Πόσες φορές στην πραγματικότητα, οι άνδρες ή οι γυναίκες εγκαταλείπουν το έτερον ήμισυ σε περίπτωση που μάθουν ότι τους έχει απατήσει; Είναι χαρακτηριστικό ότι οι περισσότεροι δεν θα ήθελαν ποτέ να το μάθουν αλλά επίσης είναι γνωστό ότι κάποιοι δεν εγκαταλείπουν τους συζύγους τους εάν πρόκειται για ένα φλερτ της μιας βραδιάς.

Πώς όμως θα διαπιστώσετε ότι ο άνθρωπός σας έχει παραστρατήσει; Υπάρχουν αρκετά σημάδια που όταν εμφανίζονται μαζί, σας «ενεργοποιούν» το καμπανάκι του κινδύνου.

Σκεφτείτε για παράδειγμα ότι μέχρι πριν μία εβδομάδα ο σύζυγός σας έβγαινε με τους φίλους και την οικογένειά σας διαρκώς, και ξαφνικά το… έκοψε. Σε αυτή την περίπτωση μπορεί να νιώθει τύψεις απέναντί τους.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό, σύμφωνα με τους ψυχολόγους, είναι η γκρίνια. Κι αυτό γιατί, όπως λένε οι ειδικοί, με το να διαμαρτύρεται διαρκώς σημαίνει ότι είναι ένδειξη της υποσυνείδητης προσπάθειας που καταβάλλει ώστε να δικαιολογήσει τον εαυτό του και τις πράξεις του.

Υπάρχουν περιπτώσεις που αρχίζει να αδιαφορεί. Ξαφνικά δεν τον ενδιαφέρει τι κάνετε, δεν σας κάνει παράπονα όπως για παράδειγμα ότι δεν τον προσέχετε αρκετά, δεν σας προτείνει να τον συνοδεύετε σε κοινωνικές εμφανίσεις κ.ά.

Ένα άλλο σημάδι που δείχνει ότι μπορεί να σας έχει απατήσει, είναι η σχέση του με το κινητό τηλέφωνο. Δηλαδή με λίγα λόγια δεν το αποχωρίζεται ποτέ. Το παίρνει δίπλα του στο κρεβάτι, το έχει επάνω του και στην χειρότερη περίπτωση πολλές φορές το βάζει στο αθόρυβο και το απενεργοποιεί.

Είναι πάντως προφανές ότι αν αρχίζει να περιποιείται τον εαυτό του και δεν το έκανε πριν, κάτι συμβαίνει. Και συνήθως οι υποψίες σας μπορούν να επιβεβαιωθούν αν δεν σας αναφέρει πως πέρασε τη μέρα του στη δουλειά και τι έκανε στη συνέχεια.

Και αυτό που αποτελεί «το κερασάκι στην τούρτα» είναι το γεγονός ότι δεν έχει διάθεση να περνά καθόλου χρόνο μαζί σας. Συνέχεια σας λέει ότι είναι κουρασμένος, ότι νυστάζει, ότι δεν του μένει χρόνος λόγω του υπερβολικού φόρτου εργασίας.

Αυτά λοιπόν μπορεί να είναι σημάδια. Το θέμα είναι εσείς πως θα χειριστείτε την κατάσταση…

Zougla.gr

Tagged with:
 
More in Απιστία, Γυναίκες, Σύζυγοι, Σχέσεις
07-01-10_317136_21
Η Ελληνίδα απατά στο γάμο περισσότερο από τον άνδρα!

  Η γυναίκα της σύγχρονης κοινωνίας σήμερα εργάζεται, συμμετέχει στα κοινά, διεκδικεί πολιτική παρουσία και δικαιώνεται στην ερωτική πρωτοβουλία χωρίς...

Close