Όσο αστείο και αν ακούγεται, το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα ασυνήθιστο συστατικό για να λευκάνετε τα δόντια σας φυσικά. Και όταν λέμε για λεύκανση, εννοούμε για ένα έως δύο αποχρώσεις πιο λευκά.Το μυστικό συστατικό, είναι ο ενεργός άνθρακας. Ο ενεργός άνθρακας, έχει την ιδιότητα να “τραβά” τις τοξίνες από τα δόντια και, τελικά, να αφαιρεί τους λεκέδες. Ιατρική έρευνα δείχνει ότι βοηθά επίσης στην πρόληψη της τερηδόνας και σκοτώνει τα βακτήρια του στόματος.
Ακόμα και οι γιαγιάδες μας καθάριζαν τα δόντια τους με μαλακό κάρβουνο, το οποίο παρέμεινε στο φούρνο μετά το μαγείρεμα.
Πώς να χρησιμοποιήσετε των ενεργό άνθρακα στα δόντια: Βουτήξτε μια καθαρή, υγρή οδοντόβουρτσα σε σκόνη άνθρακα (ή αδειάστε μια κάψουλα άνθρακα στην οδοντόβουρτσα).

Με μια γρήγορη κίνηση βάλτε την οδοντόβουρτσα στο στόμα (αυτό το κάνουμε για να προστατεύσουμε το νεροχύτη μας). Βουρτσίστε κάνοντας μικρούς, απαλούς κύκλους για 2 λεπτά. Στη συνέχεια φτύστε προσεκτικά και ξεπλύνετε πολύ καλά. Θα αισθανθείτε το στόμα σας εκπληκτικά καθαρό …. το νεροχύτη σας, όχι τόσο! Χρησιμοποιήστε όσο συχνά χρειάζεται.
Ομάδα neadiatrofis.gr

Μυστικά Βότανα

Βότανα, Υπερτροφές, Διατροφή, Έλαια, Αιθέρια Έλαια www.mystikavotana.gr
More in Βότανα, Μυστικά, ομορφιά, Υγεία, φτιάξτο μόνη σου
Τροφές που λειτουργούν και σαν… καλοριφέρ – Τα τρόφιμα που κρατούν το σώμα ζεστό [λίστα] |

Δεδομένου ότι η θερμοκρασία έχει ήδη αρχίσει να πέσει, τα πρώτα μεγάλα κρύα πλησιάζουν και η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης...

Close