Τελικά αυτή η έρευνα είναι η καλύτερη από όσες έχω γράψει. Δείχνει ότι τα αρσενικά είναι φυσιολογικότατα και κυνηγούν το φυσιολογικό. Εμείς έχουμε ως πρότυπο για τον σωματότυπο μας τα καλαμάκια. Γιατί όπως μας λέει η σχετική έρευνα, οι άνδρες δεν γουστάρουν καθόλου τις γκάγκαλες. Κοινώς τις αδύνατες. Τα κόκαλα τους συγκινούν στην σούπα και όχι στην γυναίκα. Ιδού και το συμπέρασμα: Οι νεαροί άνδρες λέει, βρίσκουν τις “κανονικού” μεγέθους γυναίκες πιο ελκυστικές από τις διάσημες γυναίκες με μέγεθος μηδέν.
Η μελέτη έγινε με την εξής απλή διαδικασία:  Ζητήθηκε από φοιτητές του Πανεπιστημίου St Andrews να αξιολογήσουν την ελκυστικότητα και την υγεία συγκεκριμένων γυναικείων προσώπων.
Η μελέτη διαπίστωσε ότι τα κορίτσια με μέσο βάρος επιλέχθηκαν ως τα πιο ελκυστικά και υγιή.
Ακόμη και οι ερευνητές χάρηκαν. Σου λένε οι άνθρωποι ότι αυτά τα αποτελέσματα αποτελούν ένα ηχηρό μήνυμα στα νεαρά κορίτσια που θέλουν να είναι αδύνατες μέχρι θανάτου, οδηγούμενες στην νευρική ανορεξία. Οι ερευνητές ισχυρίζονται ότι τα ευρήματα της έρευνας έστειλαν ένα ισχυρό μήνυμα προς τις νεαρές γυναίκες που πιστεύουν ότι η υπερβολική αδυναμία θεωρείται ελκυστική. Γι αυτό βάλτε τα σορτσάκια σας, δείξτε τα ψωμάκια σας, φάτε τα σουβλάκια σας και χαμογελάτε. Μόνο τον μαϊντανό στα δόντια προσέξτε. Τον συνηθίζουν στα σάντουιτς. Εξάλλου η τυραννία της λεύκανσης δοντιών συνεχίζεται . Δεν έχουν βγει ακόμη σχετικές έρευνες που να την καταργούν.!Υπομονή όμως θα είμαι σε επιφυλακή!

More in ομορφιά
Πως θα είστε και θα φαίνεστε νεότεροι! Διώξτε γιατρούς και αισθητικούς με απλά βήματα!

Το μαγικό νούμερο 7. Επτά φρούτα. Τρώτε φρούτα. Διάφορα. Δεν είναι ανάγκη να ξοδευτείτε αγοράζοντας πολλά. Αγοράζετε πάντα από όλα...

Close