Η μάσκα περιλαμβάνει τρία υλικά. Βρώμη νερό και αλάτι!

Την χρησιμοποιείτε ως μυστικό σωτηρίας πριν τη περίοδο, (τότε που οι ορμόνες θαμπώνουν το δέρμα) κάθε πρωί (αν θέλετε να λάμπετε) και φυσικά όποτε θέλετε να δείτε άμεση σύσφιξη και πραγματική λάμψη στο πρόσωπο σας! Μετά φορέστε την καθημερινή σας προστασία. (υδατική κρέμα) Μην ξεχνάτε επίσης ότι η βρώμη όταν απλώνετε συχνά στο δέρμα σας, δεν αφαιρεί απλώς χρόνια αλλά καταπολεμά της κηλίδες και τα στίγματα. Αν σας περισσέψει υλικό της αυτοσχέδιας μάσκας σας, εκμεταλλευτείτε την για να να τρίψετε με αυτήν και τα χέρια σας. Θα γίνουν απαλά και τρυφερά ενώ σταδιακά, θα υποχωρήσουν και οι κηλίδες! Σας φαίνεται ότι λέμε υπερβολές; Απλά δοκιμάστε το και θα μας ευγνωμονείτε!

Δοσολογία:

  • 1 κουτάλι σούπας βρώμη
  • 1 κουτάλιτης σούπας νερό
  • μια πρέζα αλάτι

 

Extra tip: Κάθε φορά που κάνετε μάσκα θεραπείας και αναζωογόνησης στο δέρμα σας, μπορείτε με δύο τρεις σταγόνες ελαίου αργκάν να διατηρείται το υπέροχο αποτέλεσμα και να κάνετε ισχυρή πρόληψη αντιγήρανσης! Το αργκάν κρατάει νέα τα κορίτσια κάθε ηλικίας!

Η συντακτική ομάδα ομορφιάς του glikiazoi

Βότανα, Υπερτροφές, Διατροφή, Έλαια, Αιθέρια Ελαια ομορφιάς www.mystikavotana.gr

More in Βότανα, Γυναίκες, Θεραπείες, ομορφιά, φτιάξτο μόνη σου
Αυτά δεν έτρωγαν οι Αρχαίοι Έλληνες και ήταν τόσο έξυπνοι!

Αυτά δεν έτρωγαν οι Αρχαίοι Έλληνες και ήταν τόσο έξυπνοι! Πολλές φορές η σύγχρονη επιστήμη έχει σκύψει στον τρόπο διατροφής...

Close