Τρία είναι τα βασικά στοιχεία μιας γυναίκας για τα οποία ένας άνδρας θα «κολλήσει» μαζί της, και μέσα σε αυτά δεν είναι ούτε το όμορφο πρόσωπο, ούτε το φιδίσιο κορμί, αλλά ούτε και η σεξουαλική επαφή.

Αυτοπεποίθηση: Όταν η γυναίκα αισθάνεται καλά με τον εαυτό της, γίνεται πολύ όμορφη και κυρίως πολύ γοητευτική. Είναι ο αέρας που την περιβάλλει και η αύρα που την περιτριγυρίζει.

Ανεξαρτησία: Η γυναίκα που δεν ξεχνάει τα πάντα για έναν άνδρα και πορεύεται μαζί του, χωρίς να τον καταπιέζει, γίνεται σεβαστή. Οι άνδρες θέλουν να έχουν στο πλάι τους μια αξιοπρεπή γυναίκα.

Αποφασιστικότητα: Τα «πέρα δώθε» στη σκέψη και στην πράξη, κουράζουν τους άνδρες. Θέλουν να νομίζουν ότι έχουν το πάνω χέρι και να αποφασίζουν εκείνοι, αλλά όταν συναντούν μία αποφασιστική γυναίκα νιώθουν ασφάλεια. Βέβαια, δε χρειάζεται η γυναίκα να γίνεται αυταρχική ή τυραννική για να περνάει το δικό της.

onmed.gr

Μυστικά Βότανα

Βότανα, Υπερτροφές, Διατροφή, Έλαια, Αιθέρια Έλαια για την γυναικεία ομορφιά www.mystikavotana.gr

 

 

 

More in Γυναίκες, Σχέσεις, ψυχολογία
ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΑΝΤΡΕΣ!!! Διαβάστε τα πιο ερωτικά και συγκινητικά γράμματα από… το «Μέτωπο»!!!

Ποια σύνορα ρίχνει ο έρωτας; Πόσο μπορεί να γίνει η γέφυρα που ενώνει κόσμους και ξεπερνάει τον χρόνο, τις προκαταλήψεις, αλλά...

Close