Βούτυρο κακάο. Πρόκειται για ένα σαγηνευτικό προιόν. Μια μυρωδάτη λαχταριστή απόλαυση που τη γεύεται το σώμα και το δέρμα σας. Πρόκειται για μια συμπυκνωμένη πηγή αντιγήρανσης. Το βούτυρο κακάο στη κυριολεξία απεχθάνεται τις ραγάδες. Γι αυτό τις εξολοθρεύει όπου τις βρίσκει, τις λειαίνει και δεν αφήνει να αναπτυχθούν καινούργιες.

Η δύναμη του οφείλετε στην βιταμίνη Ε. Μια βιταμίνη που κάνει το δέρμα να λάμπει! Η επιδερμίδα γίνεται εξαιρετικά θελκτική και γοητευτική. Προσφέρει στο σώμα, την ίδια αισθητική απόλαυση που προσφέρει και με τη γεύση του! Άλλωστε το βούτυρο κακάο τρώγεται και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πρώτη ύλη για γλυκά.

Το βούτυρο κακάο είναι δημοφιλές για την αντιγήρανση που προσφέρει. Αν μάλιστα συνδυάζετε μαζί με μια  διατροφή πλούσια σε φρούτα και λαχανικά τότε, μαζί με τη φροντίδα του, θα αργήστε να γεράσετε και μπορείτε να κερδίσετε μια 15ετία νεότητας και φρεσκάδας. Καταπολεμά του μαύρους κύκλους και τις ρυτίδες στα μάτια. Συσφίγγει τους ανοιχτούς πόρους και τις ουλές στο δέρμα. Κάνει λεύκανση. Μαλακώνει την επιδερμίδα και την κάνει ελαστική και φρέσκια. Είναι ένα ιδανικό καλλυντικό για τις ξηρές και γερασμένες επιδερμίδες. Η επουλωτική ρυθμιστική δύναμη που κρύβει το βούτυρο κακάο, οφείλεται στη βιταμίνη Κ που περιέχει. Δε χρειάζεται φυσικά να πούμε ότι τα λιπαρά του είναι φυτικά και όχι ζωικά.

Το πιο διαδομένο μυστικό φυσικά, είναι η αντιμετώπιση του στις ραγάδες. Καθώς είναι ένα δύσκολο πρόβλημα και το βούτυρο κακάο φαίνεται να είναι το μόνο ικανό να τις προλάβει και να τις αντιμετωπίσει.

Οδηγίες: Είναι απλό στη χρήση του και εύχρηστο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σκέτο ή σε ανάμιξη με τη κρέμα ημέρας ή σώματος. Για να το ρευστοποιήσετε ,μπορείτε να το λιώσετε σε μπεν μαρί. Για να το απλώσετε στο πρόσωπο σας αρκεί να κάνετε επάλειψη με ένα κομμάτι βούτυρο πάνω στο δέρμα σας. Το βούτυρο κακάο, έχει την ιδιότητα να θερμαίνεται από τη θερμοκρασία του σώματος μας και να υγροποιείται αυτόματα. Παρόλα αυτά αν θέλετε να το αναμίξετε με τις κρέμες σας είναι καλύτερα να το υγροποιήσετε σε μπεν  μαρί.

Αν θέλετε να επιλέξετε το δικό σας βούτυρο κακάο, μπορείτε να συνδεθείτε με τον ακόλουθο σύνδεσμο:www.mystikavotana.gr

More in Βότανα, Γυναίκες, Θεραπείες, ομορφιά, φτιάξτο μόνη σου
Ένας μαγικός τρόπος για να φύγουν οι ραγάδες!

Οι ραγάδες είναι γραμμές που σχηματίζονται όταν το δέρμα μας απλώνει γρήγορα, είτε είναι από την εγκυμοσύνη, είτε από απότομη...

Close