Έγκυρη ιατρική ενημέρωση για όλους!

Σύμφωνα με τους σεξολόγους, ένα ζευγάρι για να διατηρεί μία καλή σχέση πρέπει να έχει και μία υγιή σεξουαλική ζωή.

“Είναι ανάγκη για τα ζευγάρια να έχουν το σεξ στη ζωή τους ακόμα και όταν έχουν μικρά παιδιά που τους παίρνουν περισσότερο χρόνο απ’ ότι τα μεγαλύτερα.

Αυτό προϋποθέτει ότι πρέπει να είστε ιδιαίτερα εφευρετικοί και να βρίσκεται χρόνο και χώρο. Ίσως το πρωί και το απόγευμα να είναι οι καταλληλότερες ώρες για ένα ζευγάρι με μικρά παιδιά, αλλά αυτό εξαρτάται και από τους ρυθμούς της οικογένειας. Σίγουρα όμως υπάρχει χώρος για το σεξ”, δηλώνει ο Δρ Ιαν Κέρνερ, ειδικός σεξολόγος.

Όσο και αν αυτά σας φαίνονται «κενά λόγια» και η δική σας άποψη είναι ότι το σεξ με παιδιά στο σπίτι είναι μία πολύ δύσκολη υπόθεση, εμείς έχουμε να σας προτείνουμε μερικές εναλλακτικές λυσεις.

Εσείς, προτου τις απορρίψετε, προσπαθήστε τις!

- Μη διστάζετε να κλείσετε και να κλειδώσετε την πόρτα! Η αίσθηση της ασφάλειας δεν θα αποτρέψει τη… λίμπιντό σας να φτάσει σε υψηλά επίπεδα.

- Ανοίξτε την τηλεόραση στο αγαπημένο τους πρόγραμμα! Λίγη τηλεόραση δεν έβλαψε ποτέ κανένα παιδί. Εξάλλου ο σκοπός… αγιάζει τα μέσα!

- Αναζητήστε κάποια πρόσωπα συγγενικά ή φιλικά σας που μπορούν να κρατήσουν έστω και για μισή μέρα τα παιδιά. Αν αυτό είναι εφικτό είναι μία πολύ καλή ιδέα και ίσως η πιο κατάλληλη λύση.

- Κάντε σεξ στο μπάνιο! Κλειστείτε στο μπάνιο, βάλτε και το νεράκι να τρέχει για κάλυψη και… ούτε γάτα, ούτε ζημιά!

http://www.ygeianews.gr/section/sex/content/sex-pantou-gia-mia-ugii-sxesi

Tagged with:
 
More in παιδιά, σεξ
77930
Πόσο….”εύκολες” είναι οι γυναίκες σήμερα;

Τέσσερις στις 10 γυναίκες κάνουν σεξ με κάποιον καινούριο σύντροφο στο τρίτο ραντεβού και το 73% μέσα στον πρώτο μήνα....

Close