Άψογα ρούχα, χωρίς σίδερο

Φανταστείτε έναν κόσμο χωρίς σιδέρωμα. Σίγουρα, το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό είναι τσαλακωμένα ρούχα, αλλά υπάρχουν τρόποι για άψογες εμφανίσεις, χωρίς το σίδερο. Διαβάστε παρακάτω 3 tips για έναν κόσμο χωρίς ζάρες, αλλά και χωρίς κόπο.

Με τον ατμό του ντους
Όση ώρα κάνετε το πρωινό ντους σας, κρεμάστε το outfit της ημέρας σε μία κρεμάστρα, και αφήστε τον ατμό του μπάνιου να κάνει την δουλειά. Μην ξεχάσετε να κλείσετε καλά την πόρτα του μπάνιου, ώστε να μην ξεφύγουν οι ατμοί, και έχετε υπόψη σας ότι θα χρειαστούν περί-που 15 λεπτά, για να ισιώσουν οι ζάρες των ρούχων άρα, άμα βιάζεστε ίσως να μην είναι η πιο δραστική μέθοδος.

Με το πιστολάκι
Βρέξτε ελαφρώς τα τσαλακωμένα σημεία των ρούχων σας και, στη συνέχεια, στεγνώστε τα στην χαμηλότερηθερμοκρασία του σεσουάρ σας. Κρατήστε το πιστολάκι περίπου 4 εκατοστά μακριά από τα ρούχα, ώστε να μην υπερθερμανθεί αυτό, ή το ύφασμα.

Κρεμάστε τα ρούχα μόλις τα βγάλετε από το πλυντήριο
Αντί για την απλώστρα, προτιμήστε να τα κρεμάασετε σε κρεμάστρες. Έτσι, δεν θα κάνουν ζάρες και θα ελαχιστοποιήσετε το τσαλάκωμα.

www.queen.gr

More in φτιάξτο μόνη σου
10 πράγματα που πρέπει να κάνετε τώρα για να είστε κούκλα στα 50

  1. «Όλη η προσπάθεια για αντιγήρανση κρύβεται σε δύο κινήσεις: την απολέπιση και την αντηλιακή προστασία» υποστηρίζει η δερματολόγος...

Close