300x191
Δεκαεξάχρονος μαθητής βρίσκει την λύση, σε γρίφο του Νεύτωνα

Ο Ινδικής καταγωγής Σουρούγια Ρέι, μαθητής γυμνασίου στην Δρέσδη, βρήκε την λύση σε ένα γρίφο του Νεύτωνα που ταλαιπωρούσε τους...

Close