Το κατά πόσο θα ταξιδέψει το μυαλό του αγαπημένου μας την ώρα που κάνουμε σεξ και σε τη μονοπάτια θα τραβήξει, είναι πρώτα απ’ όλα θέμα μεταξύ μας χημείας και κατά δεύτερον επηρεάζουν και κάποιοι άλλοι παράγοντες που σχετίζονται με την προσωπικότητα του και την επαγγελματική του κατάσταση.

Κάτω από τις καλύτερες συνθήκες μπορεί να τον απασχολεί η δική μας ικανοποίηση. Προσπαθεί να είναι πάντα σε επαφή με το βλέμμα και τις αισθήσεις μας για να καταλάβει αν έρχεται η πολυπόθητη στιγμή της κορύφωσης. Προτιμά, αν δε γίνεται να τελειώσουμε μαζί, να προηγηθούμε εμείς, ευχαριστημένος ότι ανταπεξήλθε στο ρόλο του, και ελπίζοντας ότι ίσως μας χαρίσει και άλλους οργασμούς.

zevgari sex gamisi αεξ 300x255 Που μπορεί να ταξιδεύει το μυαλό ενός άντρα όταν κάνει σεξ!Αγχώνεται μήπως τελειώσει γρήγορα και ξεπέσει στα μάτια μας. Σκέπτεται δικαιολογίες όπως ήμουν κουρασμένος, δεν κοιμήθηκα καλά, προβλήματα στη δουλειά κα. που μπορεί κορίτσια να είναι και πραγματικές δικαιολογίες και θα πρέπει να υπάρχει μια σχετική κατανόηση.

Αναρωτιέται αν μας άρεσε πολύ και αν υπάρξει επόμενη φορά. Θέλει να δώσει τον καλύτερο του εαυτό. Γνωρίζει πόσο βασικό είναι το καλό σεξ σε μια σχέση και δε θέλει να μας απογοητεύσει.

Κρατάει σημειώσεις σε ότι μας άρεσε και ότι μας απώθησε για να ξέρει πώς να συμπεριφερθεί την επόμενη φορά. Δεν θέλει να ξανακάνει τα ίδια λάθη, ούτε να μας εκνευρίσει και να μας ξενερώσει. Ονειρεύεται την επόμενη φορά να αποφύγει όλες τις κατατοπιές και να μας προσφέρει το ιδανικό σεξ!

woman girls 300x187 Που μπορεί να ταξιδεύει το μυαλό ενός άντρα όταν κάνει σεξ!Φαντασιώνεται άλλες γυναίκες. Δεν πρέπει να το πάρουμε προσωπικά. Μπορεί να είμαστε όμορφες, εντυπωσιακές αλλά εκείνος να φτιάχνεται σκεπτόμενος τον εφηβικό έρωτα που ένιωσε για την καθηγήτρια των αγγλικών του. Μπορεί ακόμα να φαντασιώνεται με κάποιο διάσημο μοντέλο ή την αγαπημένη του ηθοποιό στην καθημερινή σειρά που παρακολουθεί. Αυτό δεν είναι και τόσο κακό και είτε μας αρέσει είτε όχι δεν μπορούμε να το αποφύγουμε. Το απογοητευτικό φίλες μου θα ήταν αν σκέπτεται την πρώην του και μας χρησιμοποιεί  ως υποκατάστατο.

Αν αντιληφθείτε κάτι τέτοιο σκεφτείτε σοβαρά αν είστε ικανοποιημένη με τη θέση της αναπληρωματικής και να λειτουργείτε ως λύση ανάγκης.

Νιώθει κουρασμένος και πρέπει να ξυπνήσει νωρίς. Μπορεί να μη θέλει απαραίτητα να μας ξεπετάξει αλλά μπορεί να τεμπελιάζει αρκετά και να προτιμά τις πιο αναπαυτικές για κείνον στάσεις. Επιπλέον μη παραξενευτείτε αν αμέσως μετά το σεξ και μέχρι να κάνουμε το ντουζάκι μας αυτός γυρίσει πλευρό και τον πάρει ο ύπνος.

antras 300x187 Που μπορεί να ταξιδεύει το μυαλό ενός άντρα όταν κάνει σεξ!Στην πολύ χειρότερη περίπτωση, που τον κατατάσσει στην κατηγορία των απαράδεκτων ….

Σκέφτεται τα φιλαράκια του που μπορεί να είναι μαζεμένα να πίνουν μπύρες και να παρακολουθούν σε επανάληψη τον χθεσινό ποδοσφαιρικό αγώνα. Τους ζηλεύει και θα προτιμούσε να ήταν μαζί τους  και να κάνει χαβαλέ.

Πραγματικά δεν ξέρω τι είναι πιο απογοητευτικό, να προτιμά τους κολλητούς ή την πρώην; Όπως και να έχει θα πρέπει να αναθεωρήσετε τη σχέση μαζί του και να σκεφτείτε σοβαρά αν υπάρχει κάποιο υγιές μέλλον σε αυτήν!

woman.

Tagged with:
 
More in Sex, Άνδρες, Γυναίκες, Σχέσεις
40cdd1672871add4070d33585447b12d_w600_h340_z1
Γιατί οι παντρεμένοι δεν έχουν…ψυχή; Γιατί κόβεται το σεξ

Το ερώτημα απευθύνεται σε παντρεμένους, και σε έχοντες μακροχρόνια σχέση: Κάνετε σεξ με το ίδιο πάθος όπως στην αρχή της...

Close