Έγκυρη ιατρική ενημέρωση για όλους!

Πως να διαχωρίσετε ένα βρασμένο από ένα ωμό Αυγό;

Δύσκολη απάντηση; Καθόλου…
Η γιαγιά σας θα το κοιτούσε στο φως και θα καταλάβαινε, αλλά εσείς δεν γνωρίζετε πως τα ξεχώριζε? Κι όμως υπάρχει τρόπος και μάλιστα απλούστατος.
Τοποθετήστε πλαγιαστά το αυγό στον πάγκο της κουζίνας σας και στριφογυρίστε το.
Αν το αυγό είναι σφιχτό, τότε θα στριφογυρίσει καμιά δεκαριά φορές.
Αν είναι ωμό τότε τα υγρά του θα το εμποδίσουν να ολοκληρώσει ακόμα και μια περιστροφή.

diaita.com

Tagged with:
 
More in Συνταγές
30
Τα κόλπα της κουζίνας: Πως κόβουμε πίτες και τούρτες σε ίσες μερίδες;

Πως κόβουμε πίτες και τούρτες σε ίσες μερίδες; Πως θα κόψετε σε ισόποσες μερίδες μια τάρτα, μια τούρτα, μια βασιλόπιτα;...

Close