Η υπέροχη Κέιτ Χάντσον έγινε πριν από δύο περίπου χρόνια για δεύτερη φορά μητέρα στα 31 της χρόνια. Μόλις λίγους μήνες μετά τη γέννηση του δεύτερου γιου της εμφανίστηκε με κορμάκι σε έξι επεισόδια της σειράς Glee. Πώς κατάφερε να το κάνει αυτό; Πώς κατάφερε να αποκτήσει τέλειους κοιλιακούς μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα;

Η προπονήτρια πιλάτες της Κέιτ, η Νικόλ Στούαρτ μίλησε σχετικά με την προπόνηση που ακολούθησε η ηθοποιός..
“Συνήθως κάνουμε μία ώρα πιλάτες τρεις φορές την εβδομάδα. Όταν πρόκειται, όμως, να κάνει κάποια εμφάνιση γυμναζόμαστε πολύ περισσότερο. Πάντα συνδυάζουμε την αερόβια άσκηση με το πιλάτες και έτσι τρέχουμε τουλάχιστον ενάμιση χιλιόμετρο πριν ξεκινήσει το πιλάτες. Τις ημέρες που δεν έχουμε προπόνηση μπορεί να συναντηθούμε για γιόγκα ή ποδήλατο”, λέει η προπονήτριά της.
Γιατί, όμως, το πιλάτες είναι τόσο τέλεια άσκηση;

“Γυμνάζει πολύ τον κορμό σου αλλά όχι μόνο το μπροστινό μέρος. Γυμνάζει όλο το σώμα – το μπροστά, τα πλαϊνά μέρη, την πλάτη, τα πάντα.  Σε σφίγγει, σε τονίζει και σε δυναμώνει. Σε κάνει να στέκεσαι πιο ίσια και να έχεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Κάνοντας πιλάτες θα χάσεις πόντους και θα γίνεις πιο “στεγνή”, με την έννοια ότι θα μειωθεί το λίπος στο σώμα σου. Μετά τα 10 πρώτα μαθήματα θα νιώθεις διαφορετικά. Μετά από 20 μαθήματα, θα δεις τη διαφορά”, λέει η Νικόλ Στούαρτ.

Η ίδια η Κέιτ πάντως, αποκάλυψε ότι γυμναζόταν έξι ώρες την ημέρα για να μπορέσει να επανέλθει γρήγορα στα κιλά της μετά τη γέννηση του γιου της. Ξεκινούσε κάνοντας 45 με 50 λεπτά αερόβιες ασκήσεις (τρέξιμο), συνέχιζε με μία ώρα πιλάτες ή γιόγκα και όλο αυτό το έκανε τρεις φορές την ημέρα!!

Μυστικά Βότανα

Υπερτροφές, Βότανα για Αδυνάτισμα http://www.mystikavotana.gr

More in Γυναίκες, Μυστικά, ομορφιά, φτιάξτο μόνη σου
ad624f4e38ce9152d483893d2988c515_XL
Σκέφτεσαι να κόψεις τα μαλλιά σου; Δες τα 15 καλύτερα pixie haircuts για να πάρεις ιδέες

Τόλμησε σε μια εντυπωσιακή αλλαγή και σίγουρα θα βγεις κερδισμένη! Τα πολύ κοντά μαλλιά, έχουν γίνει μεγάλη τάση στο Χόλιγουντ...

Close