Πως θα κατακτήσει μια γυναίκα σήμερα τον οργασμό της χωρίς κόπο; Χωρίς να το πολυβάλει στο μυαλό της; Με τους εξής παρακάτω τρόπους:

Πρέπει να ποτίζει τα λουλούδια της (εάν έχει-εάν τα αγαπάει)

Πρέπει να μην αναλώνεται σε ταπεινές περιστασιακές κουβέντες που αφορούν αποκλειστικά τις ζωές των άλλων, ώστε να κουκουλώσει την δική της.

Πρέπει όμως να “ξοδεύεται” σε συζητήσεις για τις ζωές των άλλων, ώστε να διορθώσει την δική της.

Πρέπει να εγκαταλείπεται με εμπιστοσύνη σε μια ανδρική αγκαλιά πρόθυμη όμως να την εγκαταλείψει, εφόσον καταλάβει ότι δεν είναι φτιαγμένη για εκείνη.

Πρέπει να θαυμάζει το ανώτερο.

Να αδιαφορεί για το κατώτερο.

Πρέπει να αγαπάει το σώμα της φίλης της. Και να αποδέχεται όλα τα γυναικεία σώματα.

Να αγαπάει τα βιβλία η να μπορεί να διακρίνει το μυθιστόρημα που της δίνει η ζωή.

Να αναγνωρίζει στην άλλη άποψη, το διαφορετικό και όχι το λάθος.

Να έχει καταφέρει να “σκοτώσει” τους γονείς της.

Να πορευτεί μόνη. Χωρίς μαμά και μπαμπά.

Να συγχωρήσει αυτούς που την γέννησαν και την ανάθρεψαν λάθος ή δεν την ανάθρεψαν καθόλου.

Να αισθάνεται ευγνωμοσύνη και όχι υποχρέωση.

Να κάνει έρωτα για να ζήσει τον έρωτα.

Να “σκοτώσει” την ιδέα του οργασμού.

Να της είναι αδιάφορο αν θα “φτάσει” αλλά εξαιρετικά γοητευτικό αν θα πάει.

Δεν είναι ο οργασμός η αξία!

Ο οργασμός είναι η κατάληξη. Και ποιός θέλει αλήθεια να καταλήξει πριν ξεκινήσει;

 σχολιο.

Αν αφήσεις ένα μωρό στη ζούγκλα και το εγκαταλείψεις κάτω απο ένα δέντρο, εκείνο θα βρεί να φάει λένε οι ειδικοί. Πως; Μα θα μασουλήσει το φύλλο που θα πέσει πάνω στο προσωπάκι του.

Άραγε αν αφήσει κάποιος έναν άνδρα και μια γυναίκα σε ένα παρθένο δάσος, με τους σφυγμούς της γης κάτω απο τα παραδομένα κορμιά τους, η γυναίκα δεν θα βρεθεί σε οργασμό; Θα χρειαστούν εγχειρίδια;

Η κατάκτηση του γυναικείου οργασμού έγινε επιχείρηση και έχει βάλει σε κατάσταση άγχους τους περισσότερους απο τους φυσιολογικούς εραστές. Έρευνες επί ερευνών δείχνουν βήμα βήμα τι πρέπει να κάνεις. Όπως οφείλεις αν είσαι γυναίκα να έχεις αντιριτιδική μπροστά στον καθρέφτη σου, έτσι οφείλεις να έχεις έναν οργασμό την ημέρα. Και αν γίνεται αυτόματο!

Βιομηχανίες ή βιοτεχνίες καλλυντικών, εσωρούχων, ρούχων, εξυπηρετούν τον οργασμό σας. Ψυχοθεραπευτές, γυναικολόγοι, ανδρολόγοι και πλήστες ειδικότητες αποφαίνονται, σχολιάζουν και συβουλεύουν:( με ύφος:τα γνωρίζω όλα, τα ξέρω όλα, εγώ είμαι ο δικαστικός κλητήρας της ερωτικής σου ζωής) πως να τελειώστε επιτέλους!

Όμως άνδρες και γυναίκες αυτό που ξεχάσαμε, είναι ότι ξεχάσαμε να ζούμε. Κάθε απόλαυση έγινε ενοχή. Μέχρι σήμερα το να καταναλώνεις απλώς, ήταν η πεμπτουσία της αρετής.

Και ποιά μαμά δεν θα αγαπήσει τον φίλο της κόρης της αν  έχει τρία αυτοκίνητα; Η αλήθεια είναι ότι μέχρι κι εγώ θα τον αγαπήσω, ειδικά αν η περιουσία του συμπληρώνεται απο ισάριθμα τρίαπατα σπίτια. Όμως αυτό το προνόμιο της ιδιοκτησίας, έχει την δύναμη να προσφέρει ισορροπία και συναισθηματικό οργασμό, αν είναι το πρώτο και μοναδικό κριτήριο για την ευτυχία;

Μεταφέραμε εδώ και καιρό τον οργασμό, στην ικανότητα μας να ανεβάσουμε το κοινωνικό μας στάτους. Η καταναλωτική μας αξία, μας ανέβασε στα μάτια μας. Και όπως  καταναλώσιμη είναι η αξία μας, έτσι ανταγωνιστική έγινε και η ικανότητα μας να απολαμβάνουμε!

Ξεχάσαμε απλώς να καλοπερνάμε. Το ενοχοποιήσαμε. Τι; Κοιτάς να καλοπεράσεις και δεν τρέχεις για φράγκα; Κοίτα τον δίπλα σου, παίρνει δάνεια, παίρνει αυτοκίνητα, παίρνει οικόπεδα παίρνει το ξημέρωμα και τις μινιφορούσες γκόμενες του μπουζουξίδικου που ευχαρίστως βολεύονται στο πίσω κάθισμα! Όλο αυτό όμως το πανηγύρι, μπορεί να προσφέρει μάτι, δεν προσφέρει δε ελάχιστο ερωτισμό.

Όταν όλοι και όλες καταντούμε την ζωή μας ανοργασμική και κυνηγάμε την κορύφωση -η οποία αποτελεί την θεσπέσια συναισθηματική μας εκτίναξη, σε ένα άλλο αστρικό σύμπαν- τότε και τον οργασμό μας, τον υποβιβάζουμε σε ένα απλό ανταγωνιστικό βραβείο. Κάτι σαν τηλεοπτική διάκριση χορευοντας στον πάγο.

Τώρα μάλιστα, έχουν μπεί στο τρυπάκι αυτό ανηλεώς και οι άνδρες: -Έλα να φτάσουμε μαζί σου λέει. Που θα πάμε βρε μαζί; Στη θεία σου την Μαρίκα για μπουρεκάκια; Μπορούν τα συναισθήματα να συγχρονιστούν; Η ταυτόχρονη εκσπερμάτιση δείχνει τάχα πάθος; Εγώ πάλι γιατί νομίζω ότι δείχνει σύμπτωση;

Και αν ξεκινήσεις μια μέρα να κάνεις έρωτα και πεις: τώρα θα απολαύσω απλώς τον σύντροφο μου. Και γιατί άραγε θα πρεπε να “φτάσω”;

Κάποιες γυναίκες που αντιμετωπίζουν θέματα υγείας και δυσκολεύονται, ας το δουν και πάλι με ψυχραιμία.  Και ας συγχωρέσουν τον εαυτό τους που δεν μπορεί να “φτάσει”. Δεν εγκληματούν απέναντι στο γυναικείο φύλο. Με τον καιρό και την κατάλληλη αντιμετώπιση, όλα θα διορθωθούν. Έτσι κι αλλιώς όλες οι επίσημες έρευνες, τονίζουν την αξία του εγκεφάλου στο ζήτημα αυτό. Κι ας μην ξεχνάμε πως σήμερα, ακόμη και τα θέματα υγείας λύνονται. Και φυσικά ας το αντιμετωπίσουν με ειδικό.

Όλοι οι άλλοι όμως, (οι περισσότεροι), πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αργούς ρυθμούς στο σεξ. Δεν είναι επίσκεψη στο αγαπημένο μας σούπερ μάρκετ και γι αυτό κανείς δεν μας περιμένει στην ουρά. Το ταμείο το χτυπάμε μόνοι μας. Ας επιλέξουμε τουλάχιστον το κόστος. Και αυτό είναι καιρός να πάψει να είναι η αυτοματαίωση. Όλες οι γυναίκες είναι οργασμικές αρκεί να πάψουν να κυνηγάνε τον οργασμό. Αν αδιαφορήσουν και πάψουν να τον κυνηγούν, τότε θα τις κυνηγάει αυτός!

 

Ζωή Κυροπούλου

More in εγκέφαλος, έρωτας, σεξ, χρονογράφημα, ψυχολογία
διαδίκτιο σεξ
Σεξ στο Διαδίκτυο και εξάρτηση

Γράφει: Τζελέπη Ειρήνη, Συμβουλευτική Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια Η χρήση του διαδικτύου αποτελεί πια ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. Δεκάδες πληροφοριών, αλληλογραφία,...

Close