whisper

Όλα έχουν σημασία κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ανάμεσα στα δύο φύλα, η όραση, η ακοή, η αφή, η όσφρηση και η γεύση. Μία νέα έρευνα που διεξήχθη στο Πανεπιστήμιο MacMaster στον Καναδά αποκαλύπτει το τι συμβαίνει με την ακοή των γυναικών, δηλαδή το ποιά ανδρική φωνή βρίσκουν ελκυστική.

Οι άνδρες με αρρενωπή φωνή, χαμηλής συχνότητας, όπως για παράδειγμα η φωνή του Μπάρι Γουάιτ είναι αυτοί που γοητεύουν το γυναικείο φύλο και ιδιαίτερα τις γυναίκες που αναζητούν εφήμερες σχέσεις. Παράλληλα, οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι οι βαρύτονοι είναι πιο επιρρεπής στην απιστία.

Στην έρευνα συμμετείχαν 87 γυναίκες οι οποίες αρχικά, άκουσαν ανδρικές φωνές σε υψηλό και χαμηλό τόνο και στη συνέχεια τους ζητήθηκε να επιλέξουν ποιοι άνδρες από αυτούς που άκουσαν είναι πιο επιρρεπής στην απιστία και ποιους θα επιλέγανε για προσωρινό ή μόνιμο σύντροφο.

«Ο ήχος της φωνής των άλλων επηρεάζει τον τρόπο που τους βλέπουμε», εξηγεί ο δρ. Jillian O’ Connor από το Πανεπιστήμιο MacMaster του Καναδά και συνεχίζει: «Μέχρι τώρα δεν ήταν ξεκάθαρος ο λόγος που οι γυναίκες προτιμούν τις φωνές των ανδρών που είναι επιρρεπείς στην απιστία.

Με αυτήν την έρευνα, ανακαλύψαμε ότι όσο περισσότερο πίστευαν οι γυναίκες ότι οι συγκεκριμένοι άντρες θα απιστούσαν, τόσο πιο ελκυστικούς τους έβρισκαν, στο πλαίσιο όμως μιας εφήμερης σχέσης».

Πηγή: koolnews.gr

 

Μυστικά Βότανα
Βότανα, Υπερτροφές, Διατροφή, Έλαια, Αιθέρια Έλαια www.mystikavotana.gr
More in Άνδρες, Γυναίκες, Σχέσεις, ψυχολογία
Τρελοί συνδυασμοί ζωδίων – Παθιασμένοι έρωτες!

Ταιριάζεις με τον σύντροφό σου; Και να μην ταιριάζεις, τι έγινε! Μπορεί να ανήκετε σε εκείνα τα σπάνια και υπέροχα...

Close