Οσο έμπειρη κι αν είναι στις πολεμίστρες, μια αγωνία την έχει. Κάθε κίνηση που αισθάνεται μες στο εσώρουχό σου επιβεβαιώνει τις υποψίες της ότι σταδιακά φουλάρεις το γεμιστήρα σου. Τη στιγμή που τραβάς τη σκανδάλη, η αγωνία της γίνεται πανικός, γιατί ξέρει ότι ετοιμάζεσαι να στοχεύσεις κι εκείνη είναι ο κοντινότερος στόχος. Φυσικά δεν είναι άμοιρη ευθυνών, αφού με τον ένα ή τον άλλο τρόπο σε έχει προκαλέσει. Είναι όμως στη μέση κι αυτή η χρόνια μάχη των φύλων, που την κάνει, ενώ νιώθει ευάλωτη, να σου το κρύβει.

Τη θέση του πανικού παίρνει τώρα η περιέργεια. Το πρώτο που θα τσεκάρει δεν είναι το μήκος -όπως νομίζεις- αλλά η σκληρότητά σου. Κάθε ίχνος χαλάρωσης και μαλθακότητας μετράει αρνητικά, μιας και υποδηλώνει ότι υποτιμάς τον «αντίπαλο». Αντιθέτως, αν διαπιστώσει ότι δεν λυγίζεις εύκολα, την ανάβεις περισσότερο. Στο εξής, η επιθυμία της είναι να γίνει κυρίαρχος του παιχνιδιού. Γι αυτό αρχίζει σταδιακά να μετράει τις δυνάμεις σου. Τα χέρια της ξεκινούν την ανίχνευση από το κεφάλι και κάτω. Αν δεν διαπιστώσει συμμετρικές αποστάσεις, δεν θα νιώθει ότι δέχεται και ασύμμετρη απειλή.

Μικρό κεφάλι και μεγάλος κορμός μεταφράζεται σε βαθιά ρήξη, ενώ ο αντίθετος συνδυασμός (μεγάλο κεφάλι, μικρός κορμός) την προετοιμάζει για μάχη στην πρώτη γραμμή στον πόλεμο του κόλπου, οπότε το σημείο G της είναι εκτεθειμένο.

Η ανίχνευση συνεχίζεται με το χέρι της να κατεβαίνει πιο κάτω ώστε να τσεκάρει τη βλάστηση της περιοχής. Οι περισσότερες δεν γουστάρουν σαφάρι, οπότε φρόντιζε να την κλαδεύεις τακτικά. Ενώ το ένα χέρι θα μείνει εδώ, το  άλλο θα κάνει πάσα στην έδρα σου, για να ελέγξει το μέγεθος και τη σκληρότητα των όρχεων. Αν διαπιστώσει ότι όλα είναι Οk, είναι πλέον σίγουρη ότι έχει πετύχει φλέβα χρυσού και παίρνει θέση μάχης.

 

Tagged with:
 
More in Sex, ψυχολογία
newego_LARGE_t_821_105481914_type12364
Μάθε πώς να κερδίσεις το σεβασμό

Από μικρή έχεις συνδέσει την έννοια του σεβασμού με την πειθαρχία και τους τρόπους σωστής συμπεριφοράς απέναντι σε ηλικιωμένους, ανώτερους...

Close