Έγκυρη ιατρική ενημέρωση για όλους!

σεξι,ροζ εσώρουχα,πανέμορφη γυναίκα,οργασμός, ερωτισμός,θηλυκότητα

 

Τελικά ο γυναικείος οργασμός από ότι φαίνεται είναι σκορ. Είναι κάτι σαν την αγωνία του άντρα για να πετύχει καλάθι! Σύμφωνα με έρευνα  για το σεξ που πραγματοποιήθηκε στις ΗΠΑ μεταξύ 5.865 εφήβων και ενήλικων ηλικίας από 14 έως 94 ετών, αποκαλύφθηκε ότι οι γυναίκες ακόμη και αν επιδοθούν σε  40 συνδυασμούς ερωτικών στάσεων, και πάλι ενδέχεται να μην ολοκληρώσoουν κρατώντας το μάλιστα μυστικό από τον σύντροφο τους. Φυσικά η πλάνη στους άντρες ανατροφοδοτείται με την πεποίθηση ότι είναι τέλειοι εραστές αφού το 85% των ανδρών, ήταν βέβαιοι όταν ρωτήθηκαν ότι η σύντροφός τους είχε οργασμό. Ωστόσο όταν ρωτήθηκαν οι γυναίκες, μόνο το 64% απάντησαν θετικά,. Υπάρχει δηλαδή μια τεράστια απόκλιση 21%!
Φυσικά  από την άλλη, οι άνθρωποι έχουν και τα δίκια τους. Από την μια οι γυναίκες τους λέμε είσαι ο καλύτερος, είσαι ο δυνατότερος, είσαι πιο σημαντικός και από το ψωμί και μέσα μας τον απαξιώνουμε γιατί δεν μας έφτασε σε οργασμό! Αυτά τα πράγματα πρέπει να ομολογούνται.
Αλλά μας έχει φάει και εμάς τις γυναίκες, το άγχος επίδοσης. Παντού παρουσιάζουν εικόνες υπερσεξουαλικών γυναικών. Είναι πάντα έτοιμες για όλα, είναι καταπληκτικές, πανέμορφες και φαίνεται ότι τα έχουν λύσει όλα με το σεξ. Από την άλλη υπάρχει σε τόσο παράλογο βαθμό η αγοραία προσφορά -σύμφωνα με τους κοινωνιολόγους- ώστε ο άνδρας έχει την πεποίθηση ότι δεν χρειάζεται να προσπαθήσει και πολύ. Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές,που έχει και την απαίτηση, να γίνουν όλα με συνοπτικές διαδικασίες. Αυτό βλέπει στα σεξι site ή σε μια διαφήμιση και αυτά τα πιστεύει. Τώρα αν το 17χρονο υπερσεξουαλικό κοριτσάκι που βλέπει σε πορνό, μπορεί και κάνει ακομπλεξάριστο τα πάντα εξυπηρετώντας τις ορέξεις ενός σαλιάρη παππού, δεν μπαίνει στη διαδικασία να σκεφτεί, ότι στην αληθινή ζωή, αυτό το κορίτσι είναι το παιδί κάποιου που το έχουν απαγάγει από την πατρίδα του, του έχουν στερήσει τους γονείς του, τρώει κλωτσιές και μπουνιές καθημερινά για να μην αντιστέκεται στους προαγωγούς του και όταν αντιδρά, το μπουκώνουν με ναρκωτικά.

Μήπως όμως τελικά, πρέπει απλώς οι γυναίκες να μιλάμε; Όταν έχεις να διανύσεις μια ζωή θα κολλήσεις να πεις ότι δεν καταφέρνεις να φτάσεις σε οργασμό; Ζούμε σε μια ενοχική κοινωνία και όλοι ψάχνουμε να βρούμε ποιος φταίει για το  οτιδήποτε συμβαίνει. Μόλις βρούμε τον ένοχο, νιώθουμε ηλιθιωδώς ότι τακτοποιήσαμε τα πράγματα και αφήνουμε και πάλι το πρόβλημα να διαιωνίζει το αδιέξοδο. Επιτέλους γυναίκες, αν δεν φτάνετε σε οργασμό δεν πειράζει! Απενοχοποιήστε το. Απολαύστε ότι σας δίνεται. Γίνεται μια γάτα που νιαουρίζει απλώς χωρίς να επιδίδεται σε ξεσπάσματα. Όταν απολαύσεις το πριν, που θα πάει θα ρθει και το μετά. Και όπως λέμε και στην Θεσσαλονίκη, χαλλλαρά

wraiazwi.blogspot.com

More in σεξ, υγεία
Previous Post

Έρευνα: Η αγκαλιά πολύ πιο ερωτική απο ένα φιλί! 11:20 π.μ. Ζωή   ΒΕΡΟΛΙΝΟ Μπορεί μια αγκαλιά να είναι πιο...

Close