Έγκυρη ιατρική ενημέρωση για όλους!

Αφροδισιακά

Υπάρχουν βότανα και μπαχαρικά που προκαλούν διέγερση κινητοποιώντας εντονότερη κυκλοφορία του αίματος προς τα εξωτερικά γεννητικά όργανα, πράγμα που επιφέρει σεξουαλική διέγερση. Με το άρωμά τους και το ξύπνημα της σεξουαλικής ενέργειας τα βότανα και τα μπαχαρικά αυτά ενδυναμώνουν τις αισθήσεις… Σίγουρα αξίζει μια προσπάθεια.

Κανέλλα (κλωνάρι ή και σκόνη)

Άφησε 20 γρ. κανέλλας σε 1 λίτρο γλυκό κρασί επί 10 ημέρες. Πιες κάθε μέρα 2 μικρά ποτήρια. Ή άφησε 20 γρ. κανέλλα και μερικά γαρύφαλλα σε ένα λίτρο καλό κόκκινο κρασί ώσπου να βράσει και άφησέ το να σιγοβράσει 15-20 λεπτά. Αν χρειαστεί γλύκανέ το και πιες ένα ποτήρι όποτε σου κάνει κέφι.

Τζίντζερ (πιπερόρριζα)

Τρίψε μια σεβαστή ποσότητα από τη φρέσκια ρίζα, πρόσθεσε νερό και άφησέ το να σιγοβράσει 20 λεπτά. Πιες ένα μικρό ποτήρι μετά τα γεύματα. Βοηθάει και στη λειτουργία της πέψης.

Γαρύφαλλο

Ανάμειξε μισό κουταλάκι του τσαγιού τριμμένο γαρύφαλλο με σιρόπι και χρησιμοποίησέ το ως μαρμελάδα. Ή άφησε 2-3 γαρύφαλλα να μαλακώσουν μερικά λεπτά σε μια κούπα καλό ζεστό κόκκινο κρασί και πρόσθεσε ξύσμα λεμονιού, κανέλλα και μια πρέζα μοσχοκάρυδο.

Δεντρολίβανο

Άφησε μια χούφτα από το βοτάνι σε βραστό νερό και πιες 2-3 κούπες τη μέρα. Ή άφησε 50γρ. φύλλα και κλωναράκια να μαλακώσουν σε ένα λίτρο λευκό ξηρό κρασί και πιες κάθε μέρα 2-3 μικρά ποτηράκια.

Θρούμπι

Άφησε μια χούφτα θρούμπι να μαλακώσει σε βραστό νερό και πιες 3 κούπες ημερησίως. Η λήψη αιθέριων ελαίων δεν είναι απαραίτητη, όμως μπορείς να διαλύσεις μια σταγόνα αιθέριου ελαίου από θρούμπι σε ελάχιστο ελαιόλαδο ή άλλο φυτικό λάδι και να το αλείψεις στα αντανακλαστικά σημεία της μήτρας και της γεννητικής περιοχής που βρίσκονται στα πόδια

Τζίνσενγκ (Panax Ginseng)

Το τζίνσενγκ είναι και αφροδισιακό και τονωτικό του γεννητικού συστήματος. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε καταστάσεις εξάντλησης και αδυναμίας. Στην κινέζικη ιατρική βρίσκει πολλές εφαρμογές με σκοπό την αύξηση της σωματικής και νοητικής απόδοσης. Η χρήση του ενδέχεται να προκαλέσει πονοκεφάλους σε μερικά άτομα. Ζήτησε συμβουλή από το φαρμακοποιό, ειδικά αν είσαι πάνω από 40 χρονών.

Μπορείς να το προμηθευτείς στα φαρμακεία, αλλά μπορείς να αγοράσεις και φρέσκια ρίζα από εξειδικευμένα καταστήματα. Μισό κουταλάκι αλεσμένης ρίζας πίνεται ως αφέψημα τρεις φορές τη μέρα.

hotpants

Tagged with:
 
More in Sex, Άνδρες, Γυναίκες
andrasgynaika_757118449 (1)
Κάνε τον δύσκολο και τις “έριξες” τις γυναίκες!

Όπως φαίνεται η καλύτερη μέθοδος όχι απλώς για να κερδίσει ένας άνδρας την προσοχή μιας γυναίκας, αλλά για να προκαλέσει...

Close