Το πρωινό μυστικό αδυνατίσματος του Hollywood

Εάν θέλετε να διατηρήσετε ακόμα το sexy bikini body που αποκτήσατε μετά από πολύ κόπο, τότε βάλτε στην καθημερινή διατροφή σας το υγιεινό, αδυνατιστικό και ενεργειακό smoothie του Hollywood celebrity trainer Harley Pasternak.

Βασικό συστατικό του είναι το σπανάκι που αποτελεί εξαιρετική πηγή βιταμίνης Α ( ιδανικό για υγιές δέρμα, μαλλιά και νύχια), βιταμίνης Κ (που βοηθά στην καλή υγεία των οστών) καθώς και καλή πηγή απαραίτητων μετάλλων για τον οργανισμό, όπως ο σίδηρος, το μαγνήσιο και το κάλιο.
Θα χρειαστείτε 2 φλιτζάνια φρέσκα φύλλα σπανακιού, 1 ώριμο ψιλοκομμένο αχλάδι (χωρίς τη φλούδα), 15 ρόγες σταφυλιού, 2 κουταλιές άπαχο γιαούρτι, 2 κ.γ ψιλοκομμένο αβοκάντο και 2 κ.γ. χυμό lime. Ανακατέψτε όλα τα υλικά σε ένα blender μέχρι να πάρει μία ομοιογενή όψη. Το συγκεκριμένο smoothie είναι ιδανικό για το πρωινό γεύμα, αφού θα σας δώσει ενέργεια, θα ξυπνήσει τον μεταβολισμό και θα αποτοξινώσει τον οργανισμό σας. Και το καλύτερο, έχει μόνο 300 θερμίδες.

faysbook.gr

Βότανα, Υπερτροφές, Έλαια και Αιθέρια Έλαια για αδυνάτισμα www.mystikavotana.gr

More in Διατροφή, Θεραπείες, Συνταγές, Υγεία
Αρχίζεις γυμναστική; Πρόσεξε να μην παχύνεις…

Ένας στους τέσσερις ενήλικες που αρχίζουν να γυμνάζονται όχι μόνο δεν χάνουν βάρος, αλλά παίρνουν κιλά, σύμφωνα με μία νέα...

Close