Αν θέλεις να ανεβάσεις το θερμόμετρο της ερωτικής σου ζωής και να να μεγαλώσεις την έκσταση της σαρκικής επαφής, η απάντηση βρίσκεται στην αρχαία πρακτική του ταντρικού σεξ. Παρά τα όσα έχεις πιθανώς ακούσει, το ταντρικό σεξ είναι ένας πολύ απλός τρόπος για να μεγιστοποιήσεις την απόλαυση, να πετύχεις έναν σημαντικό πνευματικό δεσμό με τον καλό σου και να ξεπεράσεις τα σεξουαλικά σου όρια. Μαζί με όλα αυτά, θα κερδίσεις μπόνους τους πιο απίστευτους πραγματικούς οργασμούς. Ακολούθησε βήμα-βήμα τον οδηγό εισαγωγής στο ταντρικό.

Βασικά: το ταντρικό αποτελεί την πνευματική προέκταση του σεξ. Σκοπό του έχει την παράταση της σεξουαλικής διέγερσης (για σένα και εκείνον). Ο στόχος επιτυγχάνεται με την παρατεταμένη εξερεύνηση του σώματος και την βραδεία συνουσία.

Βήμα πρώτο: Σε αργή κίνηση

Ξέχνα το “ένα στα γρήγορα” και γενικά οτιδήποτε έχει να κάνει με χρόνο. Ζήτα από το σύντροφό σου να σε ακολουθήσει σε αυτή τη σεξουαλική εμπειρία. Πριν ξεκινήσετε τα προκαταρκτικά, ζητείστε ο ένας την άδεια του άλλου. Δεν πρέπει η πράξη του σεξ να θεωρείται δεδομένη ούτε από εσένα, ούτε από εκείνον.

Πώς; Προσπάθησε να του πεις κάτι σαν αυτό: “Περιμένω με ανυπομονησία την σημερινή μας συνεύρεση γιατί θέλω πάλι να αισθανθώ ότι γινόμαστε ένα”. Μπορεί να σου φαίνεται λίγο ακαδημαϊκό, αλλά η συνειδητοποίηση της σοβαρότητας της ερωτικής πράξης, είναι το κλειδί που ανοίγει την πόρτα του ταντρικού σεξ. Μην το παρακάνεις βέβαια. Μετά από τέτοιες δηλώσεις, πείραξε τον με χάδια.

Βήμα Δεύτερο: Στήσε το (α)κατάλληλο σκηνικό

Αφιέρωσε λίγο χρόνο για να δημιουργήσεις μια άκρως αισθησιακή ατμόσφαιρα που θα παρασύρει και τη διάθεσή σου, στην ίδια κατεύθυνση. Το δωμάτιο θα πρέπει να τραβάει το βλέμμα ευχάριστα.

Πώς: πρόσθεσε ευχάριστες χρωματικές πινελιές σε κάθε γωνιά του δωματίου. Τα κεριά και ο χαμηλός αισθησιακός φωτισμός κρίνονται απαραίτητα. Ακόμα, τοποθέτησε σε περίοπτη θέση όλα εκείνα τα αντικείμενα (φωτογραφίες, ενθύμια, δώρα) που θυμίζουν το βαθύτερο δέσιμο που έχεις μαζί του. Αν θες να το πας λίγο πιο πέρα, μπορείς να γεμίζεις την μπανιέρα με ζεστό νερό και αιθέρια έλαια. Μοιραστείτε την μπανιέρα και την απόλαυση. Το θέμα είναι να αισθανθείς σαν επίγεια θεά με σκηνικά που δεν κάνεις συνήθως.

Βήμα Τρίτο: Το ταντρικό άγγιγμα

Το ταντρικό άγγιγμα στηρίζεται στην διέγερση των επτά ενεργειακών σημείων του σώματος, τα επτά “τσάκρας” όπως λέγονται. Στόχος σου είναι να διεγείρεις τα “τσάκτας” με τη βοήθεια του θαυματουργού μασάζ που θα του κάνεις.

Πώς: ξεκίνα το μασάζ από τα χέρια και τους αγκώνες του. Κινήσου αργά προς τους ώμους μέχρι να φτάσεις την μέση. Με μιας, πηγαίνεις το μασάζ στα πόδια , ξεκινώντας από τα δάχτυλα, φτάνοντας μέχρι την κοιλιά του. Ακολούθησε αυτή τη σειρά για να ξυπνήσεις τη σεξουαλική του ενέργεια. Μόλις τελειώσεις το μασάζ, ζήτα του να κάνει τις ίδιες ακριβώς κινήσεις και σε εσένα. Με αυτόν τον τρόπο, ξυπνούν οι ενέργειές σας και ενώνονται σε μία, για να μην μιλήσουμε για την φρεσκάδα και αναζωογόνηση που προσφέρει το μασάζ.

Βήμα Τέταρτο: Βαθιές ανάσες

Αφού είστε και οι δύο χαλαροί, ενωμένοι και σε διέγερση, αύξησε την ισχύ των συναισθημάτων σας με μικρές συγχρονισμένες αναπνοές.

Πώς: γονατίστε καθισμένοι αντικριστά ή με εσένα μέσα στην αγκαλιά του. Το αν θα είστε ντυμένοι ή γυμνοί εξαρτάται από το πώς αισθάνεσαι καλύτερα. Για λίγα λεπτά απλά κοίτα τον στα μάτια. Κατόπιν, εισπνέετε και εκπνέετε συγχρονισμένα για πέντε λεπτά τουλάχιστον. Αυτή η κίνηση σας τοποθετεί στο ίδιο πνευματικό σύμπαν και συγχρονίζει την ενέργειά σας. Αυτός ο συντονισμός της ανάσας είναι ένα πολύ δυνατό σεξουαλικό εργαλείο.

Βήμα Πέμπτο: Ώρα για απογείωση

Παρόλο που οι έντονοι πολλαπλοί οργασμοί δεν αποτελούν τον βασικό σκοπό του ταντρικού σεξ, μια μεγάληανταμοιβή δεν βλάπτει. Σκέψου το σεξ σαν ένα μπουφέ και όχι σαν ένα γεύμα με ορεκτικό, κυρίως γεύμα και επιδόρπιο. Δηλαδή στην συμβατική σεξουαλική επαφή έχουμε τα προκαταρκτικά, τη διείσδυση και λίγες αγκαλίτσες με χασμουρητά για το τέλος. Αντίθετα στο Ταντρικό σεξ, θα δοκιμάσεις λίγα προκαταρκτικά, πιθανόν να υπάρξει διείσδυση, μετά μπορεί να σταματήσετε για λίγο μασάζ ακόμα, κατόπιν επιστροφή στα προκαταρκτικά, ύστερα θα κάνετε διάλειμμα για να τον ταΐσεις στο στόμα φράουλες με κρέμα και μετά ορμάμε στη διείσδυση πάλι. Θα αγγίξεις τον οργασμό και δη τον πολλαπλό πολλές φορές, κατά την διάρκεια του ταντρικού ταξιδιού.

Και τα μυστικά:

  • Βασικό στοιχείο του ταντρικού είναι η, όσο το δυνατόν, μεγαλύτερη καθυστέρηση της εκσπερμάτωσης, που πιστεύεται πως μειώνει την ενέργεια. Αυτή η άποψη πηγάζει από την εξής φιλοσοφική αντίληψη: η υγεία των αρσενικών εξαρτάται από την διαφύλαξη των χυμών τους, δηλαδή της ενέργειάς τους. Αντίθετα, η παράταση της ηδονής φαίνεται πως αναζωογονεί και μεταφέρει το πνεύμα σε ανώτερα επίπεδα.
  • Αν δεις πως ο αγαπημένος σου φτάνει στον οργασμό, δράσε γρήγορα. Τράβηξε με προσοχή τους όρχεις του κάτω και μακρυά από το σώμα του.
  • Ένας άλλος τρόπος για να παραταθεί η ερωτική πράξη, είναι το ζούλιγμα του πέους. Πίεσε το απαλά λίγο κάτω από τη βάλανο και απόφυγε έτσι την εκσπερμάτωση του.
  • Πειραματιστείτε σε διαφορετικές ερωτικές στάσεις, που θα εγγυηθούν παράταση της σεξουαλικής διέγερσης. Για παράδειγμα, τέτοιες είναι οι πλαγιαστές (π.χ τα κουταλάκια) αλλά και η ιεραποστολική, που επιτρέπει σε εκείνον να ελέγξει ευκολότερα έναν επικείμενο οργασμό. Έπειτα οι στάσεις με οπίσθια διέγερση (π.χ στα τέσσερα) είναι εξαιρετικές για την ενίσχυση του οργασμού. Εκείνος είναι ελεύθερος να χαϊδεύει την κλειτορίδα σου, ενώ ταυτόχρονα το σώμα του αγγίζει τον πρωκτό σου, γεγονός που από μόνο του διεγείρει εγκεφαλικά τη σεξουαλική του διάθεση.
  • Προσέξτε την αναπνοή σας. Κάνε εξάσκηση στον τρόπο που αναπνέεις. Το ίδιο και ο παρτενέρ σου. Καθώς πλησιάζετε στον οργασμό οι ανάσες επιταχύνουν. Αν μάθεις να ελέγχεις την αναπνοή σου, θα ελέγχεις και τον οργασμό και τη διάρκειά του.
Tagged with:
 
More in Sex, Σχέσεις
895951 (2)
Μοβ, το χρώμα του σεξ!

Υπάρχει κόσμος που θεωρεί το μοβ μακάβριο χρώμα. Ωστόσο, έρευνες θέλουν το μοβ να ανακηρύσσεται το χρώμα του σεξ, σύμφωνα...

Close