Παλιά έλεγαν ότι ο αuvανισμoς κάνει κακό στην υγεία. Στις παρέες οι έφηβοι χαριτολογώντας, προέτρεπαν τους φίλους τους να προσέχουν γιατί “θα κουφαθούν” ή “θα τυφλωθούν”.

Ο αuvαvισμός, είναι ένα θέμα ταμπού γύρω από το οποίο έχουν αναπτυχθεί διάφοροι “αστικοί μύθοι” σχετικοί με την υγεία. Φυσικά και πρόκειται για μια υπόθεση καθαρά προσωπική, και φυσικά δεν έχει καμία επίπτωση στην υγεία του ανθρώπου. Στην Αγγλία όμως πριν ένα χρόνο ο αuvανισμoς στάθηκε μοιραίος για μια 30χρονη γυναίκα, η οποία κατά τη διάρκεια της πράξης, υπέστη καρδιακή προσβολή και πέθανε.

Το περιστατικό απασχόλησε τις εκπομπές «κοινωνικού περιεχομένου» των βρετανικών καναλιών

Η Νικόλ Πάγκιντον, ήταν μια αξιοπρόσεκτη, όμορφη ξανθιά Αγγλίδα. Όπου και να βρισκόταν, η σeξoυαλικότητα της, ξεχείλιζε στον χώρο. Τα ανδρικά βλέμματα έστρεφαν και την κοιτούσαν και εκείνη φαινόταν να το απολαμβάνει. Η Νικόλ, δεν είχε κανένα πρόβλημα με την σeξoυαλική της ζωή και ποτέ δεν βρέθηκε μόνη χωρίς συντρόφους. Τις τελευταίες ημέρες η Νικόλ δεν εμφανιζόταν στη δουλεία. Ήταν κοινωνική λειτουργός. Δεν απαντούσε ούτε στο σταθερό του σπιτιού της, ούτε και στο κινητό της τηλέφωνο.

Οι γονείς της ανησύχησαν, το ίδιο και οι φίλοι, αλλά και οι συνάδελφοι της. Ειδοποίησαν την αστυνομία και με εντολή του τοπικού εισαγγελέα, αστυνομικοί, άνοιξαν το διαμέρισμα της στο ανατολικό Νιούκασλ. Η εικόνα που αντίκρισαν, τους αιφνιδίασε. Η Νικόλ βρισκόταν γuμvή επάνω στο κρεβάτι της. Ο φορητός υπολογιστής δίπλα της ήταν ανοιχτός και έπαιζε μια ταινία πoρvό.  Η Νικόλ την ώρα του θανάτου της, αuvαvιζoταν.

Ο ιατροδικαστής που την εξέτασε ήταν κατηγορηματικός: “Πέθανε από καρδιά. Πιστεύω όμως ότι σε μεγάλο ποσοστό ο αυνανισμoς της, συνδέεται, με τον θάνατο της.” Ο παθολόγος Ρίτσαρντ Τζόουνς, από την πανεπιστημιακή κλινική, στο νοσοκομείο όπου την μετέφεραν, διευκρίνισε: ” Η Πάγκιντον πέθανε από καρδιακή αρρυθμία στην οποία συνέβαλε ολόκληρη η σeξουαλική κατάσταση που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή” .

Τραγική ειρωνεία, η γάτα της Νικόλ, παρέμενε δίπλα στο κρεβάτι της, δίπλα στη νεκρή αφεντικίνα της, όλες τις ημέρες μέχρι να την ανακαλύψουν…

Tagged with:
 
More in Sex, ειδήσεις, Σχέσεις
επίφυση: η έδρα της ψυχής

Γράφει η Σοφία Βλάχου Αυτό που μας έχουν στερήσει κατά βάση, είναι η έκφραση της φαντασίας μας , η οποία...

Close